Деси Радева за розовото букле във Виена: Просто Nevena!

Съпругата на президента благодари на дизайнерката за роклята
Обновена: 2 яну 2018 12:12 | 2 яну 2018 12:12,
178

Снимка: Facebook

Съпругата на президента Десислава Радева благодари публично на дизайнерката си за роклята в розово букле, с която се появи на прочутия Новогодишния концерт на Виенска филхармония.

В първия ден на 2018 година българският държавен глава Румен Радев и съпругата му бяха на посещение във Виена по лична покана на федералния президент на Република Австрия Александър Ван дер Белен.

Двамата бяха почетни гости на световноизвестния Новогодишен концерт на Виенската филхармония в златната зала на "Музикферайн".

Още по темата

Тоалетът на Радева отново се превърна в по-обсъждана тема от самото посещение на президента. На фона на похвалите и критиките съпругата на президента благодари на дизайнерката си Невена Николова.

"Просто Nevena! Благодаря ти!" написа Радева в профила си във Facebook. 

Nevena е известната българска дизайнерка Невена Николова, която живее в Лондон и е ушила роклите на не една и две знайни особи. Една от тях е сестрата на херцогинята на Кеймбридж Пипа Мидълтън. Преди време Невена призна и че е отказала да ушие рокля на суперзвездата Бионсе, защото била претрупана от работа.

Самата дизайнерка също публикува снимки на Десислава Радева в профила си във Facebook.

"Рокля НЕВЕНА за Десислава Радева. Розово букле и десетки нюанси и видове кристали Сваровски в знак на уважение към Австрия. Честита Нова година на всички, които вярват в красотата и добротата", написа тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


178
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
93
2
 
34
 
! Отговори
Петров преди 6 години
Цялата Мара в България втасала, до розовите буклета на Радевица опряхме.
92
7
 
6
 
! Отговори
не се изнервяй преди 6 години
До изнервенВиж на сн.7 другите две, и тогава казай кое лелка кое не
91
10
 
28
 
! Отговори
изнервен преди 6 години
До мъка, мъка. Искаш да кажеш, че нямаме право на мнение, което да е критично към резидента и неговия антураж, така ли? Ами не виждаш ли колко е смешна тази лелка в розовия халат и много от коментиращите с право негодуват, защото излага не само себе си. А освен това искам да ти кажа, че на много хора никак, ама никак не им се ще да стават президенти, защото си имат друго разбиране за пътя в живота.
90
13
 
29
 
! Отговори
нула преди 6 години
Освен разходи -ненужни този Радев , не е свършил за две стотинки работа !!! Ако , някой знае да е свършил нещо полезно за една година , да пише .
89
12
 
27
 
! Отговори
кога преди 6 години
Защо още Прокуратурата не разследва това недоразумение Радев , за подготвянатадалавера с Грипен ????????
88
30
 
15
 
! Отговори
МЪКА, МЪКА преди 6 години
МНОГО СЕ ЗАБАВЛЯВАМ КАТО ГЛЕДАМ КАКВА ЗЛОБА И ЗАВИСТ СЕ ЛЕЕ ТУК.ПРОБЛЕМЪТ НА ТИЯ ХОРИЦА Е, ЧЕ ЗНАЯТ, ЧЕ НИКОГА, АМА НИКОГА НЯМА ДА БЪДАТ ПРЕЗИДЕНТИ. В ТОВА ИМ Е ПРОБЛЕМЪТ И ОТТАМ ИДВА ЗЛОБАТА.Каквато и да е роклята , Радева е ТАМ, а пък вие сте ТУК, в панелното си холче и скимучите от злоба. ХА-ХА-ХА
87
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Честно, и трите рокли на снимките изглеждат ужасно. Изобщо не ме интересува кое колко струва, вкус не може да си купиш. Че г-жа Радева всячески се опитва да прилича на Мелания Тръмп, е ясно отдавна, но защо това е президентската тема номер едно? Какво точно са търсели там и за какво са говорили?
86
5
 
30
 
! Отговори
Как отидоха там преди 6 години
С правителствения Еърбъс които вози 150 човека ли?Ми евтинко ни е излязло това рокле
85
6
 
20
 
! Отговори
Серто преди 6 години
Дай Боже на всеки такъв скок от трикотажната конфекция директно към букли с кристали на Сваровски.
84
9
 
21
 
! Отговори
Колко платихме преди 6 години
За да си направи кефа Грипена до Австрия?
83
7
 
41
 
! Отговори
опс преди 6 години
И Първанов ми беше противен но жена му изобщо не се натрапваше на обществото КАТО тази ***
82
1
 
17
 
! Отговори
Krom преди 6 години
До Анонимен 76 - да ти кажа, сега вече се ядосах. Цялата тази "класа" която от 35, че и повече години сериозна опростачава тази нация, чиито "видни" представители са двамата "новоизлюпени" на снимката носи отговорност за нивото на нацията. Изглежда, по твоята логика нацията им е проблема на политиците ни. И като не и изнася, да си хваща пътя ... викаш. Тя това и прави. Особено на икономически и демографско ниво, *** такъв. Огледай се.
81
18
 
45
 
! Отговори
На Виенски бал с... преди 6 години
Рокля тип розово букле с полукъси ръкави, пристегната над шкембака за да може последния да изпъква и да бие на очи, е това е селян.ия до шия, че чак дрънка! А горкия *** е за съжаление за селския си избор!
80
26
 
15
 
! Отговори
Валери преди 6 години
Тук са коментирали много световно неизвестни модни дизайнери за които анцузи и маратонки за официалното им облекло. Дори и обувки са носили няколко пъти. Господа "дизйнери", жената е хубава и каквото и да облече ще и отива. Жената на Борисов сигурно е облечена много по стилно но никой не я е виждал, а кмета на Симитли не ходи по концерти.
79
3
 
2
 
! Отговори
Krom преди 6 години
До Жокер 73 - разбрах, просто няма какво да кажеш. Благодаря за чувството ти за хумор, но очаквах друг отговор. Но и това ... си е отговор. Успешен ден.
78
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жената на австрийския президент по-добре ли е - с черно, зелено кафявата "рокля" ,която е облякла?!?
77
13
 
38
 
! Отговори
с тая рокля преди 6 години
Деса Поетеса ми изглежда като домашна помошница на Президента-резидент на руските служби!
76
10
 
25
 
! Отговори
Президент надали ? преди 6 години
Летци си имаме, ама президент надали...
75
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Стила на Кралицата нито е модерен, нито е изискан, а изразява 100 годишна традиция и произход, което даже може да е смешно.Да смени кралския дизайнер с европейски.
74
32
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жената на снимката е елегантна. Роклята също е красива , не прекалява, но не е и безлично петно. Проблемът е, че я носи жената на президента на България, а българите себе си не харесват, камо ли някой друг....Вие сте проблемът, не е жената, нито дизайнерката, нито роклята...вие и само вие..Огледайте се, бре, вижте се експерти на модно, икономическо, демографско, каквото щете ниво...