Агресия в училище! Този път майка зашлеви учителка

Ударила шамар на математичката в град Меричлери
1 мар 2018 10:50,
35
Агресия в училище! Този път майка зашлеви учителка
Снимка: Wikipedia

Майка на ученичка се саморазправи с преподавателка на дъщеря й. Сцената се разиграла в основното училище в град Меричлери, Хасковска област.

Момичето е седмокласничка, а пострадалата е преподавателката й по математика, съобщи bTV. Майката и друг път се била разправяла с преподавателите на дъщеря си, но не им е посягала физически.

Според колеги на учителката поводът за агресията била забележка, която математичката направила на момичето. То написало нецензурна дума на дъската по неин адрес, започнало да крещи и да се заканва на госпожата.

Виковете на подрастващата стигнали чак до директорския кабинет. След голямото междучасие в основното училище дошла майката и налетяла на учителката. Детето имало проблемно поведение и с него се занимавала Детска педагогическа стая. То често се заканвало на учителите и не влизало в час.

Майката е задържана за 24 часа и предстои да бъде съдена за хулиганство по бързата процедура. Тя се оказва позната на органите на полицията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
59
 
! Отговори
До 3 и 4 преди 6 години
Не си прочел внимателно.Не учителката, а ученичката е крещяла така, че се е чувало чак до директорския кабинет. Тук самата информация не е много пълна.Момичето е заплашвало с уволнение всички, яростта й е била такава, че дори било невъзможно да се разберат някои от думите й. И забележи, тази ярост е възникнала само заради това, че учителката се е осмелила да направи забележка,след като момичето си е позволило да напише на дъската обидна дума по адрес на учителката.Наистина трябва да я изключат
4
1
 
65
 
! Отговори
Не е само това преди 6 години
Момичето системно вилнее в клас, дори си позволява да пее и така да смущава учебния процес. Влиза и излиза от класната стая когато си поиска, независимо, че часът е започнал.Освен това, охранителят на училището не си е бил на мястото.Защо момичето досега не е отстранено от училище? Предлагат да бъде преместена в друго училище, но това няма да реши проблема, там ще пречи на други деца. Такива трябва да бъдат изключвани завинаги, да се явява на изпити като частна ученичка. Докога ще търпим?!
3
53
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тази до дупка! Без право да преподава. Или си оправя поведението и става човек. Или гората. Овце много за паша има недостиг за овчари.
2
68
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кой знае как *** се държала! Туко така родителите не стигат до подобни крайности. Това че си учител не ти дава право да биеш крещи обиждаш унижаваш децата.
1
64
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Очакват родителите да им свършат работата като не става за тази работа и децата вдигали шум да ходи да продава сирене и освен това се държат фимилярнически с децата. Все едно децата са тяхно.Но са с торби претенции за е родирании знаещи. Да обжалва и да обвини учителката в не коректност неизпълнение на служебните задачи, арогантно поведение спрямо децата. Не усвояване на материала от децата поради не умението да преподава.