Кирил Маричков: Боли ме, станахме селска нация

Музикантът в "Опорни хора" по Bulgaria ON AIR
Обновена: 26 ное 2017 21:45 | 26 ное 2017 21:26, Анисия Иванова
87

Селска нация сме! Селски е манталитетът ни, но аз вярвам в будните хора, каза Кирил Маричков в предаването "Опорни хора" по Bulgaria ON AIR.

"Боли ме, че станахме селска нация, такова ни стана мисленето. Хората се умориха от липсата на справедливост. Но все пак сме поели по вярната посока", посочи музикантът.

А относно 50-годишния юбилей на "Щурците", легендата признава: Не очаквах групата да отпразнува юбилея и изобщо да навърши 50 години. Искам да благодаря на публиката, тя ми дава сили и смисъл!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


87
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
8
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 38Само ако знаеш (обиждайки собствения си народ) колко лошо говори за самия теб ! Не, не можеш дори да осъзнаеш какво съм написал!
30
21
 
14
 
! Отговори
бг смешки 2 преди 6 години
народа е гола - вода ..... злобни , завистливи всезнайковци ....от села и паланки ! закривай ......
29
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 7Такива селяни, които описваш не останаха. Сега ситуацията е нещо от рода на 5-6 човека с по 10000-20000 декара, че и повече, които наемат крайно бедни хора. Вече имаме порода земеделец, която дори не знае, как да стигне до земите си, защото никога не са били там, а просото са наели хора, да им ръководят стопанствата.
28
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Алкохолизиран убиец.
27
6
 
33
 
! Отговори
Сандо преди 6 години
Кире, ние още помном кой не слизаше от сцените и пееше "кой не скача е червен" и "40 години стигат". Еми честито на резултата и печелившите!
26
8
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За Кирил Маричков и всички които обиждат ограбения и изстрадал народ. Дано да се радвате повече на ромите от гетата. Както и емигрантите от Афганистан, Ирак, Пакистан, Сумалия и много други близко источни и африкански страни. Защото само след десетина години това ще е преобладаващото население в България. Тогава ще има да търсите с микроскоп българите които сега най-безсрамно обиждате. Но ще бъде късно.
25
14
 
8
 
! Отговори
BG СМЕШКИ преди 6 години
НАЙ-ВЕЧЕ ЛИЦЕМЕРЕН и завистлив .... те това на ГаНИО му е хараткерна черта !
24
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вярно е снощи един ми вика аз съм с пълен пакет на 17 лева стоя и гледам умно плащам 35 лева като поп на булсатком за пълен пакет е какво е това бре верно селска нация сме
23
16
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Народът е мързелив, завистлив, ***, злобен, мазен, лицемерен, безскрупулен, грозен, подъл, неграмотен, страхлив, нечистоплътен, крадлив. Кирил е посмалил малко.
22
2
 
29
 
! Отговори
Личи си, че преди 6 години
са от една порода!Имам предвид Маричков и д/педайната почти-свекърва нановата Мис България дългоносата Тамара.Вчера свекървата направи обръщение към българския народ чрез Сурат-тефтер, за да защити кандидат-снаха си. В това обръщение тя каза нещо относно българите - употреби израза "жалкия ви живот".Бре, че курназ тетка!Дала си г/за на служител на чуждата компания, която изнася на безценица българското злато, и счита, че това й дава право да обижда народа! Амортизирана силиконова нещастница!
21
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен24не бе той за политиката говори ... тия дето ни дават да ядем са други...
20
24
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Прав е човекът. Обиколил съм света и съм срещал много народи, ама такива *** като *** балканьо няма никъде. Дори руските неандерталци са малко по развити в морално отношение от нас.
19
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
иначе маската изглежда винаги добре
18
2
 
35
 
! Отговори
Боже! преди 6 години
Хора, всички ,които имат познати в музикалните среди, ще Ви кажат ,че Щурците винаги са имали гръб.Те на са репресирани никога , както се изкарват!
17
6
 
19
 
! Отговори
бг смешки 2 преди 6 години
що бе да не би да не е прав !?!? кой освен пр***стият Ганио ше търпите мутрите от ГЕРБ вече 10 години на власт да мародерстват и крадат .......
16
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Маричков не съзнава ли,че с това изказване си прави самоприсъда? На себе си и всички други като него, които за времето на т.н. "преход" окрадоха, опростачиха и развратиха България. Днес да нарекат някой интелигент или умен звучи като присъда, защото умни са само правещите пари.Пътя ни бил правилен. Значи той е спечелил от прехода, а останалите ги чака още по-голямо обедняване, подивяване и оселячване, но това според него не следва от "правилния" път.
15
4
 
18
 
! Отговори
Гледам преди 6 години
този ми прилича на Жорж Ганчев-да не са роднини!?!
14
12
 
11
 
! Отговори
BG СМЕШКИ преди 6 години
Е ТО ПЪК треа да си много умен да видиш че народа е селяшки и *** ..... то се вижда от 5 000 км ..... на всичкото отгоре е и страхлив и завистлив ....скапан народ ! иначе Маричков е ясен и на децата ........
13
4
 
31
 
! Отговори
Нямат срам? преди 6 години
Къде да работят ...в заводите,дето съсипахте....Или в разпокъсаната земя на парченца? Недоразумение!Тези дни Чехия сключи 20 милиарда договор с Русия, а ние я плюем!
12
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Боли го, ама на времето подскачаше по митингите и "45 години стигат", "кой не скача е червен" и т.н. Изкара се и той демократ, макар да е си живееше доста добре като музикант. За малко да успее да вреди изпeдерaстеното си синче за посланик във Ватикана, но от там го проучиха и бързо го отрязаха. Изобщо за какво се оплаква сега? Не е и толкова умен, че да се прави на политолог. Изобщо да се скрие е най-добре, че да не подсещаме как прегази човек и отърва затвора