На починалата ученичка й станало лошо час преди сигнала до 112

От Спешна помощ отричат линейката да е закъсняла
Обновена: 3 апр 2018 08:34 | 3 апр 2018 08:30,
99
На починалата ученичка й станало лошо час преди сигнала до 112
Снимка: Архив, Булфото

Още по темата
На 17-годишното момиче, което почина в столичното 96-о училище в "Люлин", му е прилошало час преди да бъде извикана линейката. Това стана ясно от думите на говорителя на Спешна помощ Катя Сунгарска.

"За съжаление нашият екип е констатирал смъртта на момичето. Охранителят свидетелства, че на момичето му е прилошало към 19 часа, опитвали са се да ѝ помогнат, пръскали са я с вода. Но при нас сигналът постъпва в 20:09 ч. Защо този един час е загубен няма как да знаем. Не е имало следи от насилие по детето", обясни Сунгарска пред Bulgaria ON AIR.

След трагедията снощи съучениците на момичето обвиняват лекарите, че са се забавили с реакцията си, а заради възникналото напрежение на място са пристигнали полицейски патрули.

"Сигналът е подаден в 20:09 ч., в 20:20 ч. линейката е била на мястото на инцидента. Втората линейка е повикана в 21:03 ч. - сигналът е подаден за майката на момичето, която е изпаднала в тежка нервна криза. В 21:15 ч. тя е била там", каза за Bulgaria ON AIR говорителят на Спешна помощ Катя Сунгарска.

По думите ѝ линейката е посрещната с удари и блъскане, а полицията е успяла да изведе колата с минимални щети.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


99
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
5
 
76
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Оказва се така, че бъдещото поколение не е подготвено как да помогнат на някой човек в беда. Трябвало е да й отворят устата и да й извадят езика. Може би момичето щеше да е живо. Да почива в мир. Съболезнования на семейството и приятелите.
1
2
 
52
 
! Отговори
Мнение преди 6 години
Значи версията за глътнат език отпада. Най вероятно е сърдечен проблем.

Спонсорирани публикации