Президентшата се ядоса: Тоалетите ли са ни проблемите?!

За нея важното било как я оценява Радев, а тя пък ще е плътно до него
359
Президентшата се ядоса: Тоалетите ли са ни проблемите?!
Снимка: БТА

"Всички мои критици искам да уверя, че за мен е важно как ме оценя човекът до мен. Защото съм негов избор. Не ваш! Не градете образ, който няма нищо общо с действителния. Ще рухне - рано или късно".

Това написа в емоционален пост в социалната мрежа Facebook съпругата на президента Десислава Радева, след като се появиха доста коментари по повод приликата в нейния тоалет и този на вицепрезидентката Илияна Йотова на приема за националния празник - 3 март.

Радева изказва възмущение, че това се е превърнало в основна тема за приема.

"Така ли ще оцелеем като нация - ядящи се помежду си? Това ли са ни проблемите? Ако да - с мед да ги намажеш!", пише тя.

Първата дама разкрива размяната на реплики между нея и Йотова по повод тоалетите им, от която става ясно, че и двете са били изненадани от сходството в тоалетите си.

Постът й е придружен от линк към You Tube на песента на Motorhead - "Love me Forever".

Ето пълният текст на поста на Радева във фейсбук:

"Хора, честно ли важното в момента са моят и на вицепрезидента тоалети?! Това ли е темата? Дори в деня на националния празник?!

Дори тогава ли не можем да потиснем желанието си да сме пенкелери? И да празнуваме заедно. И да МИСЛИМ заедно. Къде сме? Каква е реалността? Какво е бъдещето ни?

За какво говоря ли? За онова синьо-червено и какво-ли-още-не, дето ни дели от 90-те. За онова Левски-ЦСКА, в което влизаме с охота.

Така ли ще оцелеем като нация - ядящи се помежду си? Това ли са ни проблемите? Ако да - с мед да ги намажеш!

На приема снощи, преди да зазвучи химна, се пошегувах с г-жа Йотова: "Да вземем да се уговаряме предварително, м?" Тя отвърна с усмивка: "Карай, току виж решили, че сме се уговорили".

Не вярвах, че това ще се превърне в поредното отвличане на внимание от истинските проблеми на България. И все още не вярвам, че дотолкова сме отвикнали да мислим и да отсяваме важното.

Тук е мястото да цитирам Томас Джеферсън: Ако една нация очаква да бъде невежа и свободна, това не е било, и няма и да го бъде!

А всички мои критици искам да уверя, че за мен е важно как ме оценя човекът до мен. Защото съм негов избор. Не ваш! Не градете образ, който няма нищо общо с действителния. Ще рухне - рано или късно. (Правило на маркетинга).

Поздрав за съпруга ми, избран за президент с над 2 млн.гласа. Некупени! И не предимно червени! И нека е ясно - няма да спра да го подкрепям! Защото той пък е моят избор в личен план.

П.С. Модните корифеи и стайлинг специалистите, приемете поздравите на Nevena Nikolova. Дано ви светне защо работи предимно в Лондон, а не в София. Дръжте стандарта ;) Обичаме ви!"

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


359
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
250
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
С подобна дантелена рокля министър Ангелкова се появи на Оскарите с надеждата да я вземат в някой филм на Спилбърг.И никой от вас не попита защо отиде с нашите пари да се снима с застаряващи холивудски актьори.
249
4
 
25
 
! Отговори
Лари преди 6 години
Изговаря се и се пише оценява, а не оценя и е въпрос на елементарна грамотност.Също така, правилно е стъпва и преценява, а не стъпа и преценя.Цитираме Томас Джеферсън - а?!
248
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Черната дантела рядко търпи колие,колан,че камо ли цветна подплата,за такъв повод.Кич.Може,единствено стилни обеци и нищо друго.Подплатата да е черна,както и обувките.
247
9
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За Деса - че е грозна, стара и безформена, как да е! Ама че е толкова плиткоумна, ей тва вече не се издържа! Какъв мъж трябва да си да те разведе тая и да те води за носа, питам се?
246
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И двата тоалета-на Йотова и на "Деси",тоалетите са абсолютен кич.Поне,да бяха само в черно,да нямаше цветна подплата.Приличат на селски лелки.Съпругата на президента,да не забравя,че освен негова съпруга е и"първа дама",ако можем да я наречем така изобщо.
245
12
 
6
 
! Отговори
Hhh преди 6 години
Кво ви интересува какво прави,глейте си вашия живот
244
12
 
17
 
! Отговори
нищо не разбрах! преди 6 години
Някой си не харесал някаква си рокля и Десито хукнала да се обяснява, че мъжо с таз рокля точно си я харесвал? Роклята е ОК, на мен ми харесва и отговаря на нивото на събитието. Къде е драмата? Да не се е пуснала по прашки на прием? Радева защо не си намери нормална работа и не спре да ни занимава с комплексите си? С нашите данъци при това! Не виждам никаква причина да е от моя джоб като данъкоплатец и да чета за драми с роклички. Да си я завре ... рокличката, цялата!
243
8
 
26
 
! Отговори
портокал-протокол? преди 6 години
Редно е някой да и обясни спокойно и ясно позицията и. На мен не ми пука за роклята и, чак сега с огромно закъснение разбрах, че имало национална драма по въпроса. Тази *** е излагация. Не и е роклята проблема. Пратете я на курсове по протокол да разбере най-сетне да не пише глупости по фейсбука. И въобще на нейното положение трябва да си закрие фейсбука, ама на село как иначе да я видят какво мисли. И стига интервюта, не може да говори пред медии, ограничете и изявите, че се излага здраво
242
9
 
20
 
! Отговори
Таз уфсъ за Ква преди 6 години
Се взема точно?Доскоро беше либовница на Радефф и му духаше в мазето на министерсво , а сега се изживява като некъФ елит?!Уат Да Фак ?!
241
4
 
12
 
! Отговори
Една българка преди 6 години
Имаме прекрасен елит,а НАРОДА кучета го яли????
240
1
 
19
 
! Отговори
men преди 6 години
нацията е изчезнала отдавна. виж ни елита: бойко, цветанов, жената на президента във величествените и одежди, гришко, виповете от телевизията, ппевски, цветелинка, станишев, корнелия и т.н. чуй музика, чуй култура, чуй мечти на младите хора. накъде сме тръгнали според теб? виж си псевдонима
239
3
 
23
 
! Отговори
Една българка преди 6 години
Като не Ви са тоалетите проблемите, защо не решавате ИСТИНСКИТЕ проблеми-проблемите на ОБЩЕСТВОТО????Или не ви се занимава с този вече измъчен НАРОД! На фона на ограбената ни държава, добре изглеждате! Като мафиотски съпруги! НАРОДА ИСКА ДА НАПРАВИТЕ БЪЛГАРИЯ -НАЙ-ДОБРОТО МЯСТО ЗА ЖИВЕЕНЕ!!!!!! АМА НЕ СТЕ ТОЛКОВА УМНИ,ИНАЧЕ ДОСЕГА ЦЯЛ СВЯТ ЩЕШЕ ДА НИ ЗАВИЖДА!!!
238
6
 
5
 
! Отговори
DGD преди 6 години
Тази нация няма да изчезне, ще изчезнете само троловете, болни от злоба. :)))
237
2
 
14
 
! Отговори
men преди 6 години
сега сериозно, тези тетки и първенюта на държавна трапеза няма ли кой да ги озаптява малко и да ги контролира? инсталират ни ги тука по знайни и незнайни демократични линии и ги зарязват да се излагат и да ги взима обществото на мушка. вземете един да разбира от мода малко, един да може да списва речи и сте готови. и по 100к на година да им дадете ще се изплатят за 2 седмици.... отишли ми наще на суингър клубче
236
6
 
2
 
! Отговори
подписахте ли преди 6 години
А Вие подписахте ли Петицията за промяна на Националния Празник на България.peticiq/3-bulgarian-national-holiday
235
4
 
8
 
! Отговори
men преди 6 години
жинатъ е пуйтйеса бйе бугаранци, засрамйети съ. вместу да им съ наслъдитйе на дантелите и жартиерите по случай националниот празник вий съ заяждъти.
234
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хахаха...на баба ми пердетата пак са на мода...дерзайте стлисти.
233
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
С този тоалет е като Тетка Мара ! Не е виновна жената,просто няма кой да и оправи стайлинга.Все пак е президентша!
232
3
 
10
 
! Отговори
Бай цеко преди 6 години
*** ОТКЪДЯ НА КЪДЯ ВА !!!
231
7
 
28
 
! Отговори
cazzo duro преди 6 години
Може би наистина съм предубеден щото съм антикомунист в червата ама тези двете изглеждат като съдържателки на публичен дом на някое пристанище.Селянки неземни.