Що е то полицейска кубинка в България? Евросиндикат я тества

Европейският полицейски съюз подкрепя протестите в МВР
6 ное 2017 12:57,
40
Що е то полицейска кубинка в България? Евросиндикат я тества
Снимка: архив "Булфото"

Европейският полицейски съюз показа на пресконференция в Берлин българска полицейска кубинка след като е била носена 6 месеца. Представителите на структурата са подложили на тест обувката в лабораториите  на GORE-TEX.

Резултатите са показали, че тя не отговаря на съвременните изисквания и нужди на полицията и не е подходяща за изпълнение на служебните задължения на полицаите. Това обявиха от Синдикалната федерация на служителите в МВР (СФСМВР).

Още по темата

От полицейския синдикат информираха, че са получили подкрепа за протестите си от Европейския полицейски съюз.

На пресконференция в Берлин на 2 ноември президентът на ЕПС Герит ван де Камп заявил и че през 2018 г. една част от събитията на съюза ще се проведат в България, за да стане ясно какви са доходите на полицаите и условията на труд, в които работят.

Експертът, изготвил сравнителен анализ на оборудването, екипировката и обучението на полицейски служители в 15 страни Никша Никодинович пък обявил, че един от големите рискове за Западна Европа по отношение на регистрирането на незаконните мигранти е пряко свързан с ниското заплащане, което води до демотивация на полицаите в Сърбия и България. 

ЕПС е полицейски съюз с нестопанска цел, посветен към насърчаване и гарантиране на вътрешната сигурност в рамките на Европейския съюз. Организация е съставена от полицейски синдикати, които се стремят да гарантират, отстояват и защитават, здравни, социални, професионални, икономически и културни права на всички служители работещи в областта на вътрешната сигурност.

От българския полицейски синдикат пък обявиха, че сменят тактиката на протестите си.  На 8 ноември СФСМВР ще отбележи професионалния празник на българските полицаи с научно-приложна конференция на тема "МВР 2030: предизвикателства пред политиките за сигурност".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
6
 
2
 
! Отговори
Румен до kolio99 преди 6 години
Аз не съм полицай,обувките си ги купувам сам!Така съм си купил такива кубинки,за 80 лева,и не са мръднали !И са най-качествените обувки,които съм носил!***,обиколи магазините и виж какви ***,Турски и Китайски се продават и колко струват,преди да пишеш,***!
16
4
 
19
 
! Отговори
Лъчо Мозъка преди 6 години
Тия кубинки, както и калпавите, грозни униформи, ги уреди Цецо. Комплект униформа и кубинки струва 1600 ЛВ. Няма грешка - ХИЛДА И ШЕСТСТОТИН ЛЕВА е цената на тези разпуснати, безформени дрехи, които носят полицаите.
15
3
 
3
 
! Отговори
kolio99 преди 6 години
До Румен до kolio99ами ти ако така ги продаваш е друг въпроса:-))))плюс това за 98 лева трябва да имат подгряване на подметката и сами да се мажат с вакса:-))))
14
5
 
3
 
! Отговори
Румен преди 6 години
до 11 Фирмата не е ЕТ Хитър Петър!Фирмата е най-голямата,произвеждаща ,качествени,български обувки от естествена кожа!Тук в България и даваща хляб на стотици работници,българи!Ако "новината" е опит да се очерни името на фирмата и да се вземе поръчката ...НЯМА ДА УСПЕЕ!
13
0
 
19
 
! Отговори
Разпутин преди 6 години
Че защо в случая полицаите се жалват пред обществото относнотехните проблеми, свързани с облеклото и оборудването им ?Вместо за това да "хванат за гушите" техните началници които саги измамили и присвоили огромни средства от държавния бюджет !
12
9
 
5
 
! Отговори
Румен до kolio99 преди 6 години
до kolio99 Пишеш глупости!Това са най-качествените кубинки в последните поне 5 години!98 лева са в склада!Полицаите карат със стари кубинки,новите,които им се дават ги продават по 80 лева!Айде не пишете глупости!За протеста ,да няма да покажат новите,дадени им тази година?Как да ги покажат,като ги няма,продадени?
11
4
 
6
 
! Отговори
До Румен преди 6 години
Белята не е в уменията и труда на работниците, а в манталитета на всеки ЕТ Хитър Петър, който за да намали разходите и най-вече за да е евтинко ще закупи и внесе всичко от Китай за без пари - и подметките, и кожата, и конците, и машините, и боята, и лепилата, а после ще ги пусне на каквато си трябва цена.Това, че насътвореното не става за нищо, боли го ***! Важното е парите да се въртят и манифактурата да се развива, а и нашенецът отдавна се изучи, че отговорността е на братята освободители
10
0
 
4
 
! Отговори
глупав преди 6 години
ехх,коя ли фирмичка ,че облажи душичката с доставката на кубинки"отговарящи"идете в цеха на фирмата в Габрово и вижте как и под какъв строг контрол се произвеждат кубинките!
9
2
 
9
 
! Отговори
kolio99 преди 6 години
До Руменработата е там че се шият от едни фирмички дето гледат да приберат парите и хич им не дреме за качеството, те тия да не мислиш ,че ги продават по 20 лева
8
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И както са им вързали връзките след малко ще ги хвърлят на жиците.
7
8
 
4
 
! Отговори
Румен преди 6 години
Аха!Не отговаря?Облеклото не се купува от пазара!Защото е българско производство ли,не отговаря?Разбрах!Уволнете българските работници,затворете завода!И купете кубинки по 500 лева ! Американски!Произведени в Китай!
6
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това не е кубинка а някакви кундури.Който е ходил казарма преди 89 година знае какво е кубинка.Аз имам едни в гаража мога да им ги дам да ги тестват.
5
3
 
11
 
! Отговори
kolio99 преди 6 години
ББ що не е показал галошите и наметалото си:-))))
4
5
 
6
 
! Отговори
До 1 преди 6 години
Гордееш ли се
3
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Евро полицейска кубинка. Тодор Живковата милиционерска кубинка още някои пенсионери си я носат .
2
8
 
20
 
! Отговори
123 преди 6 години
А сега да вземат и да видят и каква работа вършат. Почти никаква. Статистическа агенция "Престъпления".
1
7
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Показаха цървулите на Бай *** чак в Берлин.