Убитите в Пампорово: Банкерка и музикант, тя е простреляна три пъти

Тя е била наета преди два дни на работа от банка в курорта
Обновена: 14 фев 2018 11:45 | 14 фев 2018 11:45,
62
Убитите в Пампорово: Банкерка и музикант, тя е простреляна три пъти
Снимка: архив Булфото

Намерените тази нощ край Пампорово убити мъж и жена са били пловдивчани. За колата, която е с пловдивска регистрация, със зловещата находка, е подаден сигнал към полунощ на тел.112.

Автомобилът "Ауди ТТ" е бил на пътното платно и телата са били с видими прострелни рани, пише "24 часа".

"Има следи от огнестрелни рани, намерено е оръжието, с което са произведени изстрелите. Предстоят експертизи да потвърдят дали това е оръжието, има гилзи, куршуми също са намерени. Към настоящия момент можем да кажем, че са запазени всички следи, предстои назначаването на други експертизи", каза зам.-окръжният прокурор в Смолян Недко Симов.

Още по темата

"Установихме в хода на издирвателните действия, съвместно с ОД на МВР Пловдив, че мъжът е на 48, а жената на 41 години от Пловдив. Живеели са на семейни начела. Телата са в болницата в Смолян за аутопсия", каза директорът на ОДП- Смолян ст. комисар Николай Димов.

Сучайно преминаващ гражданин вижда автомобил с включени габарити, спрян до пътното платно и спрял да окаже помощ. Видял окървавения мъж и се обадил в полицията. Дочакал е идването на полицията и оказал пълно съдействие.

Жената е с три огнестрелни рани - две в гърдите и една в главата, а мъжът с една в главата. Мъжът има син от друга жена, който е пълнолетен. Жената е разведена и има непълнолетна дъщеря.

Пистолетът е открит в скута й, бил е незаконен. Мъжът е бил на шофьорската седалка.

Тя има трудовоправни отношения с банка в курорта от два дни. Засега полицията не е открила постоянна трудова заетост при мъжа, но е музикант. Той е бил облечен изцяло в черни дрехи.

"Към настоящия момент се работи по всички възможни версии, оформя се водеща, по първоначалните доказателства, за убийство и самоубийство", каза комисар Димов.

По време на брифинга стана ясно, че все още не са уведомени всички близки на загиналите и затова и не се съобщават техните имена.

Заради извършените огледи в лоши метеорологични условия – при снеговалеж и през нощта, днес предстои да се извърши повторен оглед на автомобила. Не са открити следи от борба и съпротива. По първоначални данни престъплението е извършено между 21:00 и 23:00 часа снощи.

Прокурор Симов допълни, че е образувано досъдебно производство за умишлено убийство, което се наблюдава от Окръжна прокуратура – Смолян. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
0
 
4
 
! Отговори
.... преди 6 години
До АнонименА не лек, това са така известните убиици на влюбени, които ходят и застрелват случайни двойки по колите им, просто ... е така.Айде стегнете се малко с тия конспирации.Тука работата е ясна.Ако той се беше самоубил с 3 куршума... тогава щях да се осъмня :)
51
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жената е била банков служител, не банкер. Банкер е собственика на банката, за автора на статията го пиша това. А по темата - мъж на 48 години убива любимата си от ревност... да бе!!! И то с 3 изстрела. И после се самоубива. Колко удобно! Ама направо съшита с бели конци версия....
50
1
 
18
 
! Отговори
а преди 6 години
сигурно след някой друг ден ще намерят и ютията, самоубита в някоя близка вила:)))
49
0
 
17
 
! Отговори
С.В. преди 6 години
Боже,тая некадърна полиция, за какво им дигнаха заплатите - явно насърчават некадърниците.Цялото МВР е за шут.
48
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Важното е че сме стабилни и всички Европредседатели, дето ги храним и поим се скъсват да ни хвалят.
47
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Май това е поредният самоубит ...
46
0
 
12
 
! Отговори
До 46 Ха-де преди 6 години
"Банкерката" чистачка ли е била в банката или касиерка от 2 дни? Какво ти е ясно?
45
0
 
20
 
! Отговори
Дивия изток преди 6 години
Кучето-извършител къде ще го намерят този път? В Смолян ми се струва.
44
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Банда, броите ли труповете от началото на годината? Защото аз да. Увеличават се. 6 трупа в Нови Искър, + 1 на убиеца, + 2 по полянки и градинки, + 1 служител на НАП, + 1 бизнесмен, + още 1 прострелян (не помня дали оживя), + още 1 крупен бизнесмен с инфаркт, + 2 сега. Мисля, че ми се губи още някой, но не съм сигурна. Та така. Къде 15 показни убийства за 2 месеца. Добре сме. В случая е най-симпатично "убийство и самоубийство". И пистолетът в скута й. Пак добре че не е в ръката й.Мир на душите им
43
1
 
11
 
! Отговори
БАБА БУНА преди 6 години
БОГ ДА ГИ ПРОСТИ,НА ПЕЧАЛБА Е ДЪРЖАВАТА,ЩОТО СИ ИКОНОМИСА ПЕНСИИТЕ,ОСТАВА НА ПАЧАЛБА С ВНОСКИТЕ.
42
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Музикант? Пак съкровищница лъжи. Време да се в гледате в тази жена поръчителката и нейния верен последовател. Ако и двамата са част от персонала в Боровец значи този който го прави е част от персонала. Мъж с касинка на червения кръст и със сабо.Стъклата на колата кой сваля посред зима? Тези които пушат. Или освен ако не ти подадат нещо през стъклото. Докога ще толерирате престъпници!? И ще ги лансирате!? В друга страна за тези неща които се случват в рамките на 4 месеца.Гнева на народа вие ясен!
41
0
 
22
 
! Отговори
bluesky1 преди 6 години
Служителка в банка е едно, съвсем друго е банкер/ка!
40
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Видях снимката на музиканта. Абсурд този човек да е убиец. Невъзможно е.
39
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гръмнал я е в гърдите два пъти, после се е самоубил, после тя се е отчаяла и на свой ред се е самоубила от отчаяние. Видяла е, че вече всичко е загубено - закъде е с две гръмнати гърди...
38
0
 
22
 
! Отговори
65 преди 6 години
Като са се обичали,що не са се взели ,ами ще се гърмят.Или самоубийството е доказано?
37
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От погоренаписаното става ясно че след като е гръмнал банкерката музикантз си е гръмнал главата и оставил пистолета в банкерката?
36
1
 
28
 
! Отговори
123 преди 6 години
Нашата полиция е мани бегай, всичко ще потули и ще измислят някаква *** версия, на която никой няма да повярва, ама толкова им пука и на тях.
35
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ние,музикантите,не убиваме!А за самоубийство да не говорим!Банкерката е настъпала някой!Язък за колегата,бил е свидетел!
34
1
 
28
 
! Отговори
xXkiraXx преди 6 години
Росен възкръсна ли, какво стана?Жалкарската ни полицийка какво ще скалъпи сега?
33
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами щом е собственик,то всичко е ясно. Каквото и да говорят за любовни глупости НЕ е верно. Алоууу полицията не сме толкова ***. Все още има мислещо население на тази територия. Като останат само индийци на тях им разказвайте приказки от 1001нощ