Президентшата се ядоса: Тоалетите ли са ни проблемите?!

За нея важното било как я оценява Радев, а тя пък ще е плътно до него
359
Президентшата се ядоса: Тоалетите ли са ни проблемите?!
Снимка: БТА

"Всички мои критици искам да уверя, че за мен е важно как ме оценя човекът до мен. Защото съм негов избор. Не ваш! Не градете образ, който няма нищо общо с действителния. Ще рухне - рано или късно".

Това написа в емоционален пост в социалната мрежа Facebook съпругата на президента Десислава Радева, след като се появиха доста коментари по повод приликата в нейния тоалет и този на вицепрезидентката Илияна Йотова на приема за националния празник - 3 март.

Радева изказва възмущение, че това се е превърнало в основна тема за приема.

"Така ли ще оцелеем като нация - ядящи се помежду си? Това ли са ни проблемите? Ако да - с мед да ги намажеш!", пише тя.

Първата дама разкрива размяната на реплики между нея и Йотова по повод тоалетите им, от която става ясно, че и двете са били изненадани от сходството в тоалетите си.

Постът й е придружен от линк към You Tube на песента на Motorhead - "Love me Forever".

Ето пълният текст на поста на Радева във фейсбук:

"Хора, честно ли важното в момента са моят и на вицепрезидента тоалети?! Това ли е темата? Дори в деня на националния празник?!

Дори тогава ли не можем да потиснем желанието си да сме пенкелери? И да празнуваме заедно. И да МИСЛИМ заедно. Къде сме? Каква е реалността? Какво е бъдещето ни?

За какво говоря ли? За онова синьо-червено и какво-ли-още-не, дето ни дели от 90-те. За онова Левски-ЦСКА, в което влизаме с охота.

Така ли ще оцелеем като нация - ядящи се помежду си? Това ли са ни проблемите? Ако да - с мед да ги намажеш!

На приема снощи, преди да зазвучи химна, се пошегувах с г-жа Йотова: "Да вземем да се уговаряме предварително, м?" Тя отвърна с усмивка: "Карай, току виж решили, че сме се уговорили".

Не вярвах, че това ще се превърне в поредното отвличане на внимание от истинските проблеми на България. И все още не вярвам, че дотолкова сме отвикнали да мислим и да отсяваме важното.

Тук е мястото да цитирам Томас Джеферсън: Ако една нация очаква да бъде невежа и свободна, това не е било, и няма и да го бъде!

А всички мои критици искам да уверя, че за мен е важно как ме оценя човекът до мен. Защото съм негов избор. Не ваш! Не градете образ, който няма нищо общо с действителния. Ще рухне - рано или късно. (Правило на маркетинга).

Поздрав за съпруга ми, избран за президент с над 2 млн.гласа. Некупени! И не предимно червени! И нека е ясно - няма да спра да го подкрепям! Защото той пък е моят избор в личен план.

П.С. Модните корифеи и стайлинг специалистите, приемете поздравите на Nevena Nikolova. Дано ви светне защо работи предимно в Лондон, а не в София. Дръжте стандарта ;) Обичаме ви!"

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


359
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
230
5
 
15
 
! Отговори
Гордкия преди 6 години
Вела Пеева -- партизанката хейВеллаа Пееевааа -- партизанкатаа ! Припев : -/ -/
229
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
С тези одежди трябва да с биричка в ръка.
228
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Просто нивото на на руските матрьошки.......Една почитателка на /вувузела, архар, кариера,пари, смучанки и так далее/ и една селска п р ъ ч к а..........Ниво на селски мегдан. Ама няма лошо-демокрацията е -"народа "си ги избра!:))
227
7
 
33
 
! Отговори
Българин преди 6 години
Проблем са, да, пръчко селска. Тези тоалети подхождат на бал или сватба в Столипиново, а не за честване на 3-ти март. Както и червеният ти маникюр. Но не си виновна и ти. Виновни са тези, които избраха босоногия за президент и оттам и теб, за да си играеш на първа дама.
226
31
 
6
 
! Отговори
To6 преди 6 години
ДВЕ ИСТИНСКИ ЖЕНИ, а не като онези в т.н. НС
225
5
 
24
 
! Отговори
скука преди 6 години
Просто пРезидента е много безличен и хората нямат какво да обсъждат.
224
5
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами ще те " оценяме" , госпожо, защото роклетата от Лондон с нашите пари ги купуваш, пък ни и представляваш пред чужденците, та затова по-внимателно с дантелките, перденцана, а и с нахалството!А и добре, че дойдоха избори, та човекът се принуди да ти надене халката, пак заради нас!
223
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Стари Ку....
222
5
 
7
 
! Отговори
Някой преди 6 години
Стаи к...
221
3
 
19
 
! Отговори
242 преди 6 години
"Дано ви светне защо работи предимно в Лондон, а не в София"- NO comment.......
220
14
 
7
 
! Отговори
Българин преди 6 години
На пръв поглед последователите на ГЕРБ отвръщат на удара за враждебните коментари относно Плевнелиев.Това е отчасти вярно, но непълно.Всъщност вековна традиция на Империята на Злото е да злепоставя всеки Българин който благодарение на личните си качества, е заслужил обществено доверие. Това се прави с очевидната цел в България да няма признати авторитети и да живеем във взаимни ежби.Аз се надявам Президента Радев да си помисли по въпроса и да даде личен пример.
219
5
 
17
 
! Отговори
аз очаквам работа преди 6 години
Мен лично не ме интересува нито облеклото нито бельото на президентшата.Просто ми доде много активността на партията със техните активни мероприятия. Много се интересуват от себе си и все гледат да ги забележат.Същото с което ме дразнят и тези с алтернативните сексуални наклонности.
218
7
 
37
 
! Отговори
Рашко преди 6 години
Имаме различни проблеми Деси - твоите проблеми очевидно са тоалетите, нашите проблеми са различни и трупането на задължения за дрешки, охрана и коли, на наш гръб, никак не ни помага да си ги решим. Ти можеш ли да ни помогнеш?
217
8
 
32
 
! Отговори
Пешо преди 6 години
Какви са тези пауни бре? То голям разкош. Сякаш са дошли директно от карнавала във Венеция.
216
11
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Путинофилията лъщи с неграмотност, арогантност и не особено високо интелектуално ниво.
215
12
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ужасно са облечени и двете комунеси.
214
10
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Права е президентшата не ни е основният проблем тоалетите на Йотова и Деси. Основният проблем на България си остава агресивната и грабителска политика на Русия към България. Стремежът на Русия непременно да извади България от НАТО и ЕС и да я направи свой покорен васал а българите безропотни слуги на руския самодържец. Жалкото е че едната от двете дами от снимката така страстно облиза ръцете на руска КГБ килимявка номер 1 "патриарха" с пагони Гундяев..
213
4
 
39
 
! Отговори
Минев преди 6 години
Далече от стилното и за двете.
212
17
 
9
 
! Отговори
9 преди 6 години
Ми верно, това ли ви е проблем? Що нема никой да вика искаме ток за 1 стотинка? Що никой не вика искаме безплатно здравеопазване, що никой не вика искаме баничка и боза за 20 стотинки. Аз пък искам Гинка президент и Гинчо президенша! И да коментираме на Гинчо роклята! Найс А?! Аре бегай *** български народе? Идиотия до шия. И нека *** изтрият поста
211
6
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма ли кой да каже на тези гугутки,че когато са официални лица или делови лица или представляват държавата,НЕ МОЖЕ да се обличат или държат като селянки!Не останаха ли хора в държавата разбиращи от етикет,етика и държание в обществото?!И оная неспособна дропла гардеробиерката им,да я махат!Облякла ги е като цветни панаирджийки,в нощници с бабини дантелки!