Убийството в Пампорово: Бояджийски добър, но избухлив

Взимал ли е наркотици рокмузикантът - стрелец?
Обновена: 15 фев 2018 11:31 | 15 фев 2018 11:30, Петя Славова
31

Още един празник беше белязан от кървав инцидент. Навръх чуждестранния празник на влюбените в чест на Свети Валентин, в курортния град Пампорово откриха простреляни мъж и жена в автомобил.
Още по темата

Водещата, но все още непотвърдена версия на разследващите е умишлено убийство. Според тях 48-годишният музикант Антон Бояджийски е стрелял три пъти по 41-годишна жена, с която е имал интимни взаимоотношения.

След убийството ѝ се предполага, че Антон се самоубива. Спрямо известната информация мъжът е бил китарист, свирил е в групата "Татко Кристофър", създадена от Ицо Петрофф през 1991 година.

Според Петрофф, Антон Бояджийски, смятан за извършител на двойното убийство в Пампорово, е безкрайно добър човек.

"В началото бе плахо музикантче, но когато го чух ме спечели. Работили сме заедно близо 10 години. С първата си жена имаше брак, но с втората не. Първата му жена почина. Оттогава виждах в неговото лице тъжен човек. Беше много отчаян", сподели основателят на "Татко Кристофър" в студиото на "България сутрин".

По негови думи Бояджийски не е бил агресивен, а по-скоро нервен и избухлив. "Той бързаше да стане рок звезда. Това бързане го доведе да търси утеха в семейството, но там не му провървя. Към края на живота му се говореше, че е употребявал тежки наркотици", отбеляза гостът пред Bulgaria ON AIR.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
4
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Щом е ползвал наркотици мозъка му е изпържен. Неможе човек с пълният си разсъдък да убие друг човек. Това не е бойното поле където трябва стреляш за да не те застрелят. Тези наркотици са го унищожили като индивид и човек. Бог да прости жената отиде си едва на 40 години в разцвета на живота си!
3
4
 
28
 
! Отговори
Слънчарски преди 6 години
До дедо ТашункоТо си пише в статията защо. Човека, какъвто и да е, щом е взимал тежки наркотици, вече мозъка му е бил изпържен. Никога не се знае до какво може да доведе това. Със сигурност нищо добро.
2
3
 
26
 
! Отговори
Горан преди 6 години
Така е! Да е добър, колко па да е добър, егати!? От такава добрина света ще се затрие, ей!
1
7
 
34
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 6 години
Недоумявам някой път. Как можеш да бъдеш добър човек и да затриеш друг човешки живот? За мен е ***.ло.умник и звяр - въпросната креатура. Горкото момиче, което е затрил този ***. Явно е искало да се отърве от него, местейки се в банка в Пампорово, но не е успяло, горкото! А пък този Петрофф да си натика картофф...отзад.