Трети сме по смъртност в света, Афганистан и Украйна след нас!

Това са данни от годишното изследване на ЦРУ
22 мар 2018 20:05,
221
Трети сме по смъртност в света, Афганистан и Украйна след нас!
Снимка: pixabay.com

ЦРУ прави годишно изследване на смъртността по държави и в него България е на трето място. Страни, в които е имало или има военни действия, се намират след нас в тази класация - Афганистан е на десето място, а Украйна на пето място.

През последния четвърт век се промениха всички условия, от които зависи здравето и възпроизводството на населението в България, коментира проф. Трендафил Митев пред БНР.

"С какво се храни българският народ? Катастрофата на българското земеделие доведе до това, че изчезна онзи хубав розов домат, изчезнаха хубавите краставици, изчезнаха хубавите плодове, изчезна всичко онова, което беше здрава българска народна храна. През последния четвърт век ние консумираме преди всичко зеленчуци и плодове от Турция, от Гърция. Нашето население се храни с плодове и зеленчуци, без да познаваме с каква химия се обработват те. Освен това България се превърна в гробницата на старите автомобили в Европа. Въздухът се отрови".

Очевидно демографската политика на България не е това, което трябва да бъде, добави още проф. Трендафил Митев.

"Не се стимулира раждаемостта достатъчно. Не се осигуряват онези финансови разходи, които са необходими на едно младо семейство, за да отглежда деца, за да може съотношението да бъде в полза на живите, на активните, на младите, които дават прираст във всяко едно отношение", добави той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


221
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
154
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не е вярно това.Статистиката на ЦРУ не е актуализирана.От няколко години сме на първо място в света по смъртност-15,3 промила на хиляда.
153
0
 
21
 
! Отговори
ЕВО преди 6 години
Ех,пак трети.Ами кога ще сме първи?Кога?
152
14
 
3
 
! Отговори
Американ преди 6 години
Проф. Трендафил Митев: "Не се стимулира раждаемостта достатъчно. Не се осигуряват онези финансови разходи, които са необходими на едно младо семейство, за да отглежда деца" - българските професори се надпреварват да говорят глупости...
151
3
 
3
 
! Отговори
До славянина преди 6 години
Ето и Хърватия ви се изплъзна с сороската конвенция.Без майтап , веднъж се срещнах с Сорос в Атина и да ти кажа , не е толкова страшен и зъл , просто използва НПОтата за свои цели.Всичко е софтуер сега
150
12
 
5
 
! Отговори
ИТ преди 6 години
Просто не разбирам какви хора са тези , които хем ги мачкат и хулят , но те пак си се радват на унижението.Май русофили се наричат.
149
19
 
6
 
! Отговори
Трак до русофили преди 6 години
Колкото повече се смалявате , толкова повече хленчите.Разберете най накрая , че Путин ви продаде на евреите и Тръмп.Вие дори не сте история , кой ще пише за вас.Да сте чували за монголофилите , а скоро и русофилите.НЕ
148
15
 
5
 
! Отговори
Трак до славчо преди 6 години
Младите българи даже не знаят какво е това животно русофил.Времето ви е към края си , даже президента ви го разбра.Скоро никой няма да ви помни дори.
147
5
 
5
 
! Отговори
до трак от славянин преди 6 години
Рахатът на русофилите тепърва започва, вашият рахат е на приключване, само остани в следващите 2 десетилетия в този свят и ще се убедиш със собствените си очи, но не съм сигурен, че ще преживееш такава мъка!
146
6
 
28
 
! Отговори
до 151 от славянин преди 6 години
Когато фактите говорят дори и най-тъпият и нагъл русофоб е редно да мълчи от срам! А фактите говорят като гръмотевици - България за 27-28 години стана най-бедната, най-мизерната, най-болната, най-депопулиращата се, най-необразованата, най-индианизираната, най-безперспективната държава в европа, не случайно преди години един чешки (не руски) артист - Давид Черни, я беше изобразил като тоалетна на една международна изложба и всяко гореизброено са ФАКТИ, които всеки може да провери и удостовери!
145
4
 
19
 
! Отговори
до трак от славянин преди 6 години
Тракче, тракче, хората в България на няколко пъти досега от началото на демокрацията виждаха нещата през розови облаци - първият път беше пред 1990-та, последният през 2006-та - 2007-***, когато влизахме във ''рая'' ес! Розовите облаци за всички нормални хора се разсеяха и разбраха, че в тази евроориенталска *** прокопсия няма, останаха малко все още дрогирани от демокрацията неадекватници, които все още виждат през розови облаци, но и за тях те скоро ще се разсеят!
144
3
 
19
 
! Отговори
до 161 от славянин преди 6 години
Не бъди такъв ербап, тракче, атлантическият икономически модел вече е изчерпан и няма какво повече да даде на човечествот, дълговете ви към света са колосални, обществата ви се разлагат отвътре, климатичните промени топят ледените шапки на полюсите и големи гъстонаселени области от двете страни на атлантика ще бъдат под вода, прясната питейна вода намалява, а точно Русия е една от най-богатите страни на такава вода, така че пак ще си говорим бъди сигурен и тогава ще ти се плаче истински от мъка!
143
15
 
5
 
! Отговори
Трак преди 6 години
Скоро ще им свърши рахата на русофилите.Света върви към глобална икономика и интелигентни компании.Скоро няма да има монополи чрез връзки и далавери.Техническия прогрес така ще ги издуха , че свят ще им се извие.
142
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Докато българинът гласува за все същите, всичко си е наред....според него :)
141
2
 
1
 
! Отговори
Трак до 158 преди 6 години
Дано има повече хора , като тебе.А за съня не се притеснявай , има кой да ме топли , пожелавам ти и на тебе такава топлина , ако си нямаш де.Но и с две е добре , но де го тоз късмет де ;)
140
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Трак дано си прав. Хайде сега можеш да спиш спокойно.
139
1
 
1
 
! Отговори
Трак до 156 преди 6 години
Интересно ти какво смяташ за мисли и кое за тракане.Защото просто си кух над раменете.
138
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 154 не е важно да тракаш а да мислиш с това което е над раменете ти
137
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Че как инак стреса мори!
136
5
 
3
 
! Отговори
Трак до 153 преди 6 години
Това дали имаш духовно или материално богатство е лично твой избор.Стига сме търсили причини за собствения си опадък.Ако си млад е простимо , но след трийстата годишнина сам си носиш кръста(айде до 33г.).Всеки човек е уникален и това е факт.
135
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всичко това е вярно приятели. Основната причина за това е че за 30 години натрупване на финансов капитал, ние унищожих ме Човешкият.