Запис от забавачката: "Чуваш ли ти, ма? Ти си направо ненормална, ма!"!

Пореден случай на грубо отношение към деца. Този път в Плевен
Обновена: 12 фев 2018 19:04 | 12 фев 2018 17:45,
156
Запис от забавачката: "Чуваш ли ти, ма? Ти си направо ненормална, ма!"!
Снимка: Facebook

Пореден сигнал за грубо отношение към малки деца в детска градина се появи в социалните мрежи.

Потребител във Facebook е качил аудиозапис, който твърди, че е от Целодневна детска градина №10 "Надежда" в гр. Плевен.

На записа се чуват викове и заплахи към децата: "Чуваш ли ти, ма", "Ти къде се намираш, бе?", "Ти не разбра ли, че аз командвам тука? Тука каквото кажа, това ще правиш! Като не ти харесва има други градини в тоя град", "Ама ти си направо ненормална, ма".

Според човека, качил клипа, това е гласът на старши учител г-жа Гатева.

В публикацията пише още, че срещу нея е имало подадени жалби през последните години, но всички са със становище, че няма грубо отношение към децата. По думите на потребителя това се дължи на познанствата на сина на госпожата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


156
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
101
3
 
18
 
! Отговори
Аа преди 6 години
Само не разбрах в цялата тази история децата какво са виновни?? Да приемем, че родителите са ***, т.нар. "педагози" претоварени и системата скапана. Тези 3_4 годишни деца с какво са виновни ?? Колко от вас биха позволили някой да им говори по този начин? Например шефа?? Защо не? Вие поне можете да се защитите, да станете и да си тръгнете. Тези деца - не. Единственото, което могат е да попиват отношение, начин на изразяване и тн. Засрамете се!
100
6
 
20
 
! Отговори
probi преди 6 години
На записа не чух детенце да крещи, да се кара, да капризничи.....Това, което чух, е една некултурно и грубо говореща жена, неправилно изговаряне на думи, много неприятно обръщение към децата, заплахи......И ако това се чува по цял ден, по този начин...горките деца.Да, има глезльовци, които вгорчават живота и на децата, и на учителите. Но, извинете, кой е виновен за това? Децата не правят онова, което им казват родителите. А повтарят онова, което са видели от родителите си. И от учителите си.
99
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
СПАСЕНИЕТО Е КАМЕРИ В РЕАЛНО ВРЕМЕ СЪС ЗВУК, НЕКА ДА СЕ ВИДЯТ КАК ЕДНИ ДАСКАЛКИ , ПАРДОН ЕДНА ПРОСТА ДАСКАЛИЦА СЕ СПРАВЯ С НАД 25-30 ДЕЦА, И АКО НЕ Е ПРОСТА КАКВО ПРАВИ КАТО ЗАЛОЖНИК НА ПРОСТИ И НЕВЪЗПИТАНИ РОДИТЕЛИ НАДРУСАНИ И АЛКОХОЛИЗИРАНИ.
98
11
 
29
 
! Отговори
Неочаквано тъп. преди 6 години
Топи това дете наистина може да е ненормално,разглезено,лиготия стигащо до инат,сто процента родителите са същите.Искат от децата прашинка да не падне.Я се стегнете малко,в Русия ги каляват по гащета на -10градуса.Тук му потече носа малко и се изпада в истерия,джипита,ваксини,карантини.Смях голям.Да не говорим за храненето им,пълен абсурд е.Жената си е много добре,новото поколение е не наред.
97
10
 
30
 
! Отговори
майка преди 6 години
Аз ли не съм наред? Изслушах целия запис - че е грубовата лелката е факт, но пък не чух нищо чак толкова шокиращо? Какво възмущава бг-мамите, какво отношение са очаквали от тези измъчени женици, търпящи по цял ден, всеки ден купчина шумни дребосъци?Май родителките са за +"%= - като не им допада поведението на възпитателките, да си гледат децата у дома?
96
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За 500 лв. възпитателки с по две висши дето да облагородяват децата ви няма да намерите. В последните 28 години на прехода простотията и чалгализацията взеха привес. За това допринесоха както телевизията така и вестниците. Умните хора напускат България. Дъщеря ми беше в проблемен 1-ви клас. Цяла година психолози, родителски срещи и какво ли не. Като махнаха проблемното човеченце с наглата му и проста майка всичко се успокои и стана образцов 2 ри клас.
95
5
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
УВОЛНЕТЕ ВСИЧКИ УЧИТЕЛКИ, НАЕМЕТЕ ПО ГРАФИК МАЙКИТЕ НА ДЕЦАТА, ТЕ И БЕЗ ТОВА НЕ РАБОТЯТ- КАКВА Е ПОЛЗАТА- ПЕСТЯТ СЕ ПАРИ ОТ ЗАПЛАТИ- ТЕ И БЕЗ ТОВА СА МАЛКИ, ОЩЕ ЩЕ ГОВОРЯТ ТИХО, НЯМА ДА ВИКАТ, НЯМА ДА БИЯТ- ПО ГРАФИК И В ГРАДИНИТЕ 12 ЧАСА ДО ДЕЦАТА СИ. ДЕЦАТА СА МНОГО ДОБРИЧКИ, ВЪЗПИТАНИ, НЕ ВИКАТ, НЕ КРЕЩЯТ, НЕ ИЗПАДАТ В ИСТЕРИЯ, НЕ ОБИКАЛЯТ В КРЪГ ЗАЩОТО СА ХИПЕРАКТИВНИ, НЕ СИ БИЯТ ГЛАВИТЕ В ЗЕМЯТА ЗАЩОТО ИСКАТ ТАКА, В ДГ Е ВСИЧКО СПОКОЙНО И ИМА ЕДНИ ИСТЕРИЧНИ ДАСКАЛКИ КОИТО ТОРМОЗЯТ ДЕЦАТА
94
6
 
15
 
! Отговори
qwert преди 6 години
Няма по иЗпе-ркала нация от нашата
93
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Диагнозатя *** лелка е масово явление !Но ,когато засяга деца е Престъпление !
92
8
 
8
 
! Отговори
Т2 преди 6 години
Терминала и на запад. Тука е така. Ако не е учителката, ще е някой друг. IQ < 0 = BG
91
8
 
16
 
! Отговори
нема лошо, но преди 6 години
такива записи не значат нищо. нито в съд нито никъде.
90
11
 
41
 
! Отговори
истина преди 6 години
ВРЕМЕ Е ВЕЧЕ ДА СПРЕ ТАЗИ ИСТЕРИЯ ,ЧЕ ПО ГЛЕЗЕНИТЕ ДЕЧИЦА НЯКОЙ СЕ КАРА....... Е НЕКА ТОГАВА ДА ПОЧАКАМЕ ДА СТАНАТ ПО -ГОЛЕМИ И ДА СЕ ЧУДИМ ЗАЩО СЕ БИЯТ С НЯКОЙ ЗА ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАТ ......ИСТЕРИЯТА Я ПРАВЯТ МАЙКИТЕ КОИТО И ПО ВРЕМЕ НА ОТПУСК НЕ СИ ВЗИМАТ ДЕЦАТА ОТ ДЕТСКИТЕ ГРАДИНИ ЗАЩОТО ИМ ПИСНАЛО ОТ ТЯХ И ИСКАТ ДА СИ ПОЧИНАТ..
89
0
 
27
 
! Отговори
васил преди 6 години
До АнонименТова е така.И броя на децата е голям в групата. Сбъркана *** система.Искат камери?След година учителките ще са за психиатър.Повечето вече са психясали.
88
5
 
11
 
! Отговори
до умната преди 6 години
А ти, понеже си много умна, вероятно си мислиш, че единствено детските възпитателки са притиснати финансово и имат домашни проблеми и това е единствената причина останалите хора да се държат прилично на работа и да не се изтрепват помежду си.
87
2
 
4
 
! Отговори
Видял преди 6 години
До АнонименНе знаех, че думата"***"се цензурира.
86
5
 
3
 
! Отговори
Видял преди 6 години
До АнонименЕй за това, никога до сега не бях писал тук. Много ***, много нещо! На този системата му виновна! Сега сигурно, я Путин, я Тръмп, я Борисов ще вкараме в разговора. Хайде много ти здраве.. и дерзай!
85
14
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
***, не ви са виновни детските възпитатели, а ви е виновна цялата система, това дали го осъзнавате или сте твърде мало-умни за да го направите?????????????Как мислите че се чувства тази възпитателка с 500лв. заплата, как издържа нейните деца, как им осигурява здравни грижи, прехрана, образование и пр.??? Ако тя е затрупана с финансови проблеми, как да остане спокойна и уравновесена??? Това мислили ли сте го???Виновна е системата, а също и вие *** ТАКИВА, защото вие допуснахте тази система да мачка обикновените хора вече толкова години...
84
23
 
12
 
! Отговори
Видял преди 6 години
До да попитамНе мога да отрека, че има и такива. И мен ако питаш, родителите са си виновни. Само дето не мисля, че детската градина е мястото да се "вкарват У пътя". Просто, които не може да носи на такава работа, да ходи да работи на друго място. Парите били малко, групите големи -ами бегай да гледаш дъртаци в Гърция или да чистиш къщи в Лондон. Хем парите повече, хем групата 1-2 *** човекамаксимум.
83
12
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе вие чухте ли изобщо записа, че пак запяхте песента за агресивните невъзпитани деца и т.н. Ами то освен възпитаните реплики на високоинтелигентната педагожка друго не се чува. И все пак - в тоя случай по мога да се съглася, че не става дума точно за насилие, а по-скоро за грубо отношение от страна на проста женица, на която й липсват първите 7 години. Ама това явно за повечето от вас е напълно допустимо.
82
12
 
6
 
! Отговори
Бачо Пичо преди 6 години
До ВидялБате, другия път я издебваш и БОЙ,БОЙ, БОЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ до напикаване... След една година пак....

Спонсорирани публикации