11 гайдари изпратиха Шарлопов с "Петко льо, капитанине"

Стотици дойдоха да си вземат последно сбогом с бизнесмена
8 фев 2018 16:30, Анисия Иванова
71

Снимка: Булфото

Бизнесменът Стефан Шарлопов, който почина в понеделник, бе изпратен днес в последния му земен път с една от любимите му народни песни - "Петко льо, капитанине". 

Още по темата

Тя бе изпълнена от 11 гайдари от оркестъра "100 каба гайди" от Смолян.

Поклонението пред тленните останки на Шарлопов премина в столичната църква "Света София“, където дойдоха стотици да си вземат последно сбогом с бизнесмена, съобщи "Булфото".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
3
 
19
 
! Отговори
поправка преди 6 години
До ЛЕКА ИМ ПРЪСТГрешка,исках да напиша,че Капитан Петко войвода се е борил за освобождението на България и Гърция от турците.
36
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ЛЕКА ИМ ПРЪСТТова е знакова песен,капитан петко войвода се е борил за освобождението на Турция и Гърция от турците,а след Освобождението са го оставили в немилост.Петко льо, капитанине, Петко льо, командирине, (Петко льо, командирине) яла сай Петко остави от това пусто хайдутство. (от това пусто хайдутство) От това пусто хайдутство на *** сай додяло. (на *** сай додяло) На *** сай додяло по деня хляба месение. (по деня хляба месение) Кървави ризи перанье, юнашки глави скрива
35
5
 
41
 
! Отговори
ЛЕКА ИМ ПРЪСТ преди 6 години
Добре че не са изпълнили Химна на Република България .Турчев също са го изпратили с Капитан Петко Воевода .Егати и Джендъра - ограби сума ти Народ и сега с тази песен - Грозно .
34
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Kakvi sa tesi garderopi ohrani kakvi sa tia jeni tosi zirk tova e pogrebenie koi ot familista e dopusnal tosi zirk ujas ostava6e i horo da igrajat mnogo grosno gaidi folklor koi e napravil protokola grosno
33
2
 
16
 
! Отговори
petar преди 6 години
GOSPOD ZABAVJA, NO NEEE ZABRAVJA
32
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Уфф бе. Не ни интересува!
31
9
 
28
 
! Отговори
до 33 преди 6 години
Само дето тоя не е БСП-ар, а крадлив сополив ГЕРБ-ераст.
30
6
 
29
 
! Отговори
ген.Луков преди 6 години
Всеки който е бил свързан с БКП , ДС , Русия , Сащ , ЕС , ИЗРАЕЛ и т.н. и не е нормален българин патриот каквито бяха почти всички преди 1944 9-ти септември и си "замине" от БЪЛГАРИЯ завинаги ... еххх това става автоматично национален празник за всички останали с всичкият си българи и българки на които все още им пука и се борят с трудностите които гореизброените създадоха за коренното население на тази държава ! Обичайте БОТЕВ,ЛЕВСКИ,ПАИСИЙ,хан КРУМ,хан АСПАРУХ и т.н. а не БКП-ари и мутри.
29
9
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А убиецът Московски бил ли е на погребението.
28
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само до капитан ли е стигнал?!
27
17
 
10
 
! Отговори
Asas преди 6 години
Човека вече не е между живите!!!Няма как да е поръчал каквото и да е , а и едва ли е от значение вече за него! Всичките салтанати са дело на наследниците му. Оказват му почит.
26
7
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Чак пък и гайдари. Суджуците наистина пресолиха манджата.Ама не им е лесно - тове вторият им голям спонсор, дето ги напуска за тази година.След оня дето Цветанов не го бил познавал, въпреки че ги има заедно на 100 000 снимки.
25
14
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Такова просташко погребение може да се спретне само от герберасти.
24
6
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Истинските християни са смирени и напускат тоза свят без излишен шум.Но този герберасто-депесар явно не е христянин.Такава грандоманщина и просташка показност рядко се срещат.Натрупа милиарди, а плащаше на служителите си колкото да не умрат от глад.
23
4
 
65
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Голяма показност, голяма парвенющина - Бойко Борисов, Цветелина Бориславова, Цветан Цветанов, Венци Стефанов, Валентин Златев, Гриша Ганчев - все доказани крадци и антибългари.
22
6
 
41
 
! Отговори
Фюрера преди 6 години
Хората дето са създадени и израстнали не благодаение на заслуги а на това ,че са членове или приятели с еничарите от БКП и ДС няма как да ни е мъчно за тях ! Бяха издигнати някакви знайни и незнайни комсомолци и днес медиите ги изтипосват като някакви ВЕЛИКАНИ на българският бизнес и били супер честни , социални , патриоти и т.н. ПРОПАГАНДАТА не работи вече другари !
21
4
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всеки ден, в койот си отива народен изедник, спонсор на Суджуците и празник за нормалните българи.Сигурно затова са се събрали гайдарите - да се повеселят.
20
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен11На снимка 8 е Цветелина Бориславова.
19
2
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя по-мак узурпира едно от природните богаства на България - минералната вода Девин и я продаваше като своя. Е, отчиташе част от печалбата и на Баш Суджука, ама май е спрял да се отчита, че онзи му прати екипа от фармацевти за специални поръчки.
18
31
 
13
 
! Отговори
ehoooo преди 6 години
Абе какво се пенявите тук, не познавате човека, а давате квалификации...За мъртвите или добро или нищо!