Дивна карала със 120 км/ч при разрешени 60! В затвора, скочи Слави

"Грубо е нарушила закона, почти е убила спътничката си"
Обновена: 20 мар 2018 14:45 | 20 мар 2018 08:50,
234
Дивна карала със 120 км/ч при разрешени 60! В затвора, скочи Слави
Снимка: архив, Булфото

Дивна е карала със 120 км/ч при злополучната катастрофа, станала на 12 март край село Българене, по пътя Русе-София.

Ограничението на скороста във въпросния участък е 60 – написа в профила си във Facebook шоуменът Слави Трифонов.

Както знаете при тежкото ПТП певицата се размина без сериозни наранявания, но нейната спътничка – моделът Кристин Илиева е с два счепуни крака и вътрешни разкъсвания и все още е в тежко състояние във ВМА.

Още по темата

Прогнозите не са особено приятни и се очаква пълното й физическо възстановяване да продължи поне година.

"Грубо е нарушила закона, почти е убила спътничката си. И закона предвижда за това престъпление до 2 години затвор. Така че, ако прокуратурата и полицията докажат всичко това, Дивна трябва да отиде в затвора", настоя Трифонов.

Публикуваме текста от поста му в социалната мрежа без редакторска намеса:

Преди известно време с моите колеги реализирахме един телевизионен формат по Нова Телевизия. Той се казваше "Пей с мен". Формата го спечели едно 12 годишно, много симпатично, много талантливо момиче от Русе. Тя се казва Дивна. Аз много я харесах. Много харизматична. Днес Дивна е млада жена. Нямам представа какво става с нейната певческа кариера, но за съжаление имам представа какво става с нейната кариера на шофьор. Разбрах за катастрофата, която е направила - карала е със 120 километра в час, при разрешени 60. Грубо е нарушила закона, почти е убила спътничката си. И закона предвижда за това престъпление до 2 години затвор. Така че, ако прокуратурата и полицията докажат всичко това, Дивна трябва да отиде в затвора. Както и Максим Стависки, между другото. Който наскоро участваше в зала "Арена Армеец" в шоу "Звезди на леда". А той пиян блъсна момиче, което сега е парализирано. Трябваше веднага да го вкарат в затвора, както и Дивна. Както и всички, които са извършили подобни престъпления. Когато това започне да се случва, тогава ще приема, че живеем в нормална държава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


234
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
148
1
 
10
 
! Отговори
Реалист преди 6 години
ОчевАдно е, че причината е в КАТ, а не в Дивна. ОчевАдно е, че все по-строгите наказания няма да спрат нарушенията, както е навсякъде по света. ОчевАдно е, че за да има малко катастрофи, трябва нарушенията да намалеят в пъти. Сега нарушенията са примерно 200 милиона на ден, а трябва да станат 200 или 2000 на ден, за да има малко катастрофи. Това по света го прави държавата, като санкционира всеки нарушил правилата. Навсякъде по света шофьорите не спазват правилата, ако държавата не ги контролира
147
0
 
19
 
! Отговори
DiesIrae преди 6 години
Дивна е карала като всички в тази държава. На ден виждам поне 5 коли да се движат срещу движението по еднопосочни улици. КАТ -нещо, неее, тях ги няма. Те са заети да снимат и да пишат статистика. Докато органите на реда не започнат да спазват закона и да го прилагат всички други коментари са излишни. Още в праисторията явно по умни от нас хора са стигнали до извода, че за да се спазват законите то някой трябва да следи за тях!
146
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ква е тая пиарня ве ?
145
18
 
26
 
! Отговори
афс преди 6 години
Славчо също е за затвор, а неговото престъпление е хиляди пъти по-голямо от това на девойчето Дивно!! Престъплението на Славчо е анти-българско и не е едно-първото се изразява в мазен слугинаж на всяка русофилска организацийка и отявлени русофили и предатели на България!! Ярък пример за това са няколкото гостувания на агент Гоце-бивш "президент" на Бг. А 2-то най-долно престъпление на Славчо е начина по който опростачи милиони българи с тъ.пото си предаване и чалга музиката, която вече втръсва!!
144
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
КАТ няма вина, че хора без мозьък карат опасно.Всеки има глава. Пълна или празна е друг въпрос.
143
3
 
11
 
! Отговори
Ххх преди 6 години
Наистина трябва вече затвор за такива нарушения,иначе оправия няма да има
142
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
КАТ санкционира при едно на сто хиляди нарушения, а вие си коментирайте защо Дивна е карала с 120 при разрешени до 60 км/час. Учудващо много хора не виждат истинският проблем.
141
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 142 - щото има поне малко срам
140
0
 
13
 
! Отговори
За размисъл... преди 6 години
Много модерни дами обожават бързите скорости, мощните коли без да си дават сметка че нямат нужните умения и реакции да овладеят автомобила в критични ситуации.
139
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вижте как карат румънците по Русе-Бяла и нашето каране ще ви се стори направо благородно. Нулева дистанция пред предната кола, каране по средата на пътя, газ до ламарината и това го правят със съвсем обикновени коли като Рена и Дачии, а не както при нас само черните лимузини и джипове.
138
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този Слави *** защо не пусна пост за катастрофата на Московски, при която загина спътникът му?
137
1
 
6
 
! Отговори
АЛов преди 6 години
Щом е Дивна да я пускат сподписка. В Сливенския ще и прилошееш
136
3
 
11
 
! Отговори
Джо преди 6 години
Абе Дивна имаше една песен "Ти не можеш да ме спреш... да се блъскам цяла нощ". Хем е права, хем не е.
135
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Един път да съм съгласен със Слави. Как може пиян да блъсне човек и да му се размине. Той трябва да изкара време на топло само защото се е качил пиян да кара.
134
5
 
27
 
! Отговори
Джизъс!!! преди 6 години
Точно тоя дълъг ***, който при всяко качване в черния си джип е в нарушение и не си е изял още боя, само защото ходи с охрана да ти говори за престъпления на пътя...
133
1
 
10
 
! Отговори
Миро А. преди 6 години
Верно е дива тази Дивна.
132
17
 
14
 
! Отговори
Мейстър Емон преди 6 години
Доста неджънтълменско изказване на Слави. Явно има някакви засегнати интереси, дали лични или професионални. Той я наложи и наистина изглеждаше културно и възпитано, не като разни Гериниколци, Дари и т.н. Карала е Тойота. Сбъркала е и е пострадала. Всеки от нас е карал бързо, всеки от нас е бил близо да сериозна катастрофа, някой просто не се оказва късметлия в един момент. Момичето е за наказание, но държавата да я обижда, че била **рва защото се блъснала с превишена скорост не е нормално.
131
3
 
23
 
! Отговори
Шон преди 6 години
Проблемът не е Дивна. Проблемът е че тя няма да получи справедлива присъда. Проблемът е съдебната система. Проблемът е бедността. Проблемът е бюрокрацията.
130
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всички шофьори в България неперкъснато нарушават правилата и Дивна е един от тези щшофьори. При това, най-много нарушават правилата и най-опасно шофират чужденците и е смешно да се говори за български манталитет. Този национален нихилизъм ни убива.
129
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Слави вече не е лошо момче

Спонсорирани публикации