Ненадминат рекорд! Със 167 км/ч край Смядово, фишът – 1150 лева

Прегрешилият лек автомобил е с ямболска регистрация
8 май 2018 07:00,
78
Ненадминат рекорд! Със 167 км/ч край Смядово, фишът – 1150 лева
Снимка: ОДМВР Шумен

Пътни полицаи от Шумен изловиха ненадминат рекордьор в празничните дни, който прелетят със 167 км/ч при ограничение от 60 км.

Водачът бил засечен близо до бензиностанцията край Смядово, където често стават пътни произшествия.

Лекият автомобил е с ямболска регистрация, а за нарушението си шофьорът ще получи електронен фиш на стойност 1150 лева, съобщават от ОДМВР Шумен.

По нарушител за минута е запечатвала прецизната мобилна камера на шуменските полицаи близо до село Развигорово за малко повече от час.

Общо 137 са изловените, натискали газта над допустимото. Повечето от водачите са се движили с превишение между 30 и 40 км/час.

Освен това, при извършени проверки са съставени 16 акта и фиша за установени нарушения. Шофьорите нямали застраховка, не ползвали детско столче в автомобила и обезопасителни колани.

Установен бил и технически неизправен автомобил, който се движил със спукано предно стъкло.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В истинските държави се води криминално престъпление да се движиш със скорост двойна на позволената за което гонят и арестуват на място!
49
0
 
1
 
! Отговори
Гост преди 5 години
До Анонимен Ти от Павликени ли си :) И последно си идвал в София за да се снимаш с швепс пред ЦУМ,
48
5
 
1
 
! Отговори
Кон преди 5 години
Би трябвало да бъде наказан началникът на местното управление на КАТ за поставено ненужно ограничение на скоростта на 60. Щом човекът е минал със 100 км отгоре, значи е възможно. Солидарно с местния кмет, който отговаря за знаците. Да им вземат по една заплата, може би 2, равностойност на глобата.
47
0
 
10
 
! Отговори
До 47 преди 5 години
Проблем е, че много хора искате голями наказания СЛЕД като е извършено нарушение или е станала катастрофа, а малко сме тези, които искаме да се работи така, че да не се правят нарушения и съответно катастрофите да са много малко.
46
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ееето го къде е проблема.Минава с 167 при разрешени 60, те го регистрират, а трябва 5км по-надолу да го спрат и еуфорията му да премине в размирисване в купето.свалят номерата на място и взимат книжката.тези 1150лв ще му дойдат след Х време като телеграма, я плати я не и няма да му държи така топло както да видиш бурканите включени за теб.
45
0
 
9
 
! Отговори
Беселина преди 5 години
Как 1150лв.ще плати с пенсията си бабата-инвалид, чиято е колата?! Вие нямате сърце, бе, уууу!!!
44
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
а защо се крие номера на МПС-то? той така или иначе е собственост на държавата и няма никаква лична информация в него?
43
0
 
9
 
! Отговори
Обективен преди 5 години
Цитат: По нарушител за минута е запечатвала прецизната мобилна камера на шуменските полицаи близо до село Развигорово за малко повече от час. Общо 137 са изловените, натискали газта над допустимото. Повечето от водачите са се движили с превишение между 30 и 40 км/час.*Това означава, че всички шофирали там са били с превишена скорост, при играничение на скоростта от 40, 50 или най-много 60 км/ч., т.е. шофирали са с близо 90 км/час извън населено място ...
42
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В София, в отсеечката на бул. "Черни връх" от МОЛ Парадайз до Околомръсното е пистата "Дейтона бийч". Ускоряват за нула време от светофара и не рядко скоростта достига 150-160 км. Няма нито светофари, нито пеш . пътеки , нито камери, нито залегнали в храстите полицаи....
41
3
 
18
 
! Отговори
На Запад преди 5 години
В Швейцария при такова нарушение си пътник - затвор, конфискации и т.н.
40
24
 
2
 
! Отговори
понти преди 5 години
Колата ми струва 170к лв. Дали 1100лв. глоба ще ми нарушат кефа да я карам както си искам? А?!
39
24
 
2
 
! Отговори
до gxg преди 5 години
Варна-София минавай през Плевен-бяла. Движението е много по-слабо, има само една стационарна камера (на околовръстното на Плевен), много по-малко полиция и пътя е прав, особено между Плевен и Бяла. По този път Сф-Вн го правя 4ч. без проблем. Да го д-хат бавните! Мразя разни мърди с трошляци каращи в ляво с 60 и не си гледат огледалата. Ако щете 10000лв. да е глобата пак така ще карам.
38
0
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Проблемът не е в този, че е карал с 167 км/час. Проблемът е, че от примерно десет хиляди такива на ден в България, КАТ глобява от време на време по един.
37
1
 
1
 
! Отговори
хмм, не е рекорд преди 5 години
веднъж при тестване на една кола с 190 в някво село по пътя към кулата, каква ли щеше да е глобата?
36
0
 
14
 
! Отговори
- преди 5 години
Този фиш ще потъне някъде. Или ще се прехвърли на някой от малцинствата, който дори няма книжка.
35
0
 
35
 
! Отговори
Мирослав преди 5 години
Ужас... Направете си сметката колко е изпаднала държавата и какво медийно затъмнение има, че една от главните новини е за хванат шофьор от Ямбол... Ситуацията описана в новината трябва да се случа по принцип. Факта че катаджиите работят си е нормално нещо, а не сензация! В тази държава се случват стотици нещо всеки ден, а ние четем и се възмущаваме на глупости...
34
3
 
2
 
! Отговори
Тренират убииства преди 5 години
Обсебват през стикерите за тех прегледи безогледно всички водачи с ляв волан.ВОдач на Опел Корса..Много благ спокоен има внуци..Не пие ..Не пуши.видимо облъчван от стикерите и отрязъците в купето.Тренират убииства с озверяване на водачи..Виждаме от далече ТИР с включени авариини светлини плътно в дясно до сервиз за гуми. НАлага се да намали за да пропусне отсрещна кола.Удря рязко спирачката почва да крещи че ще убие водача на Тира и изпада в истерия свидмо искривено лица.
33
4
 
0
 
! Отговори
Тренират преди 5 години
Друг участък населено място . Сервизи ,магазини ,пешеходци..Активирани водачи карат със скорост точно 40 км над разрешената.Дистанция 4 - 5 метра един от друг.ИЗведнъж се появява ЕкСПЕрименТАЛНО ОБСЕБЕН ОБЕМНО автомобил със скорост 100 км над разрешената.. изпреварва всички смело ..вижда се обем сниман от няколко камери вкл на магазините и сервизите около целия автомобил.
32
6
 
1
 
! Отговори
ПОлзват зомби техник преди 5 години
Засичаме пси активирани водачи на МПС каращи в блок няколко автомобила непознати един за друг водачи по тесен път в село. Водачите са активирани с камери. Скороста е точно 40 над разрешената..Дистанция 5 метра един от друг точно.Вижда се обемно обсебващ облак около цялата група. НА другия ден проверяваме отново участъка засичаме същите водачи да карат внимателно ..на голяма дистанция ..Скорост съобразена с пътните условия.НЕ са облъчени и пси активирани от камери на Полицията.
31
15
 
7
 
! Отговори
fgdgfdfg преди 5 години
Тези нагли рекетьори от КАТ прекаляват вече навсякъде са и на сума народ ще развалят празника. Застават зад някакви глупави ограничения и тормозят хората. Дайте да си направим една анти-кат партия и да ги премахнем, полза няма никаква от тях