Ламбо за руския патриарх Кирил: Нагази малко по-дълбоко във водата!

Харесвам Нинова, борец е! Но я критикувам за фризурата, каза актьорът пред Bulgaria ON AIR
12 мар 2018 12:00, Анисия Иванова
154

"След 90-та година се навъртяха предателите, които много ме изненадаха. Това се преодоля. Днес разбирам, че съм бил много прав, тъй като не съм се опитвал да им върна предателството", сподели Стефан Данаилов  пред водещата на "България сутрин" Лора Инджова, която го посети в дома му.

Големият актьор е човек, който тежи на мястото си, независимо дали играе на театралната или политическата сцена. В интервю пред Bulgaria ON AIR той разказа за тежките житейски загуби, предателите, политиката и равносметката…

Артистът призна, че след смъртта на съпругата си Мери е започнал да се замисля за греховете, които може би е допуснал през живота си.

"Толкова ли съм греховен, за да изпитвам такива физически ужаси? Ако имам грях, то той е минимален. Не съм отнел права на човек, нито съм обиждал някого. Безгреховен едва ли има", откровено каза той.

А за политическите си пристрастия в живота Ламбо разказа:

"Имам положително отношение към Корнелия Нинова, защото е активен борец, темпераментна, устойчива. Критикувам я за фризурата и емоционалността ѝ. Ние сме силна опозиция, колкото и другарят Цветан Цветанов да ни упреква", посочи Данаилов.

Според актьора скандалът около президента Румен Радев и руския патриарх Кирил се е разразил, тъй като духовникът е "нагазил малко по-дълбоко във водата", но за повече детайли очаквайте видеото!

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


154
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
85
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До чичо-дядко:26 и то заради руската *** ... те са били против съединението и независимоста !Също заради тях Санстефанския договор не е бил изпълнен
84
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 84:тия неща никога не са идвали на главата на другаря Ламбо, той винаги е бил любимец на власта ... за това и не може да разбере от къде са му дошли тия грехове ... 9имаш, всеки който е в БСП ги има!
83
10
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ламбо, какво е това ?- Да узурпираш властта и да избираш 35 000 българи и да хвърлиш още толкова в лагери !Оговор - ФАШИЗЪМ- Да предложиш държавата си да присъедини към друга чужда държава !Отговор - ПРЕДАТЕЛСТВО- Да държиш народа си под ключ - като в съветски Гулаг - 45 години !Отговор - САДИЗЪМАко за вас комунистите това не са грехове значи не сте за този свят'Ако нашите възрожденци можеха да научат защо са загинали, ще ви прокълнат.
82
5
 
5
 
! Отговори
чичо-дядко преди 6 години
До Урок по история:като даваш уроци по история, би ли ми помогнал със следното: колко години от създаването си България е била независима държава и кога е било това. След "освобождението" ако не се лъжа царят не беше българин... няколко войни загубихме заради недалновидна политика (или... просто служехме на други). Дай цялата история, не само извадки, иначе си пристрастен, не си коректен.
81
18
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нагази зашото е достатъчно знаещ и умен .
80
19
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Днешна БългарияДлъжници сме на Русия. Но самите руснаци не искат от нас,българите,да им бъдем техни роби. България трябва да има добри отношения към Русия. Нека да не бъдем срещуи Русия,иначе това показва нашата неблагодарност. Да живее България! Да живее Русия!
79
10
 
27
 
! Отговори
Днешна България преди 6 години
Не дължи нищи на днешна Русия!На царска Русия сме построили паметници и сме спасили армията на героя Вранглер , а паметниците на ССР трябва да бъдат взривени. Да живее България!
78
9
 
14
 
! Отговори
Няма как преди 6 години
Да имаме еднакво отношение към Руската империя и СССРПоп- полковника е наследник на СССР, така че писта...
77
10
 
18
 
! Отговори
Не може преди 6 години
Да си Българофил и русофил едновременно възрожденци са били наясно че замяната на турска окупация с руска не е освобождение
76
15
 
16
 
! Отговори
Урок по история преди 6 години
От създаването си и досега, Червена шайка независимо от името си през годините винаги е служила на Кремлин , без значение на името на Тирана там.Те са Анти- Българи!Анатема!
75
23
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Моите уважения към актьорът Стефан Данаилов,но относно неговото мнение за Руския Патриарх Кирил,мисля,че г-н Данаилов не е прав. И въпреки тона,Патриарх Кирил е прав. Той е духовен водач,и има пълното право да поиска и да се защитава историческата правда. Колкото и да се възмущават някои,и част от българското общество,никой не може да отмени тази истина,а именно,че страната и държавата Русия ни е освободила,а Руския император и руската войска и опълченци ни- те също са помогнали на България.
74
8
 
9
 
! Отговори
СССР преди 6 години
Унищожи Третото Българско царство за което Бог ги наказа със забвение !Амин!
73
8
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ламбо, Ламбо, останахте си бетонни глави на всеки километър !Нинова - Активен борец !!!КГБ попа понагъзил Радев !!!Абе, само вие ли не разбрахте, че този екшън на КГБ попа, който връхлетя в Президентството с Макаров, е нагла кремълска провокация за сплашване и дестабилизиране на България бе !!!???Нямал грях !!!Абе, не разбрахте ли, че по-голям грях от това да предложиш държавата си на тепсия на една чужда държава - няма.То се приема в цял свят като най-висше предателство !Боже прибираѝ
72
10
 
21
 
! Отговори
Сгига сте натрапвали преди 6 години
Руската мутра в расо!Под расото му прозират пагоните на поп- палковник от КГБ. Тез номера минават пред наивните руснаци - у нас не!!!
71
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всеки има право на мнение и да се сърди или не, няма да върне загиналите бойци. Радев и Йотова го приеха с уважение само него, а никой политик от другите държави на загиналите войници не пожела да уважи празника на България.
70
6
 
12
 
! Отговори
КРЕСЛИВАТА КОБИЛА преди 6 години
Алооо...., ВАТМАНЧЕТО, не сте силна опозиция, а ИНТРИГАНТСКА и ВРЯКАЩАдо фалцет опозицийка, мислеща само как да ДОКОПА властта!
69
8
 
23
 
! Отговори
Ст.Данаилов оглупя преди 6 години
Стефан Данаилов съвсем оглупя. Въпреки старческата му деменция, желанието му за власт все още е много силно. Все пак никога не е късно да станеш за резил...
68
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Уважава Нинова, щото е единствения мъж в бсп. Момченцата около нея са едни такива нежни и меки :)
67
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Русофоб ли съм ако мразя болшевиките?
66
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Продуцентя кажи името на един руски сериал бе ушaнко? Освен рисувани филмчета за ракети и самолети някакви други филми правят ли в Русия?