Кирил Маричков: Боли ме, станахме селска нация

Музикантът в "Опорни хора" по Bulgaria ON AIR
Обновена: 26 ное 2017 21:45 | 26 ное 2017 21:26, Анисия Иванова
87

Селска нация сме! Селски е манталитетът ни, но аз вярвам в будните хора, каза Кирил Маричков в предаването "Опорни хора" по Bulgaria ON AIR.

"Боли ме, че станахме селска нация, такова ни стана мисленето. Хората се умориха от липсата на справедливост. Но все пак сме поели по вярната посока", посочи музикантът.

А относно 50-годишния юбилей на "Щурците", легендата признава: Не очаквах групата да отпразнува юбилея и изобщо да навърши 50 години. Искам да благодаря на публиката, тя ми дава сили и смисъл!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


87
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
2
 
15
 
! Отговори
да помислим преди 6 години
Абе имаме всичко ,и демокрация,и университети и училища и болници ,но всичко е побългарено.Каква е разликата между българските селяни и гражданини .И двамата гледат биг брадъра и шоуто на Слави .И двамата слушат"Планета" .И двамата карат коли втора ръка .....
50
3
 
14
 
! Отговори
д преди 6 години
Демокрацията се провали в София.
49
4
 
22
 
! Отговори
Кире, Кирее.. преди 6 години
Ще ти доде акъла в главнята, ама късно е. Скача, скача едно време и докъде докарахте България? Бедност, разруха, без здравеопазване, без просвета и култура! Да не говорим за армия, полиция, *** и пенсионери! Направо е такива като теб занулихте Татковината! Бай Тошо ви беше крив! Сега Борисов нещо иска да направи, ама от такива псевдо патриоти като теб разрухата 100г.няма да се оправи!
48
2
 
4
 
! Отговори
Ричи Блекмор преди 6 години
ако си ми платите роялтийс само за "Конникът" ше си купим ферарита и макларъни за чупене се едно съм инж. Аткинсън
47
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ГРАДА стана нещо лошо ако питате мен .Умираща цивилизация в истинския смисъл на думата.Кажете ми нещо хубаво в София???
46
1
 
24
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 6 години
един приятел от село пита тоя лежа ли след като уби старец с джипката си?
45
1
 
5
 
! Отговори
до 53 преди 6 години
Е, той говори за селските тарикати, щото то други няма.
44
5
 
22
 
! Отговори
ф преди 6 години
Селото е в основата на цивилизацията ,Без села няма градове ,които да се изхранват.Тоест незнам какво иска да каже музиканта ,но определено не е в час . Пак някакви софийско градски мислителства.
43
2
 
29
 
! Отговори
Селянина с колелото преди 6 години
Не знам какво лоши вижда Кирчо умното в селото. От селото идва всичкото ядене и пиене, което е имал в изобилие цял живот. А преди омразния за него комунизъм 85% от населението на България са живели на село, не са имали бельо и са се къпели по няколко пъти в годината на легеня зад дървения нужник. А Кирчо ако не живееше в нашата "селска държава" най-вероятно щеше да бъде клошар и да спи под някой мост в САЩ.
42
2
 
23
 
! Отговори
"-" преди 6 години
Кирчо не може да формулира едно изречение без да си противоречи, но тръгнал да учи другите!По-добре честен селянин, отколкото селски гражданин!
41
2
 
26
 
! Отговори
Читател преди 6 години
А дето уби човек и ти се размина, не те ли боли?!Плагиатско нищожество!
40
3
 
20
 
! Отговори
1000 % преди 6 години
Игралец е Кирето,истински артист.Даже за малко да стане и политик от новото поколение,ама се насочи към десните,там му беше грешката.Понеже след 10-ти,89г пееше и провъзгласяваше ,,...Аз не съм комунист,....и никога няма да бъда ...''' и переше двата пръста,а се оказа че бил ,,Певец''....от най скритите.Инче ако се беше присламчил при дружките,никой нямаше да го дескредитира,и щеше да си цоца до откат.Ама на,заложи на грешната карта, синята.
39
3
 
17
 
! Отговори
Bibio преди 6 години
Щурец,може да си бил холям нягога,дори аз ти идвах на концертите,Ама ти съвсем си изпростял.Селянин си ти,*** с опашка На 100 години.Мишка си си,нищо повече..Ти затуй ли дойде да се излагаш на стари години в Маями??Щот си гладна мишка.Мики маус концерти в маями,щот не си селянин??А къв си бе мишка???
38
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя па....Ние сме селска държава от 1944. Такива като тебе от твоето поколение са родени селяни, без образование и ум. Нали държавата е управлявана от набор 50та - 60та ?? Вие е превърнахте в *** 70 години.
37
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този е ба-ти нещастника и неблагодарника. Точно ком,ньгите, които плюе сега го направиха човек и му позволиха да копира западните хитове и музика. Точно те му дадоха карт бланш, въпреки, че си е пълен некадърник с голяма уста. Толкова му пораснала раотъта, че чак почва да дава определения за цялата нация все едно той не е от нея, а е някакъв богоизбран. Пълен комплексар мислещ се за нещо повече от другите, понеже е шоп с всичките произтичащи от това изводи за това селско племе.
36
13
 
4
 
! Отговори
socialen преди 6 години
Въпреки, че елвкторалната маса на ПП ГЕРП е малобройна, Маричков е прав.
35
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вие пък Софянци сте едни граждани няма що, входа на блока не си змитате, потпетени миризливи обувки пред всяка панелка....аре нема нужда да съм Софиянски гражданин.
34
1
 
14
 
! Отговори
СЕЛЯНИНА ОТ СДС преди 6 години
си е такъв, но да не говори от името на другите
33
6
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По-добре селяни, вместо имитатори на Битълс и на Елвис.
32
3
 
25
 
! Отговори
до 7 преди 6 години
Напълни ми душата.Само пишман гражданинът парвеню си мисли, че "селянин" и "селски" е обидна дума.