Новините Dnes: Надежда за Теди и Боян! София vs. провинция

По-важните новини по света и у нас
Обновена: 9 май 2018 11:14 | 8 май 2018 17:30, Александър Попов
12

 

Теодора литна от Сао Пауло, до София обаче – с линейка

Къде е Боян? И друг път го е нямало по седмица!

Пост взриви социалните мрежи: Провинциалисти сеят боклуци из София!

Ненадминат рекорд! Със 167 км/ч край Смядово, фишът – 1150 лева

Докато свят, светува… А той според Ванга свършва 5079 г. Има време!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
riho преди 5 години
До Анониментелефона тежи и създава неудобства. А и не може да помогне - ако си в криза - докато стигнат до теб нямаш шанс. Над 7000метра е невъзможна почти спасителна акция.
6
5
 
18
 
! Отговори
Елена преди 5 години
Имаше на времето една алпинистка, тръгнала да покорява Еверест. Загинала по пътя и сега й показват замръзналото тяло още с грейката - има такива замръзнали тела на Еверест, които остават завинаги там. Една от групите, които минали покрай нея, не я спасили, но я чули да говори, а била ентусиаст - моля ви, не ме оставяйте да умра тук, сама.Била наполовина замръзнала.Не знам какво си мислят тия покорители на върхове в последния момент- едва ли е колко е хубаво да гледаш света от 8 хиляди метра...
5
4
 
11
 
! Отговори
Осман преди 5 години
Най-добрата новина е липсата на новини.
4
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дано го намерят жив и здрав, макар че шансът наистина е малък, но това че поне телефон не е взел, е крайно безотговорно. Нали се сещате, че и тези, които тръгват да го търсят си рискуват живота. Много хора са били подминавани и в последствие намирали гибелта си на тези върхове точно поради тази причина. Всеки, който се опита да им помогне хаби собствените си сили и рискува да последва съдбата им. Бъди авантюрист, ама не рискувай и скъсявай (роднини, притеснения) животи...
3
0
 
20
 
! Отговори
стефчо преди 5 години
Всеки сам си взима решения за живота или смъртта. Вчера едно момче скочи от моста в Бургас,колко вина има то...и колко ние?
2
7
 
26
 
! Отговори
Петко преди 5 години
Там се мре за минути,как по-точно искаш да се държи? Да му мислят роднините и семейството. Аман от празни и превъзбудени приказки,все едно сме супершоу Невада..
1
12
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дръж се Бояне!Прекалено малко са истинските хора в тази страна. Тук на почит са мутрите и кифлите. Дръж се. Малкото нормални българи сме с теб.