Надеждата ни е в тях! С пълно гърло в метрото: Мила Родино...

Клипът с химна има стотици споделяния в социалните мрежи
15 яну 2018 11:00, Анисия Иванова
166

Видео, в което пътниците в цял вагон в столичното метро пеят българския химн, стана сред най-обсъжданите в социалните мрежи.

Не се съобщава точно къде е снимано видеото, нито кой е инициаторът, а също дали е спонтанно или е организирано по конкретен повод, съобщава пише Bulgaria ON AIR.

Клипът има стотици споделяния в социалните мрежи и коментари. Сред мненията по темата има от такива, които смятат, че това е истински патриотизъм, до други, които го определят като "патриотична мирна революция без резултат".

Като цяло преобладават похвалите за младежите: "Денят започва с химна браво", "Браво! Живи и здрави! Надеждата ни е в тях!".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


166
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
125
3
 
6
 
! Отговори
Стамен преди 6 години
До 133 Електронна подръжка на машини с цпу(цифрово програмно управление)Доволен ли си?
124
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Dnes.bg претендира да бъде медия. Добре. Тръгнете из София например и питайте младежи за химна. Гаранция, че от 100 човека няма да намерите и двама които да го знаят. А този клип някой си е направил PR като е решил да пее само припева в метрото, а той сам не знае целият Химн!!
123
4
 
1
 
! Отговори
електрончик е преди 6 години
До Стаменруска дума. Кажи го на български.
122
2
 
8
 
! Отговори
Мда преди 6 години
До Анонименбългарофобите се възмущават
121
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Клипа е смешен, защото пеят само припева на химна, а останалите и него не знаят.Истината е следната, ако попитате един младеж между 18 и 30 години от 10 на дали ще могат да знаят химна 1-2 човека. Това е истината приятели.
120
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ПРОШЛЯЦИ!
119
4
 
5
 
! Отговори
Стамен преди 6 години
112 дълбоко отзад грешиш.Електрончик съм.Ако не знаеш какво означава и какво образование трябва за професията, попитай гугъл.Приятен ден.
118
13
 
10
 
! Отговори
1 преди 6 години
Аз да им кажа не тези младежи,че химн стомах не пълни,елате в Лондон изпейте химна, на другия ден освободени ще бъдете от работа.
117
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ето това е типичната "българска" черта , ако на някой му е кеф или има повод за радост, все ще се намери някой да му търси под вола теле защо се радва. Що така бе ?
116
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Оставете хората да си пеят,какво ви пречи?Нека си пеят,хайде сега и това направихте проблем,сякъш всичко останало е вързало и цъфнало!
115
3
 
18
 
! Отговори
до 120 преди 6 години
"Хейтърите" в този случай са в голшмата си част реализирали се на запад, но обичащи България реалисти. Те просто тъгуват, че събратята им се подлъгват по евтини трикове. Но както се казва, "Насила хубост не става".Колкото по-скоро се събуди тълпата толкова по-скоро ще направи нещо за себе си.
114
14
 
15
 
! Отговори
koki преди 6 години
Е като са изпяли химна с кво помогнаха?само питам, не тръся негативи.
113
6
 
16
 
! Отговори
do 119 преди 6 години
Страната ни е хубава, но по-голямата част от нея вече не е ваша. Като купят и Пирин, ще си останем само с химни и слъзливи ракиени вечери пред топлото семейно огнище в панелка в Люлин.Наведена главица сабя не я сече. Само се появяват болки под кръста, откъм гърба.
112
7
 
15
 
! Отговори
браво преди 6 години
Такива неща, макар и дребни на пръв поглед, са много ценни. Много се изкефих. А на хейтърите - много им здраве...
111
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
117,а ти протестираш ли?Ако си недоволен от тези,които други са избрали излез на протест.Ама що ще си разваляш рахатлъка,като да протестираш пред компютъра е къде,къде по-удобно.Страната ни е много красива и не трябва да я напускаме само защото по върховете и стоят хора,които ние търпим от мързел и бездушие.Огледайте се около нас и вижте как гърци,румънци и др.защитават правата си.Сами сме си виновни за тоя хал.
110
0
 
10
 
! Отговори
!! преди 6 години
ТОВА Е ОТ БЪЛГАРИЯ. МЕТРО В БЪЛГАРИЯ ИМА САМО В СОФИЯ. НЕ СЕ ЗНАЕЛО ОТКЪДЕ Е..
109
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво момчета и момичета.Повдигнахте ми настроението.Хубав ден на всички.
108
14
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
пропаднал,беден и отчаян народ,пеенето на химн няма да ви спаси
107
11
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
България е Рай единствено за герберастките крадци и неграмотници и за техните синчета и дъщерички.За нормалните и честни българи, тя е Мащеха.
106
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
пак са наизскочили българофобите. Моля не публикувайте такива статии защото съм притеснен че на българофобите ще им стане нещо може да се пръснат от злоба