11 гайдари изпратиха Шарлопов с "Петко льо, капитанине"

Стотици дойдоха да си вземат последно сбогом с бизнесмена
8 фев 2018 16:30, Анисия Иванова
71

Снимка: Булфото

Бизнесменът Стефан Шарлопов, който почина в понеделник, бе изпратен днес в последния му земен път с една от любимите му народни песни - "Петко льо, капитанине". 

Още по темата

Тя бе изпълнена от 11 гайдари от оркестъра "100 каба гайди" от Смолян.

Поклонението пред тленните останки на Шарлопов премина в столичната църква "Света София“, където дойдоха стотици да си вземат последно сбогом с бизнесмена, съобщи "Булфото".


71
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
19
 
17
 
! Отговори
Приятел преди 11 месеца
Как така Петко Войвода бе? Това е обида за Войводата.Ако можеше да чуе кап.Петко ,щеше да се обърне в гроба. С.Ш. си беше обикновен селски тарикат и авантаджия.Заграби морето на Созопол и водата на Девин с помощта на властимащите от Герб и ДПС. Постоянно парадираше с връзките си с властта , ама никой от тях не дойде на погребението.Само Лиляна Партизанката се спотайваше като мишка.
60
13
 
15
 
! Отговори
Toni Bonboni преди 11 месеца
Velik chovek! Poklon! Suboleznovaniq na semeistvoto. :(
59
16
 
31
 
! Отговори
гх преди 11 месеца
Гледал съм няколко интервюта с него.Самочувствие на човек на когото Христос лъска обувките.Хвалеше се пред как уволнил свой служител защото на фирмено парти си чукнали чашите и после служителят го разказал на колегите.Откъде на къде тоя червей ще си мисли,че е равен с него.Нека да е грях,но не съм нещатен от смъртта му.Дори напротив.А причината за смъртта му според мен не е стреса,а анаболите,които вземаше в неимоверни количества,за да живее с илюзията че е още млад
58
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
А той рече: моля ти се тогава, отче, прати го в бащината ми къща, защото имам петима братя, та да им засвидетелствува, за да не дойдат и те в това място на мъката. Авраам му рече: имат Моисея и пророците: нека ги слушат. А той рече: не, отче Аврааме, но ако някой от мъртвите отиде при тях, ще се покаят. Тогава Авраам му рече: ако Моисея и пророците не слушат, то и да възкръсне някой от мъртвите, няма да се убедят. (Лука 16:19-31)
57
14
 
46
 
! Отговори
АНЧО преди 11 месеца
капитан петко войвода се е борил срещу точно такива изедници.взимал е от богатите и е давал на бедните. няма място за сравнение.капитана отдавна се върти в гроба си заради подобни такива самозабравили се.
56
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
вода и да ми разхлади езика, защото се мъча в тоя пламък. Авраам пък рече: чедо, спомни си, че ти получи вече доброто си приживе, а Лазар – злото: сега пък той тук се утешава, а ти се мъчиш; па освен това между нас и вас зее голяма пропаст, та ония, които искат да преминат оттук при вас, да не могат, тъй също и оттам към нас да не преминават
55
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Някой си човек беше богат, обличаше се в багреница и висон и всеки ден пируваше бляскаво. Имаше тъй също един сиромах, на име Лазар, който струпав лежеше при вратата му и петимен беше да се нахрани от трохите, що падаха от трапезата на богаташа, и псетата прихождаха, та ближеха струпите му. Умря сиромахът, и занесоха го Ангелите в лоното Авраамово; умря и богаташът, и го погребаха; и в ада, когато беше на мъки, подигна очите си, видя Авраама отдалеч и Лазаря в лоното му и, като извика, рече: отче Аврааме, смили се над мене, и прати Лазаря да намокри края на пръста си във вода и да ми разхлади
54
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Додо - не е до количество, а до качество.
Ако трябва да избера, между група от 100 качествени и 1100 милиона некачествени, ще изберъ първите, винаги !
53
3
 
22
 
! Отговори
АJ преди 11 месеца
"Едно нещо никой не може да му вземе и да му отрече - създал е и е оставил след себе си 5 деца! Уви, след повечето българи, дори и най-богати да са, остават само планини екскременти"

Познавам много бивши деца, които не се различава с нищп от планините ...
52
16
 
12
 
! Отговори
Додо преди 11 месеца
Бог да го прости човека! Правил каквото правил. Ще отговаря там, горе! Едно нещо никой не може да му вземе и да му отрече - създал е и е оставил след себе си 5 деца! Уви, след повечето българи, дори и най-богати да са, остават само планини екскременти! Дано повече хора (нормални хора) вземат пример от него и създават повече деца!
51
6
 
31
 
! Отговори
Баба Васа преди 11 месеца
Невероятен фарс от лъскава грозота.Така са погребвали навярно вавилонските първенци. С танци и песни.
Има Съд Божий!
50
6
 
26
 
! Отговори
Илиева преди 11 месеца
До Анонимен- КОго заблуждавате ? Гузните си съвести . Вашите милиони са кървави пари Натрупани в социално икон обстановка , където бедния става по-беден и богатия по-богат. Изненадана съм че главния Трабадур на Герб - е там на погребението . Наред с Цветелина Б и прочие . Жалко Шарлопов ! Такова уважение от Гербаджииите ? ЗАщо ли е ? НА ТВ интервютата се притесних за наднормените ти кг . И си казах- да вземе да отслабне малко тоя човек . АМа пък дали не са от суджуци! Бог да прости !!! И
49
4
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
защо иска да продаде хотела си в Германия? Защото данъците там са големи, а не смешни като в БГ, защото заплатите са нормални, а не смешни като в БГ, защото БГ байганьовски приоми не МИнават.ДА отидат БГ милионери да правят Бизнес на запад, да плащат техните данъци и нека ги видим!!ДА си безненесмен на БГ преход, означава да си главно действащо лице в Геноцида на БГ народ. Ограбена държава, никакво правосъдие, рай за Далавери. И драги ми Милионери - спрете с тия ДАрения, спрете с тия църкви .
48
2
 
21
 
! Отговори
Илиева преди 11 месеца
До Анонимен-Първо - Бог да прости . ВТоро много уместен въпрос ? НЕ го познавам починалия , само от телевизията и ТВ интервюта. Това , което ми хареса е Начинът по който си възпитава децата . А останалото ? е КАТО другите Герои на Нашето време - Бизнесмените на прехода . Покойният се пише за патриот. Обаче какво му харесва в БГ- природата ?- дрън, дрън. Харесват му данъчната система, системата на заплащане и всички други рлиочи , които правят БГ бизнесмени Милионери. Както С Ш казва, защо н
47
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
следствие от борсови игри.чакат се боко и пеевски
46
2
 
19
 
! Отговори
ДА преди 11 месеца
До Asas
Някъде пишеше,че още приживе е имал някои указания за погребението си!Така че,кича може и да е негово желание!
45
4
 
27
 
! Отговори
биби преди 11 месеца
Баси наглостта!
44
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Наслука на гайдарите. Хаирлия да е!
43
3
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Много на брой Грабители и Унищожите-ли на Българи искат да се оприличат с Ботев,Левски,Петко Войвода и други патриоти,за което държат в офисите и домовете си техни портрети. Други,като този го изпратили с "Петко войвода".Интересно ми е,като гушнат букета Драгалевския Крадец,Сашо Не-реза,Стефан Педала,Надка Кавалджий- ката и другите от Айдушката им чета, как ще предчочетат да ги изпращаме в Ада?
42
3
 
31
 
! Отговори
bolbov преди 11 месеца
С,Ш,се прибра сега не отговаря за нищо,ама ние с гайдите какво да правим в ограбена България./Гербария