Драмата на една майка: Синът на Стойчо Младенов още крие Дария!

На рождения ден на детето си жената трябвало да остави подаръка на вратата и да си тръгне
23 ное 2017 20:15,
46

Вече два месеца Александра Саркизова, бившата половинка на сина на футболната легенда Стойчо Младенов Александър, няма вест от 7-годишната си дъщеря Дария. Жената пише до всички институции, стои с часове пред дома на спортното семейство и се опитва да осъществи какъвто и да е контакт с детето си, но неуспешно.

Драмата на Александра започва отдавна – с поредица от семейни скандали и физически тормоз от страна на Александър. Последната саморазправа завършва със счупен нос за младата жена. За травмата тя си вади медицинско, напуска Александър и заминава с детето си във Варна.

Още по темата

На 26 септември обаче бащата отива в училището на дъщеря си, взима я и Александра повече не я вижда.

Съдебно решение за родителски права все още няма, но майката твърди, че няма никакъв достъп до детето си.

"Няма заповед, но той казва, че докато не излезе решението на съда, детето остава при него. Ние имаме равни права, но аз в момента аз нямам моите. Търсила съм всички институции, подала съм сигнал до главния прокурор, до отдел "Закрила на детето", подала съм искова молба за родителски права", обясни Александра пред Bulgaria ON AIR.

Тя разказа, че дъщеря й имала рожден ден на 17-ти.

"Звъннах й по телефона и й казах: "Ела да ти дам подаръка", но ми беше отговорено да оставя подаръка и да си тръгна", обясни майката.

В телефонен разговор с "България сутрин" Александър Младенов каза, че ще търси правата си в съда и се въздържа от медийни изяви, за да не стресира 7-годишната си дъщеря.

В същото време Александра смята, че бащата и цялото му семейство умишлено настройват детето срещу нея. Тя не разбира и бездействието на институциите.

"Дъщеря ми е записана в друго училище без моето разрешение. До това училище аз нямам достъп. Като майка нямам достъп до детето си, докато съдът не се произнесе", обясни още Александра и обясни, че няма да се откаже от битката.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
1
 
3
 
! Отговори
veseli4o преди 5 години
Стойчо е доста възпитан мъж и сто процента е възпитавал достойно синовете си
32
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В една нормална държава тоя не само щяха да го лишат ог родителски права но и щеше да полежи в затсора за отвличане на дете. В задунайската губерния на азитците с конски опашки може и награда да му дадат.
31
7
 
6
 
! Отговори
мм.. преди 6 години
А тази иначе толкова симпатична жена, защо не спомена нещо и за безкрайните си пиянски изцепки?
30
13
 
7
 
! Отговори
Батман преди 6 години
Не е по темата ама като чета коментарите само да вметна че статистически е доказано че жените повече тормозят един мъж психически било то за пари, деца само защото имат дупка там долу. С предтекст ако не си ти друг ще е!!!!!!!!!!!
29
4
 
17
 
! Отговори
Футболист?! преди 6 години
Какъв футболист е този - нещастастен третодивизионен ***. В ИСпания такива парацали ги вкарват в затвора, но нали бащата на маминото е голяма работа, движи с "големите" люде - ПОРНОГРАФИЯ!
28
17
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Положението е тъжно, но пък тази жена сама си е виновна - да е мислила, когато се събира с футболист и му ражда дете. При спортистите е така, няма изключения.
27
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За съжаление в БГ е така, няма институция която да работи, няма съдилища и тем подобни инстанций. Моя позната има подобен случай, бащата отвлича детето и нищо не могат да направят в БГ. Искара детето зад граница, при положение че има решение да не напуска страната. Отива в полицията и казва - тоя човек е еди къде си с детето и е напуснал страната. Полицията - ооо такъв човек не е напускал страната, ама как вика майката те са пред мен. Жалко за жената само, пълно е с такива *** като тоя тип.
26
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
OT FUTBOLIST DRUGO KAKVO DA OCAKVASH,A I LIPSATA NA DOMASHNO VAZPITANIE.
25
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тук не става въпрос кой кой е и какъв е. Става въпрос за правата на човека и бездействието на институциите, които би трябвало да осигурят спазването на законите.
24
3
 
15
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
как може да се жениш за футболист ако не си от 80 процента
23
2
 
7
 
! Отговори
otlichnika (6) ot PR преди 6 години
tova sin4eto na otlichnika ot praga li e/??
22
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
do 27 Стойчо е едно много злобно човече. То и физиономията му го подсказва.
21
12
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Куртизанките все имат някоя тъжна история за разказване след като с външност вече никого не могат да подлъжат"Че кво и има на външността? Виновна си е де, че се е хванала с подобен кухар.
20
6
 
42
 
! Отговори
23 преди 6 години
До Jesterедин свястен мъж никога няма да пребие жена си
19
40
 
25
 
! Отговори
Jester преди 6 години
Тя не можела да си вижда детето и урева орталъка, а когато го е скрила от бащата е нямало проблем. Играл съм го този мач с майката на моето дете. Докато не ти съсипят живота не се отказват. Прочетете само какви гнусотии пишат в бгмама. Една свястна жена никога няма да изпадне в такова положение.
18
11
 
22
 
! Отговори
Иван преди 6 години
В момента има по-належащи проблеми в страната от семейната драма на ритнитопковците.
17
11
 
102
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ТОЗИ БАЩА НЕ РАЗБИРА ЛИ, ЧЕ ОСАКАТЯВА ДЕТЕТО СИ. ЛИШАВА ГО ОТ МАЙКА, ЗАРАДИ ЕГОИЗЪМ. КЪДЕ СА НЕГОВИТЕ РОДИТЕЛИ, КАК ТОЛЕРИРАТ ТАКОВА МЪКА ЗА ЕДНО ДЕТЕ. НА 7 Г. МАМА Е ЦЕЛИЯТ СВЯТ. САМОЗАБРАВИЛИ СЕ БОГАТАШИ И БЕЗОБРАЗНА, АБСУРДНА ДЪРЖАВА.
16
5
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А Младенов -старши нали е по-умен ,защо не даде правилния съвет , син4ето да не се излага .Насила хубост не става , п4елата не бяга от меда.
15
8
 
41
 
! Отговори
Неудобната истина преди 6 години
Ясно пак жената е ***, куртизанка, дропла и т.н. определения на комплексирани хорица! Ей това е! А ти светил ли си та знаеш, че не си е искала и другото дете!Няма какво повече да добавя! Напразно пилеене на ценно време!
14
57
 
24
 
! Отговори
Субелитариат преди 6 години
Поне един път за разнообразие искам бащата да спечели делото. Човек хем вади парите, хем върши цялата работа, а буцата само докато си дигне краката и си е уредила живота.