Борисов: Поклон пред паметта на загиналите за свободата на България!

Всеки българин да живее така, че тяхната жертва да не е била напразна!
Обновена: 3 мар 2018 10:28 | 3 мар 2018 10:22, Елка Василева
244
Борисов: Поклон пред паметта на загиналите за свободата на България!
Снимка: архив, БТА

Министър-председателят Бойко Борисов честити 140-ата годишнина от Освобождението на България във Facebook.

„Поклон пред паметта на всички, които са се борили и загинали за свободата на България.

Признателност, която няма давност.

Нека всеки българин днес живее така, че тяхната жертва да не е била напразна“.

Още по темата

Това написа Борисов в социалната мрежа.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


244
Още по темата: Бойко Борисов3 март
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
189
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Радост за душата и сърцето ми ще бъде някоя сутрин, дано да е по-скоро, когато с тъжен глад ще се обяви, че Слънцето на България е угаснало тази нощ, опитвайки се с последни издихания да прехвърли няколко милиона по сметките си. Убеден съм, че тогава България ще се събуди, ще се отърси от крадливата и лъжлива Герберска Шайка,ще заживеем по-нормално и човешки. Ще разберем колко време ни е загубило крадливото Слънце, колко ни е върнал назад и колко ограбил. Тогава ще има Втори Народен!!
188
0
 
30
 
! Отговори
Патриот преди 6 години
Мутрите нямат място на такова свято място, където храбростта и саможертвата на българите измива срама от примирението пред насилника. Борисов е страхливец и подлежи. Да си седи в Банкя, да цъка картона и да праща по фейса снимки от натежалата си трапеза, да му се радва бедния народ. Съвет към Президента-стойте далеч от негодника и алчен предател. Здрависването с мутрата , само му качва рейтинга и го легитимира като нещо в тази държава. И
187
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Преди шест години как избега от паметника Левски и вдигна кръвно , щото матеряла те беше подгонил яката. Зарад тока.Ама сега Гинка и Цветелинка ша дърпат шалтеря, когя ти кажеш, *** пак те е шубе да се покажеш извън фейсбука.Маж, та дрънка. *** кво дрънка и той се не чуе.
186
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Поклон за тях и шут за теб Тикво!
185
0
 
33
 
! Отговори
Andreshko преди 6 години
До #199. Как да отиде на тържествата,откъде да знае кой какво му мисли сред толкова народ? Ако народът много го обича,защо го е страх да отиде сред него. Дори Живков не беше толкова страхлив и ходеше между хората,но те живееха доста добре.
184
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Даниел Стийл:Като четете булевардни романи наистина ли се чувствате "вътре в реалността"?Коя е Даниел Стийл-някоя изтъкната психоложка?Ами прочетете Соломон Аш, например, че да ви стане наистина ясно каква е реалността.Може да прочетете и за ефекта на Дънинг-Крюгер, ако искате да прозрете защо този народ се държи по този начин.Вие. г-жа, щото мъж не чете Даниел Стийл, или сте привилигерована реститутка, или силиконка, или Гинка, или певачка, или Гинка-общо взето видяла се с пари ***.
183
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вечна памет на всички, загинали за България!!!
182
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Поне днес Борисов трябваше да е на Шипка и да забрави за конфликтите си с президента.Така е редно...........двамата най-важни мъже да са един до друг...............защото България ще я има и след тях.За фейсбука.................всеки може да пише от там!
181
1
 
35
 
! Отговори
Andreshko преди 6 години
"Поклон пред паметта на всички, които са се борили и загинали за свободата на България.Признателност, която няма давност.Нека всеки българин днес живее така, че тяхната жертва да не е била напразна"-е написал този на снимката във фейсбоок,но като гледам управлението му и се чудя този българин ли е и дали тяхната саможертва не е била напразна. Той си присвои държавата и я окраде. Изгони българите в чужбина,какво по-лошо от това,да задоволиш своите игоистични интереси за сметка на цял един народ
180
1
 
35
 
! Отговори
един българин преди 6 години
Господин Борисов не беше лошо и вие да отидете до Шипка и да чуете една смислена реч, вместо да ни поздравявате от Фейсбук. За 10 години никой да си спомня една смислена ваша реч . За улеснение на всички търсещи- няма такава. Господин Борисов, вие се държите пренебрежително и с българския парламент и българските чествания. Представяте се само за голям международник и сега вероятно си почивате с някое мачле от поредното пътуване и нищо говорене
179
0
 
31
 
! Отговори
дядо Йоцо гледа преди 6 години
На такива празници се срамувам от себе си .Аз съм от поколението , което 29 години все прави грешен избор и позволява на разни недоносчета за ни управляват.
178
22
 
5
 
! Отговори
Даниел Стийл преди 6 години
В момента чета "Хотел Вандом" на Даниел Стийл и съм възхитена от увлекателната и добре разказана история.Като чета коментарите тук и си мисля колко изгубени души има тук.Хора без интереси и без собствен живот,които са насъбрали толкова горчилка във себе си,че виждат вината за съсипания си живот само в управниците.Вие сте виновни за грешките и провалите си,а управниците са само отражение на народа,от който произлизат.
177
0
 
28
 
! Отговори
Лоренцо на Софка преди 6 години
Днеска нема да го галят по главата !!!
176
0
 
34
 
! Отговори
Гого преди 6 години
Баце не е на Шипка по лични причини. Там е загинал пра-дядо му, заклан от *** - докато е носил филии с мас и шербет за аскерите.
175
0
 
36
 
! Отговори
Активист на БКП преди 6 години
Борисов не смее да стъпи на Шипка откакто беше освиркан !!!
174
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тиквата поздравява от фейсбук. Защо не е на Шипка. Да няма мач в квартала
173
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сатурн отново е в Козирог.Време е за катарзис на "роденото през 60-те" поколение, което надмина по пошлост своите предшественици.Никое друго поколение не е падало толкова ниско от желанието за справедливост до омерзителния конформизъм в името на личната изгода.
172
3
 
41
 
! Отговори
шматка преди 6 години
Боце поздравява българите с националният им празник от фейсбукА.Боце на другите избори ще гласуваме за теб във фейсбук.Да видиш хубаво ли е.
171
3
 
41
 
! Отговори
Патриот преди 6 години
Как не те е срам ,Борисов!
170
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бойко днес учи за историята на Западните Балкани вместо да отиде на великия връх Шипка