От Волгин за Гришо пак: Браво! Колкото за всеки, работил добре

Журналистът сравни успехът на тенисиста с този на лекарите, учените, учителите...
Обновена: 20 ное 2017 14:52 | 20 ное 2017 14:30,
481
От Волгин за Гришо пак: Браво! Колкото за всеки, работил добре
Снимка: Reuters

Журналистът Петър Волгин излезе с поредния си критичен коментар за Григор Димитров и успехите му.

"Григор Димитров заслужава да бъде поздравен по същия начин, по който заслужава да бъде поздравен всеки лекар, учител, композитор, учен, актьор, инженер, певец, свършил прекрасно своята работа", написа той в профила си във Facebook.

Още по темата

"Що се отнася до вманиачените му фенове... там всичко е ясно и няма какво да се коментира", завърши Волгин няколко часа след като Гришо триумфира в Лондон с купата на Асоциацията на професионалистите в тениса.

Журналистът събра недоволството на привържениците на Григор Димитров в края на миналата седмица, когато изрази недоумението си по възторга по тенисиста.

"Изключително досадно е постоянно да ни занимават с Григор Димитров. Няма абсолютно никакво значение дали въпросният Гришо е спечелил, загубил или завършил реми. Дали е увеличил банковата си сметка или не също би трябвало да вълнува единствено самия него", написа тогава Волгин.

"Да превръщаш някакъв спортист в идол, да се възторгваш от победите му или да ревеш при загубите му е признак на много, ама наистина много нисък интелект", завършваше поста си преди дни журналистът.

Междувременно суперлативите за Григор Димитров в чуждата преса не спират. Британските вестници нарекоха двубоя с Давид Гофен от снощи истински трилър, в който белгиецът е бил победен от вдъхновения си съперник.

"Шапки долу за Григор Димитров", призова Гардиън.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


481
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
4
 
18
 
! Отговори
Smej преди 6 години
Чао,Волгин. Беше дотук. Вече всяко твое мнение няма стойност. Сам си се ** м устата. Голям майстор си.
50
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Строго погледнато - той е прав, тенисът е зрелище. По същата логика театър, опера, особено филми - всичко е още по-голямо зрелище и гледането им е признак на нисък интелект, защото са тотално фалш за разлика от спорта. Музиката (някой да пее какво е ял днес?), телевизията, радиото съответно са дори едно ниво отгоре простотия и са за крайно ограничени хора. Смятай какив са хората, които работят там... разбирай г-н Волгин...
49
0
 
37
 
! Отговори
Поручика Балканец преди 6 години
Всеки български олигарх, политик, съдия имат най-малко 10 пъти повече от гришовите пари и всичките им пари са КРАДЕНИ ОТ НАС българите. А Гришо не ви е ощетил със стотинка и всичко, което е получил - сам си го е заработил. Това вашето е ВЕЧНАТА ЗЛОБА НА РОБА! При това на некадърния мързелив роб!
48
7
 
6
 
! Отговори
гхйм преди 6 години
прав е!4овека си работи както трябва основно за себе си и тези около него!! на нас какво ни засяга това освен като новина? а защо ли е йончева на гледа телевизор?
47
0
 
7
 
! Отговори
L. преди 6 години
До СвинаряУспехите на човек са функция на това каква е била средата му и как е възпитан в първите 7-12 години. Осъзнаването и уважението към това е висш признак за възпитание и класа, които водят успех със себе си. Има хора, които имат сериозни пропуски в това отношение.
46
17
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Прав си е Волгин!
45
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе вОЛГИН рейтига ти е 0,затова ли се качваш на гърба на Григор.
44
13
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво му даде държавата на Г.Димитров,освен почетното хасковско гражданство.Подготовката му е чрез спонсори,живее навън,харчи навън,а ние го боготворим.Като спортист е талант,но с какво един учител,който води"война"с учениците,за да ги научи на нещо,а и с родителите им едновременно не е за похвала по медиите.Всички сте се зомбирали-един изпъкне и вече е бог,докато не дойде другия.Беше Коотошу,беше Стоичков,и всичките ни биха шута...
43
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Плужека не може да е орел. Плужека си е плуек.
42
19
 
16
 
! Отговори
Свинаря преди 6 години
До БългаринКъде в България има такъв тенисист Григор Димитров? Човека още от малък е напуснал България и се е заселил в Монако и играе за себе си,а не за България. Радвайте му се на успехите,но да се гордеете е доста ***.
41
7
 
17
 
! Отговори
9К51 преди 6 години
Истината е винаги някъде по средата- действително приятно е да се гледа мач, в който побеждава български отбор или отделен спортист. Но да се превръща в някакъв идол е глупаво, да не говорим, че той /въпросния Гришо/ се състезава и за банковата си сметка, всички тези момчета са милионери само с чукането на едно топче. Лекари, инженери, миньори ако щете това са хората, от които зависи здравето, живота, уюта в дома на всеки един, не от ритнитопковци и подобни!
40
10
 
21
 
! Отговори
Поручика Балканец преди 6 години
Волгин, на тебе както не ти върви в кариерното израстване що не вземеш да питаш Гришо за некаква работа при него? Може пък ракетите да му носиш? Или топките? Понеже, както си разбрал вече, Гришо има Топки. Пък ако са ти тежки гришовите топки за носенье, може пък да се разберете само да му ги крепиш.
39
4
 
15
 
! Отговори
криста преди 6 години
Волгин е също като Гришо - добре сигурно си върши работата. Само дето няма състезания за журналисти да го видим къде се подрежда в редицата на същите......Или д-р Иванов да е равен на д-р Чирков защото и двамата си вършат работата. Ама каква е работата друг въпрос - браво Петре, браво Волгин ! Аз много харесвам като писател Арчибалд Кронин и се чудя дали това не е проява на нисък интелект - какво толкова е направил - свършил си работата. Иначе само суперлативи за Григор - обичаме те , Гриша !
38
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Срамота е някои издания да тиражират нелепи и психически болни изказвания,за да спечелят няколко кликвания в интернет и съмнителна популярност!
37
1
 
15
 
! Отговори
111 преди 6 години
Нещо в логиката на Волгин куца ? В противен случай защо всеки който работи добре в БГ / или където и да е / не получава такива суми ?
36
2
 
20
 
! Отговори
ko40 von Dallas преди 6 години
. По същата логика и гагарин чудо за 3 дни. Добре си свършил работата
35
9
 
27
 
! Отговори
Българин преди 6 години
Г-н Волгин, много са лекарите,учителите,пекарите,месарите които си вършат добре работата,но тенисист от такъв ранг като ГРИГОР ДИМИТРОВ е само един в България!Защо злобееш и не се зарадваш на това момче,което предсави отлично Българиея,а и както се вижда интелекта му е доста висок,защото таз игра иска мноооого интелект! Кой г-н Волгин днес ни радва и предсавя България освен Григор и група ученици по разни олимпиади на които също трябва да се даде заслуженото! Г-н Волгин, изложи се!!!
34
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гришо сигурно плаща данъци там, където живее и работи, което е извън БГ. Къде обаче плащат данъци бълграските дупетати, които живеят и работят тук, но по незнайни причини имат по няколко офшорки всеки? КОЙ изобщо плаща данъци в бг? Само балъците, явно
33
15
 
9
 
! Отговори
А. Колева преди 6 години
Волгин е абсЕлютно прав ! Браво на Гришо , но милионите не са в "нашите" джобове. нито има нужда да ни занимават какво е ял Гришката, как бил облечен , къде бил засечен, кого аргасва в момента и т.н....2-3 ти от българите няма какво да сложат на масата, но това не е важно нали ??!
32
3
 
8
 
! Отговори
Диагноза преди 6 години
Волгин доказа, че е 100% ***...