Техника, книга, круиз... най-желаните подаръци

Ето какво си пожела българинът за коледните празници
Обновена: 26 дек 2017 12:22 | 26 дек 2017 10:30, Петя Славова
6

Екскурзия или книга са най-желаните подаръци от българите за Коледа. Според мащабно проучване и тази година голяма част от нас са си пожелали техника под елхата. Традиционно един от най-желаните подаръци е телефонът. Също толкова предпочитани се оказаха екскурзиите за уикенд.

Тази Коледа се откроява и нова тенденция. Подаряваме си курсове за допълнителна квалификация - шофьорски, курсове за козметици, за гримьори и дизайнери, съобщава Bulgaria ON AIR.

И тази година книгата остава предпочитан подарък както за малки, така и за големи. Хората оставят в книжарниците средно 40 лв.

Желан подарък сред деца и възрастни тази Коледа се оказа дронът. Докато малките предимно се забавляват с него, възрастните го използват за професионални цели.

Все пак за мнозина от нас е важно подаръкът да бъде емоционален. Затова и доста са заложили на изживяванията - полет с балон или някакво събитие.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
3
 
! Отговори
стефчо преди 6 години
предметите са тъпотия и залъгалка за *** хора,истинските неща са безплатни!
3
0
 
2
 
! Отговори
А Защо Не ? преди 6 години
Подарък - днешен вестник ? хубаво е да се знае как функционира държавата . Даже веднъж не ме глобиха в трамвая щото случайно си бях купил вестник
2
0
 
11
 
! Отговори
Патриот преди 6 години
Друго си е, да получиш чорапки, хавлийка, потниче...
1
2
 
19
 
! Отговори
Бау преди 6 години
Това с книгата е пълна лъжа :) Просто анкетираните се опитват да изглеждат интелигентни и, че четат. Издателствата едва съществуват и имат тиражи по 1000 бройки. Иначе всички 'искат' книги :D