За лекаря и Плъха... Слави "изкрещя": Няма да свием байраците!

Той очаква протестите да спрат, защото хората имат проблем
6 мар 2018 18:42,
206
За лекаря и Плъха... Слави "изкрещя": Няма да свием байраците!
Снимка: архив "Булфото"

Няма да свием байраците, защото повече не може така. Това каза Слави Трифонов в нов коментар на последните новини от Пловдив около убийството на крадеца Жоро Плъха и задържането на убиеца му – лекаря д-р Иван Димитров. Преди дни шоуменът даде пълната си подкрепа за арестувания медик.

По-рано днес Димитров бе освободен срещу подписка от ареста, но прокуратурата обяви, че той е извършил престъпление. Оказа се, че лекарят е убил крадеца извън къщата, че в нея не са били жената и детето му и че се е опитал да прикрие следите си.

Още по темата

"Само преди 1 месец 46-годишна жена от Дупница беше приета в софийска болница с множество травми, прободни рани и с опасност за живота. Тази жена беше нападната в дома си от 15-годишен младеж при опит за грабеж. В съда този младеж заявил: "Обещавам, че повече няма да правя такива неща", припомни Слави в профила си във Facebook.

Водещият си спомни и момиче с плакат: "Аз убих Жоро Плъха" от протестите в подкрепа на д-р Димитров.

"Това момиче можеше да държи и транспарант с надпис: "Аз съм жената от Дупница". Всъщност всички, които излязоха да подкрепят д-р Иван Димитров се поставиха на мястото на онзи д-р Димитров, който защитава себе си, собствения си дом и семейството си. А много е вероятно някои от протестиращите в действителност да са били на мястото на онзи д-р Димитров, който защитава себе си, собствения си дом и семейството си", пише още Слави.

Според него с протестите си хората от последните дни са изкрещяли в лицето на държавата, че имат много сериозен проблем.

"Проблемът e огромното усещане у хората за липсата на справедливост и за липсата на правова държава. След развитието на случая в Пловдив, някои ще очакват "да се свият байряците", но се съмнявам да се случи това, защото е ясно – Повече Не Mо-же Tа-ка!", пише Трифонов. 

Той е убеден, че най-после ще бъде отвоювана промяната на системата, която да застави държавата да влезе в ролята си.

"Защото утре крадец-рецидивист с неясни намерения може да не е в дома на д-р Димитров, може да не е и в дома на жената от Дупница. Може да е в нашия дом. И обещанията на престъпниците, че повече няма да правят такива неща, няма да помогнат", завършва той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


206
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
3
 
21
 
! Отговори
anonimen преди 6 години
Защо в този УЖ "НОВИНАРСКИ" сайт не чета никъде, че утре ще има протест? Нали УЖ журналистиката е "СВОБОДНА","НЕЗАВИСИМА", "ОБЕКТИВНА". Май НЕ Е!
43
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
TOZI DALGUC TREBVA DA BADE OSADEN I DA LEGI V ZATVORA ZA PODSTREKATELSTVO.
42
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
възстание народно и народен съд ,,да изчистим България от плъхове и плъхкини които раждат безброй плъхчета парзити които ние храним
41
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кофти матрял има и сред българите, но кйто не сърбал попарата на циrаня и турци , не знае за какво става въпрос - на чужд гръб тоягите не се броят. Първите са битови мародери, вторите мечтаят отново да се присъединим към Турция. Идете в община където печели ДПС и български език няма да чуете в администрацията. Ако не говориш турски трудно ще те вземат на работа, а джамиите натрапват вярата всеки ден по обяд когато хората си почиват - отвратително пеене което кара кучетата да вият.
40
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Избирателю, на трифката ***, защо обиждаш? Закълни се в близките си че не си негов платен ***!
39
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Повече демокрация и тоалетна хартия трябват на нородонаселението и чалгари и банкянски светии. Долу комунизъма ха-ха-ха Кой не скача е червен а който скача е кре.тен. Какво стан кой ще отъне по-напред краваристан или тиквостан. Айде че финландците и швейцарците пак идват да ра на Шипка срещу савецките окупатори.
38
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
бтв ГРАДЕШЕ ИМИДЖ НА ЕДИН ДНЕШЕН ПОЛИТИК, А ДНЕС ПРАВИ СЪЩОТО И СЪС СЛАВЕТО. И не бил олигархичен и удобен на тях?!?!?! Ако бе заплаха отдавна да е уволнен и устата да му е запушена като на Банкова и Минчо Христов...
37
4
 
6
 
! Отговори
Пол Уидиот преди 6 години
Няма защо да протестираме, сами си пожелахме демокрацията, тръбяхме че сме много толерантни, после повтаряхме като папагали клишето ,,евроатлантически ценности'' . Ето ни сега ,,ценностите'', ще си ги сърбаме и един по един вън от БГ. Ромовете са бъдещето на тази земя, кой остане в БГ ще види що е то робство, османското трева да пасе.
36
3
 
17
 
! Отговори
избирател преди 6 години
До AmanИ аз това им говоря брат.Скри ли се тук мишките и плюят ли плюят,ама зад два врати едната метална.А в държавата крадците ,изнасилвачите и бездомните кучето с повече права от майките ни......
35
1
 
13
 
! Отговори
!!!!!!!! преди 6 години
Този *** 93та заедно с цялото му КУКУ съм ги гледал как правят св.. на Васил Илиев, Пламен Тимнев и цялата визсша ВИС бригада. Спукваха се да въртят дупета за пари тогава. Този е най безкрупулното мазно петно което може да съществува. За пари всеки продава. Да не ви напомням че сега парите на С.о.р.о.с са мнооого повече
34
2
 
11
 
! Отговори
да ама не преди 6 години
Законите трябва да се спазват от всички. Ако изнесените последни данни са факт, то това не е неизбежна самоотбрана.
33
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
тОЙ И мАРЕШКИ И вОЛЕН ОТНАСЯХА ХЕЙТ АМА ВЕЧЕ НЕЕЕЕЕ. кАТО ГО ИЗБЕРЕТЕ КАТО СТАДО И СЕ ОТМЕТНЕ ОТ ВСИЧКИ ОБЕЩАНИЯ, КАК ЩЕ ГО ИЗРИНЕТЕ ОТ ВЛАСТТА - ЩЕ ВИ СЕ ПРИСМИВА И ТОВА Е.
32
4
 
12
 
! Отговори
Българин преди 6 години
28 години ни клатят Бойковци , ама Слави е виновен - ах ха ха х ащото политиците недосегаеми
31
0
 
0
 
! Отговори
NEKROLOGA-OBITTORY преди 6 години
da ti se iskendzam u bezmoza4nata glava GLAVUN prost hahahahahahah smeshen TRUP umirisan
30
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вдигай се народе!
29
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
нАЛИ ИСКАШЕ И НАЧАЛНИЦИТЕ НА РАЙОННИТЕ ПОЛИЦИИ ДА СЕ ИЗБИРАТ - И КАКЪВ ЩЕШЕ ДА Е РЕЗУЛТАТА - ЦЕНКО ЧОКОВЦИ ПОЛИЦЕЙСКИ НАЧАЛНИЦИ БЕЗ ДЕН СТАЖ КАТО ПОЛИЦАИ. тОВА НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ДОПУСКА ДО ВЛАСТ АКО МИСЛИМ.
28
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Айде и Слави на коня да яха .Не искаме някой да ни защитава защото няма такива ако имаше човекът с 9 присъди щеше да е в затвора ,а не да пикае по улиците
27
6
 
12
 
! Отговори
Aman преди 6 години
Така като ви чета коментарите, трябва да живеете не в олигархия, ами в Африка. Слави бил олигарх, Слави искал лично да влиза в парламента и да уволнява... Нито капка мисъл и способност за критично мислене. Това, че Слави отнася толкова хейт по медиите, за мен е достатъчно да разбера, че прави нещо като хората, а страхливите ГЕРБове плащат повече от всякога да го дискредитират. Да знаете, че ако взимате пари от ГЕРБ, сте предатели като тях
26
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ЩО ДО ПРОКУРАТУРАТА - ПОЛИЦИЯТА ТРЯБВА ДА РАЗКРИВА.
25
11
 
15
 
! Отговори
избирател преди 6 години
Хора стига!!!Стига плюхте по български всеки и всичко,моля Ви.Той поне винаги се е държал,като родолюбец.Също така за разлика от вас,той има какво да губи.но застава с лице пред камерите а вие с ник анонимен плюете наред..........