Пост взриви социалните мрежи: Провинциалисти сеят боклуци из София!

Кремена Халваджиян скандализира, иска паспорт за София
8 май 2018 09:10, Петя Славова
825

На връх Гергьовден известният моден стилист Кремена Халваджиян скандализира обществеността със свой коментар в социалните мрежи.

В своята публикация тя нарече част от жителите на столицата провинциалисти, които оставят след себе си камара боклуци.

Халваджиян е заварила градинката около Националната библиотека в окаяно състояние и оттам идва възмущението ѝ.

"Аз полагам огромни грижи - тъкмо боядисаме и то бива напръскано със спрей и надраскано. Боклуци има из целия двор и не смогваме да го събираме. Не знам защо като се посочи проблем, дискусията винаги отива някъде на съвсем друго ниво", категорична е стилистката в "България сутрин".

Според нея думата "провинциалист" в публикацията описва онези хора, които хвърлят боклуци и цапат столицата.

"Аз също имам много приятели от провинцията, които са много добри и читави хора. В този квартал "Докторската градина" живеем вече 5-то поколение. Няма нито един простак, който да е роден там. Идват невъзпитани хора, хвърлят боклуци и си тръгват", твърди Халваджиян пред Bulgaria ON AIR.

По думите ѝ месторождението е обвързано в голяма степен с възпитанието на хората и вече има останали малко истински софиянци, които пазят столицата.

В своят пост тя предлага да се въведе паспорт за София и да има черен печат за тези, които не спазват елементарните правила за една европейска столица.

"Защо всички се идентифицираха с групата, която аз описах. Хората започнаха да плюят, стигнаха до девето коляно", завърши Кремена Халваджиян.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


825
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
7
 
22
 
! Отговори
Само идея! преди 6 години
Може и да не съм прав, но може би този *** са го направили самите софиянци. Особено ако се има предвид времето по празниците. Селяните като мен използват всеки миг да си ходят на село защото там е хубаво. Седят в града за да работят, защо тук има работа. Та значи в почивните дни са останали само местни хора които са направили *** и сега сме обвинени ние селяните. Кога ом нося яйца, вино, ракия и зарзавнат ме обичат, но иначе си измиват ръцете с мен. Срамота, братя софянци не е честно така
54
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И в Дания има подобно разделение, ама никой не си позволява да отправя груби обиди към населението извън Копехнаген, само защото някой му е развалил деня. Все едно, някоя феминистка, да се поичувства сексуално застрашена и да предложи, да се кастрират всички мъже .... Ем сори, ама така звучи.
53
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ДААма и тлъсти наеми получавате за мизерните апартаменти в центъра нали?
52
6
 
22
 
! Отговори
OMG_Lucker преди 6 години
Имам една колежка- от ЦентърЪ на СтолицЪтЪ. Еййй, ама няма такъв "културен" правеж! Най- важното в този живот според нея е да си културен, да поздравяваш и да пожелаваш приятен ден. Това, че си гaдняр не е от значение, стига да си културен и да си от центъра на тая "велика" столица.Тея- закърмените в ценъра на София не ходят по голяма нужда, възвишени са. Бабите и дядовците им, са дошли от Виена и Париж.
51
13
 
9
 
! Отговори
Разликата преди 6 години
На морето и като цяло в провинцията ходят много малко софиянци и като цяло българи вече. И дори да цапат, те дават доходи за местници. Докато Прованса в Сф *** всичко, прави се, че работи в някоя потна седалка на някой умирисан офис и като стане петък или наближат празници си отива да чистичко при мама и тате на село да разказва колко са прости тия в София и колко е велик че е покорил столицата. Това е.
50
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До като нямашТипичен селски комплексар, който се вълнува кой е от София и кой не е. Ходи си у вас.
49
14
 
11
 
! Отговори
да преди 6 години
Права е жената от изкривени физиономии вече не може да се живее в София,куцо и сакато дойде тук с техните простотии превърнаха София в бунище.
48
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе какво стана с избягалите затворници? Пръстенът затвори ли се, или е по-важно какво мисли Кремена за София и жителите?
47
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тази жена къкъв фактор е, че да ни занимавате с нейните писания по клюкарниците?
46
1
 
26
 
! Отговори
Естет преди 6 години
Бездарна стилистка, омъжена за бездарен режисьор, най-големите успехи на който са заснемането на халтури, с които се опростачва населението - това са семейство Бозаджан!Няма да е лошо да ни освободят от присъствието си и да емигрират в античната си родина Армения, където да се правят на аристократи, докато още смърдят на чесън и оборска тор!
45
8
 
24
 
! Отговори
като нямаш преди 6 години
като нямаш с какво да се похвалиш и ти липсват лични достижения, замажи всичко, обясни, че си софиянец, столичанин, а провинциалистите са виновни за всичко. Така изглеждаш по-умен и успял
44
10
 
19
 
! Отговори
ДА преди 6 години
Права е,права ееее!Колкото и да се пенявите,София стана едно голямо село,откакто Зелката отмени софийското и всички жителства!Селата и другите градове опустяха и ще остане само града-държава София.Жалко за хубавия град!Защото в провинцията малко или много холата се познават.А като дойдеш в София никой не те познава и се развихряш-правиш всичко,което по принцип ти е било забранено на село!Не плащаш данъци тук,ама можеш да цапаш и да хвърляш ***!А на нас софиянци-нека ни вдигат такса смет!
43
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не разбирам защо софиянци се считата за по-културни, по-образовани и като цяло като по-висши същества от останалите граждани на държавата? А тези, които са от центъра се считат направо за аристократи! Е, живях там 10 г. като от кореняците софиянци имаше много читови хора, както и много прстаци. Впрочем, същото е и в малкия град, в който предпочитам да живея сега.
42
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
80% от софия са присъединени села и настоящи квартали. Гео Милев например е било голо поле. Което означава, че огромното мнозинство 'кореняци' са селяни по произход. Въпросната Кремена обвързваща месторождението с хигиенни навици е просто ***. По празниците т.нар. провинциалисти са отишли по родните си места и са останали само 'кореняци'.
41
6
 
19
 
! Отговори
свинаря преди 6 години
Ако софиянци искат паспорти нека се отделят,слагаме граница около София и за да излязат от там ще им трябва разрешително.
40
6
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако твърдението на "дамата" от Докторски паметник е вярно, защо всяко градче в провинцията е по-чисто и подредено от София, въпреки далеч по-скромните общински бюджети?
39
17
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Върнете жителството, нямаме нужда от повече продавачки, сервитьорки и гримьорки.
38
14
 
17
 
! Отговори
Галин преди 6 години
жената е права, който не се култивира да си ходи по селата и да си пикае и хвърля *** от селото което идва
37
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Малко ме интересува известният моден стилист Кремена Халваджиян какво взривява в социалните мрежи.
36
13
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нищо не жегва селяните повече от това, някой да направи изказване, че са именно от село. Хора, като няма значение кой от къде е...ми не скачайте като ощипани. Нали уж не ви пука? Не си личи.