От Волгин за Гришо пак: Браво! Колкото за всеки, работил добре

Журналистът сравни успехът на тенисиста с този на лекарите, учените, учителите...
Обновена: 20 ное 2017 14:52 | 20 ное 2017 14:30,
481
От Волгин за Гришо пак: Браво! Колкото за всеки, работил добре
Снимка: Reuters

Журналистът Петър Волгин излезе с поредния си критичен коментар за Григор Димитров и успехите му.

"Григор Димитров заслужава да бъде поздравен по същия начин, по който заслужава да бъде поздравен всеки лекар, учител, композитор, учен, актьор, инженер, певец, свършил прекрасно своята работа", написа той в профила си във Facebook.

Още по темата

"Що се отнася до вманиачените му фенове... там всичко е ясно и няма какво да се коментира", завърши Волгин няколко часа след като Гришо триумфира в Лондон с купата на Асоциацията на професионалистите в тениса.

Журналистът събра недоволството на привържениците на Григор Димитров в края на миналата седмица, когато изрази недоумението си по възторга по тенисиста.

"Изключително досадно е постоянно да ни занимават с Григор Димитров. Няма абсолютно никакво значение дали въпросният Гришо е спечелил, загубил или завършил реми. Дали е увеличил банковата си сметка или не също би трябвало да вълнува единствено самия него", написа тогава Волгин.

"Да превръщаш някакъв спортист в идол, да се възторгваш от победите му или да ревеш при загубите му е признак на много, ама наистина много нисък интелект", завършваше поста си преди дни журналистът.

Междувременно суперлативите за Григор Димитров в чуждата преса не спират. Британските вестници нарекоха двубоя с Давид Гофен от снощи истински трилър, в който белгиецът е бил победен от вдъхновения си съперник.

"Шапки долу за Григор Димитров", призова Гардиън.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


481
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
7
 
! Отговори
я пак? преди 6 години
Добре, че е интернет, за да разберем как следва да се чувстваме след такъм род събития. Скоро бай брадър ще ни дава указания, с подобаващи коментари от авери де, и как следва да се чувстмаме след определени събития в спалнята?? :)
30
4
 
15
 
! Отговори
kuku преди 6 години
До СвинаряИгра в началото на годината в зала Арена Армец и победи. Публиката му се радваше. Винаги подчертава, че е българин. Защо не можете да се радвате - това не мога да разбера. Феноменалната национална з.авист.
29
2
 
14
 
! Отговори
seira преди 6 години
ВОЛГИН Е ПРАВ В ЕДНО:ФАВОРИЗИРАНЕТО НА ОПРЕДЕЛЕН УСПЕХ (ЧИЙТО Й ДА Е ТОЙ), ГОВОРИ ЗА ОГРОМЕН ДЕФЕКТ В РАБОТАТА НА МЕДИИТЕ!ПОГЛЕДНЕТЕ САМО ЗА МИГ ЦЯЛАТА "ИНФОРМАЦИОННА ПОМИЯ" С КОЯТО НИ ЗАЛИВАТ ВСИЧКИ МЕДИИ ОТ СУТРИН ДО ВЕЧЕР....ОТ ТАЗИ ГЛЕДНА ТОЧКА, СМЕЛО МОЖЕ ДА СЕ ТВЪРДИ, ЧЕ МЕДИИТЕ И ДЪРЖАВАТА СА В ОГРОМЕН ДЪЛГ ПО ПОВОД УСПЕХИТЕ НА ВСЕКИ ЕДИН БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИН (НЕЗАВИСИМО КАКВА Е НЕГОВАТА ПРОФЕСИЯ)!АМИН!
28
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А с какво да ни занимават как е п.р.ъ.д.н.а.л Волгин е по-интересно.
27
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 26 АнонименАндрешкова мечта. Държавата да дава. А ти - нищо на нея.Не знам къде си плаща Григор Димитров данъците, но ако не ги плаща в родината си - не му прави чест.
26
19
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Преди 89та българските спортисти се връщаха с цяла кошница златни медали и това беше нормално, има си хас да не печелят златни медали, а днес 80-процентилите, бедни като мишки се радват на един клоун който печели милиони да фърля топки и който стигнал ... на трето място моля ви се ... а дори не е и българин, играе за себе си, не за България.
25
4
 
32
 
! Отговори
Край преди 6 години
Волгине когато се съберат 18хил. баровеца барабар с Дейвид Бекам и си купят билети да те гледат близо три часа и накрая ти станат на крака и ти ръкопляскат -тогава ще те призная. А сега ти не можеш да събереш 18хил. лелички-радиослушателки да ти слушат умотворенията доде правят запръжката на боба.
24
3
 
21
 
! Отговори
Умник преди 6 години
Напълно съм съгласен с Волгин този път. Стига въпросният инженер, лекар, музикант и т.н. да заслужи място в световния топ 3 за своята област.
23
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Волгин ми е доста противен по подразбиране, но не виждам какво толкова е казал. Поздравления за Григор Димитров, каквито заслужава всеки, който си върши добре работата - нищо лошо не виждам? Медиите често истерясват до припадък, когато някой редактор се събуди с предника надолу...
22
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Топ-експертТочно не-феновете са с комплекс за малоценност. Които не могат да се зарадват на успеха на някой друг
21
10
 
19
 
! Отговори
от пошлите преди 6 години
Аз,като преставител на 99.99% от пошлите българи се гордея с успехите на Гр. Димитров.Жалко, че един от най-пошлите, продажен и нихилистично насторен индивид, като п.волгин няма да празнува с нас. / имал среща с руското аташе, за консултации и напътствия/...ще се разбере след няколко дни.
20
6
 
33
 
! Отговори
ХХХ преди 6 години
Кой е този Волгин и защо въобще му се вземат на сериозно коментарите ? Един злобар и завистник просто ....оствете го да си дрънка глупостите .
19
20
 
13
 
! Отговори
Свинаря преди 6 години
Има ли значение дали Волгин е комунист ако казва истината? Човека не критикува по никакъв начин Григор Димитров,а казва,че успехите на учители,учени,доктори...са не по малко важни,но обществото не се вълнува за тях,както се вълнува за един спортист,който дори не дойде да играе в София,защото му е под нивото.Жалко че,80% не могат да го разберат
18
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От който нищо не става, "става " журналист
17
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всеки си има гледна точка. Едно уважение и поздрав за постигнатото мисля, че няма да срине обществото или държавата ! И ще спра дотук за да не бъда обвинен, както авторът на тази статия прави, че обръщам прекалено внимание на някого. Макар че можеш ли да си сигурен, че ще угодиш на някого ? :)
16
7
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добре, че е Гришо, че да разберем кой е Волгин.
15
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво ме занимавате с тази ушaнка волгин?
14
5
 
7
 
! Отговори
Свинаря преди 6 години
Да питам по осведомените какво стана с Джокович,защи го няма в първата десетка?
13
8
 
39
 
! Отговори
Симона преди 6 години
Такива са критериите на човека! Какво да се прави? Когато много българи ликуват за триумфа на Григор /българина/, когато чуждите медии го славят, той се прави на голям интелект и принизява победата. Аман от такива!
12
12
 
45
 
! Отговори
Цецо преди 6 години
Този "журналист" май се опитва да стане известен, покрай Гришо...