Виновна съм... изповедта на бившата г-жа Плевнелиева

Твърди, че заради нея президентът хлътнал по Деси Банова
14 дек 2017 07:10,
156
Виновна съм... изповедта на бившата г-жа Плевнелиева
Снимка: За жената

Бившата жена на Росен Плевнелиев не страда от раздялата си с експрезидента.

Пред близки приятелки тя споделила, че има вина за изчерпването на брака им, тъй като нито веднъж не подкрепила мъжа си като държавен глава.

"Аз съм виновна, че Росен хареса друга жена", признала Юлияна с известна доза тъга и самокритичност, пише "България днес".

Вече месеци наред Плевнелиев твърди, че е в хармонична връзка със синоптичката Деси Банова.

Още по темата

В края на миналия месец двамата гостуваха при Гала и изпаднаха в подробности за първата си среща, за развитието на любовта им, използваха и много епитети един за друг, което се оказа нож с две остриета.

"Знаех, че рано или късно, тази бомба ще избухне. Всичко обаче надмина очакванията ми. Не бях готова за чак толкова голям медиен интерес. Папараци стоят пред дома ми, коли ме следят. Опитвам се да гледам от веселата страна на нещата", споделя Деси Банова.

"Деси е много смела, тя е герой. Денонощно я преследват. Не искаме по никакъв начин да парадираме с известността си. Не сме влезли в ролята на знаменитости, които на всяка цена искат да обикалят телевизионните студия. Нито искаме, нито можем да скрием любовта си. Молим и за спокойствие. По-добре да кажем истината тук, отколкото някой друг да я напише и манипулира", каза на свой ред Росен Плевнелиев.

"Заедно сме от малко повече от три месеца. От самото начало имахме честен подход към всички. Нашите близки и приятели, бившите ни партньори и децата ни разбраха. Давахме си сметка колко е важно да бъдем коректни. На никого нищо лошо не сме направили, свободни сме и имаме пълното право да се обичаме. Заедно генерираме още повече позитивна енергия", настоя още президентът.

Показването им отприщи двуполюсни реакции и коментари, които няма как да не са предизвикали съжалението на Деси Банова, че тотално е вдигнала завесата около личния си живот с Росен Плевнелиев. Затова и ден по-късно тя обяви, че приключва с интервютата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


156
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
77
19
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо още ни занимавате с този рогоносец?Само претопляте изстиналият му политически труп!
76
5
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Дързост и красота" по български! Но твърде блудкав сценарий и крайно слаби и неубедителни актьори.
75
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И това ако е журналистика.....
74
46
 
34
 
! Отговори
Безочлив преди 6 години
Безочлив до немай-къде е Плевела, в момент, в който изгуби единия си син, той гони фусти, вместо да бъде при другите си двама сина. А като е такъв фустогонец, да беше си намерил любовница без дете, с нейното дете ли ще заменя липсващия син. Срам...
73
1
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сполучливият избор на партньор е по- важен за щастлив жизнен път, отколкото изборът на професия и затова се оглеждайте внимателно.
72
19
 
45
 
! Отговори
81 преди 6 години
Бих те допълнил така:"Роска, не слушай злите езици. Радвай се на живота.... харчи спокойно откраднатото и придобитото, чрез предателства!"
71
1
 
22
 
! Отговори
До Странджата преди 6 години
СТРАНДЖАТА,Не пий белина толкова рано сутринта? Човек, ще си навредиш!И *** на лекар. Не е срамно да си психично болен. Потърси помощ!!!
70
21
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Роска, не слушай злите езици. Радвай се на живота
69
10
 
32
 
! Отговори
:) преди 6 години
Платената ПР сага "Роско Мъжкаря" продължава. А бившата му е казала дипломатично: Едвам го издържах този! Добре, че ми се махна от главата!
68
6
 
36
 
! Отговори
728-ми епизод преди 6 години
Банова вече е бременна... но Росен не знае! А бившата му знае! Обаче не и казва... Следва продължение в 729-ти епизод ще разберем кога се очаква да роди, а в следващия 730-ти епизод от сапунката "Росен и Деси" ще разберем пола на бебето, да са живи и здрави всичките!
67
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До: 75Аз си спомням как в началото на мандата си тоя комсомолски секретар се обясняваше по BBC в предаването "Hard talk" относно санкциите срещу Русия.Не мога точно да му цитирам думите защото не си ги спомням, но смисълът беше нещо от сорта: "Амиии... то санкциите такова, трябва да имаме добри отношения между държавите, ако Русия не се държи добре, трябва да знаят че ние не харесваме това, но пък защо да не поддържаме добри отношения с Русия, ако тя се държи добре..." и в тоя дух!
66
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
оххх бях се притеснил, че са се разделили ... цели две седмици ни вест, ни кост за любовта им!
65
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Не искаме по никакъв начин да парадираме с известността си."Ми недейте бе. Недейте!
64
6
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е как да го подкрепя, като президент, като тоя мишо не беше изобщо за тоя пост, беше си недоразумение, каквото и да си говорим, така беше. Права е женицата, не я виня.
63
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Повечето богати мъже около 50-те хващат любовници на 18-20 години. Такъв е живота
62
5
 
20
 
! Отговори
Драган преди 6 години
Нали вие си го избрахте за президент ? Аз не съм гласувал за него ! Сега му се радвайте.
61
1
 
27
 
! Отговори
дедо гоше преди 6 години
е кой мъж на неговата възраст не мечтае за поне малко агнешко....:)
60
22
 
7
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 6 години
Най-вероятно ще е бъдещият Генерален Секретар на НАТО...
59
49
 
11
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 6 години
Вече всички виждат разликата между фуражката и политика - ДЪРЖАВНИК Плевнелиев... - който не пестеше сили да разкрие истинското лице на жужето и неговата експанзионистична политика и хибридна война срещу България... - за което несъмнено беше нужна голяма доза смелост...
58
9
 
28
 
! Отговори
Коркома преди 6 години
Много ясно, че Росен ще я напусне. Да стана аз Президент и жена ми да не ме подкрепи, да не дойде един път с мен на официална церемония. Не става въпрос да си активна и да правиш кампании за равенство на жените, както правят други президенши, но поне да си рамо до рамо с мъжа си. Ако беше моя жена и аз щях да се разведа.