Плевнелиев в ново амплоа - учител по немски на Деси Банова

Нов мъж и нова работа. "Това сън ли е?", пита се синоптиката
171
Плевнелиев в ново амплоа - учител по немски на Деси Банова
Снимка: Булфото, архив

Росен Плевнелиев помага с немския език на чаровната си половинка Деси Банова. Това призна самата тя пред Нова телевизия.

"Росен е бил в чужбина и се е върнал. Той буквално тръгва със счупена "Лада" за Германия и е спял по паркингите. Неговата история е много показателна от къде тръгва и докъде стига с труда си и амбицията си. Той не е знаел езика, а в момента аз му се възхищавам как говори немски. Тормозя го да ми помага с немския, защото преди го знаех, но като не го практикувам, съм го забравила", каза тя.

Още по темата

Според нея медиите преиначават отношенията им.

"Много неща казахме все пак. Това е много смела постъпка за човек, който е бил на неговата позиция - да каже, че има такава промяна в личния си живот", каза още Банова.

Според нея Плевнелиев гледа много по-различно на живота, след всичко, което е преживял.

"Трябваше да го подкрепя в това да признаем за връзката си, защото иначе папараците щяха постоянно да ни следят. Няма какво да крия", откровено каза Банова.

От петък чаровната синоптичка вече води авторска рубрика " Истории на успеха" в сутрешния блок на Нова телевизия.

"Дори аз самата понякога не мога да повярвам, че съм правила едно и също нещо 20 г. Смятам, че понякога човек трябва да избяга от зоната си на комфорт. Ставането в 4 ч. през нощта за прогнозата, не е лесно нещо. Бях канена на редица международни форуми по темите за климата, направих и няколко документални филма. Времето и промените в климата ще останат сред основните ми интереси", призна Деси Банова.

Тя обясни, че не е рисков човек.

"Знам, че промяната в повечето случаи е нещо позитивно, но ми е трудно да я направя. И в професионален и в личен план правя голяма промяна. Сигурно много хора правят връзката между двете неща, но няма такава. Така се случи. Понякога си казвам: "Това сън ли е?", заяви бившата синоптичка.

Тя призна, че е имала комични ситуации със следящите я журналисти.

"Един папарак катастрофира, защото ме следеше до последно. Аз паркирах и той паркира. Аз тръгнах към него, за да го питам какво иска от мен, но той побягна с автомобила си и се удари в един бордюр, строши предницата на колата си. Тогава си дадох сметка, че животът ми тотално се е променил. За добро или за лошо станах много по-обсъждана и любопитна за папараците. Дъщеря ми се стресна от това, че на всяка корица и всеки вестник бяхме на първа страница. Тя ми каза "Мамо, аз не искам да ме снимат", каза още Деси Банова.

Новите герои в рубриката й ще бъдат Траян и Олга Траянови. Двамата са събират от идеята "Заедно в час". Траян е работил като консултант за Mitchell Madison Group в Ню Йорк и Лондон и за Arthur D. Little в Прага. Проектите, по които работи, са свързани с оптимизиране на оперативните процеси и пазарните стратегии на водещи международни компании в няколко различни сектора. Траян е завършил Харвард и Кеймбридж, но каузата образование го връща в България.

"Българинът има ниско самочувствие, а това не трябва да е така. Аз на няколко пъти вече оценявам България. Имаме хиляди позитиви и никой не си дава сметка за това. За жалост ми се наложи да ходя в болница в чужбина, но там е толкова сложна здравната система, че понякога може да ти се наложи да чакаш няколко месеца. Тук не е така", каза Банова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


171
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
.....те това е баш Ж'ЕНДЕР :)))) хаха
16
4
 
42
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 6 години
Десиславо, едно време те имах за стабилна интелигентна жена докато те гледах по Нова с прогнозата за времето.А ти какво се оказа...златотърсачка от най-елементарните.Жалка история си, Банова.И се затвърждава моят девиз с тази...." Никога нямай доверие на жена"
15
1
 
39
 
! Отговори
Unglaublich преди 6 години
Преди го знаела. Като го чуя това от някой и полудявам. Аз много го знаех, но забравих всичко. Абе, защо давате изява на златотърсачка. Да я учи, ако иска на патагонски. Няма да научи нищо с простата си глава. Какво занимавате нормалните хора с нея.
14
3
 
26
 
! Отговори
Неа преди 6 години
Добре че ще е само на Деси Бонова . Не си го представям в гимназия
13
1
 
39
 
! Отговори
ЦОЛЕ преди 6 години
абе що ни занимавате с тия
12
2
 
39
 
! Отговори
Пешо преди 6 години
Те тези таланти които започват със счупена ладичка обикноменно свършват с куршум в главата или умират в съня си!
11
1
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Чехълджендър
10
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да живей кат трани, ако иска в евроатлантическа България живеем.
9
1
 
34
 
! Отговори
Черна котка преди 6 години
Чудя се как ли е "паркинЗ" на немски...
8
1
 
53
 
! Отговори
Спеца преди 6 години
Други по-*** новини нямате ли?
7
0
 
37
 
! Отговори
Пешо преди 6 години
Поговорила му е френски и вече води рубрика за успеха!
6
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Баба ми казва на сметта и за този буТлук.
5
0
 
52
 
! Отговори
Една идея преди 6 години
Дали пък няма да е добре да откриете секция за повръщане - нещо като подсекция на коментарите? Такова отващение трудно се изразява с думи.
4
2
 
34
 
! Отговори
Пастирката преди 6 години
Обикновени павликяни! Богомилска пап лач! Палете!
3
29
 
7
 
! Отговори
Алов преди 6 години
_Чехльото показа на бг мъжа какво е да си мъж !! Колко от съвременните батки учат на немски полвинките си?? При тях само фреския и то еднопосочно
2
2
 
51
 
! Отговори
ined преди 6 години
Карл V говорел на немски само с конете си, а Банова използва за това Плевела
1
1
 
73
 
! Отговори
кирица преди 6 години
След царя този е втория който не искам да виждам.Че му плащам и заплата до живот с данъците отделяни от мизерните ми доходи.