Наръганият с нож – абитуриент, изпуснал изпращането си

18-годишният Борислав учи в спортното училище на ЦСКА
15 май 2018 18:00,
65
Наръганият с нож – абитуриент, изпуснал изпращането си
Снимка: Facebook

18-годишният Борислав Великов, който беше наръган с нож вчера тролей №7 в София, учи в спортното училище на ЦСКА. Занимава с джудо и самбо.

Борислав е в 12 клас и след няколко дни му предстоят зрелостни изпити, пише bTV. Той пропусна своето изпращане в училище, но съучениците му се надяват, че той все пак ще може да присъства на бала.

Още по темата

Той беше наръган от 33-годишен мъж, след като направил забележка на деца, че цапат тролея. Великов е настанен в "Пирогов" и след операция е в стабилно състояние. Той ще остане от 3 до 5 дни в болницата за наблюдение.

До кървавото спречкване се стигнало, след като група от няколко деца на около 10 години от ромски произход пускали семки по пода и плюли в тролея.

Пострадалото момче направило забележка на групичката, след което мъж от ромски произход се намесил в спора.

Двамата се спречкали и след сбутване момчето паднало и изкрещяло: "Прободоха ме".

Тролеят спира на ъгъла на ул. "Опълченска" и бул. "Сливница". На мястото са повикани линейка и полиция. Пострадалото момче веднага е откарано в "Пирогов".

Нападателят бе заловен от органите на реда, впоследствие се оказа, че криминално проявен.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
1
 
1
 
! Отговори
KOKO преди 5 години
ABE NJAMA LI ZAKON V BALGARIJA ZA BALGARITE? STIGA S TIJA MAIMUNI.KOI GI TOLERIRA? NA SAPUN,MAMKA IM MRASNA.
39
0
 
2
 
! Отговори
злото преди 5 години
Гледам тук някои се възмущават от помощите които едно малцинство получава.А знаете ли колко социалисти получават заплата за да изчисляват, разпределят и после раздават тези помощи?
38
0
 
1
 
! Отговори
До Redhorn преди 5 години
Българите си помагаме. Спрели са автобуса. Нападателят е задържан.Пробол го е само веднъж защото са го задържали.Оди се прави на герой в Русия!
37
1
 
8
 
! Отговори
Правосъдие преди 5 години
В Германия в метрото: Някакъв д*е*б*и*л ритна една Българка и тя счупи крак, падайки п остълбите. Немското мевере хвана д*Е*б*и*л*а и го осъдиха на 3.5 години затвор ефективно. При същите европейски принципи - тук нападателят трябва да бъде осъден за опит за убийство - 12 години.
36
1
 
2
 
! Отговори
БРЕЙ 5 ЧОВЕКА преди 5 години
До Потресен-АМИ ЗАЩО НЕ 1 ЧОВЕК МИ 5 НАЛИ СА МЪЖЕ??
35
0
 
0
 
! Отговори
Семкарите преди 5 години
***.Нищо не става .
34
3
 
4
 
! Отговори
Потресен преди 5 години
И момчето, че бил де.бил или нещо друго. Били ли сте в тролея, че толкова бързо решихте какво е станало? Той ги бил псувал и така му се падало. Аман от детективи. Дано момчето се оправи. И дано се оправим с проблемните роми('щото има едни 3%, които НАИСТИНА са смислени хора), че иначе краят му се вижда.А, и цензуриранта дума от предния пост е мало.ум.ни. Мерси.
33
1
 
11
 
! Отговори
Потресен преди 5 години
Абе, хора, вие *** ли сте? За първи път се афектирам толкова, че да пиша коментар където и да било. Всичките тия коментари "нали е джудист", "пръдльо" и не знам си още какво, граничат с непоносим идиотизъм. Това, че тренираш бойни изкуства, не те прави супергерой. Но се замислете единствено, че ако вие бяхте в тролея щяхте да си търпите, дори да ви люпеха семки по главите. И как така никой от тролея не е скочил? Пет човека и тоя е свършен факт. Първо мрънкате, че няма държава, после псувате
32
0
 
3
 
! Отговори
Ludoto Lenche преди 5 години
...ne me trite ...dokato vie mi zalichavate komentarite ,tsiganite zalichavat Balgaria !!!...vie dragi trieshti sashto uchastvate v zalichavaneto na Balgaria !!!
31
4
 
35
 
! Отговори
Цирк преди 5 години
Кога го пускат задържания? Или вече е писнат под 2лв. гаранция. Държавата цирк, бягайте хора към Терминал 2, стига с този цирк
30
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За подобни простотии ли трябва да се наръгва човек? Нещата наистина са загрубели в тази цивилизация. Не можеш да се довериш вече и на мобилните оператори, които са 100% мошеници, както не можеш да се довериш и на ромите. Вълкът козината си мени, но нрава никога. Простакът ще си остане такъв какъвто си е.
29
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Как че им нарушава правата.Ром е винаги прав,даже когато греши.
28
36
 
7
 
! Отговори
СатаНАТО преди 5 години
Повече от ясно е, че забележката е била псувня и е налитал на бой. Затова са го намушили. Когато те нападне добре трениран самбист, едисъвения шанс е да го мушнеш с нещо остро. Чиста самоотбрана.
27
1
 
36
 
! Отговори
Справедливост преди 5 години
Нагла,невъзпитана,*** *** ! Бой им трябва дето плюят и се държат като собственици в тази държава.Вън мискини долни! Момчето е постъпило цивилизовано,но в глупава държава невинните страдат.За тез дето ми го хулят,да застанат с главата надолу и така до края! *** народ !
26
0
 
32
 
! Отговори
разочарован преди 5 години
Навремето гласувах за патриотите, именно защото разчитах да се премахне този терор върху обикновения човек. Не се получи - и те се оказаха скопци. На следващите избори няма да имат моя глас.
25
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Затова шведите на сапунь
24
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 13Ти гледай да не нацапаш твоите ***!Нагледали сме се на няколко участника тук и ще ги намерим, в това можеш да не се съмняваш.
23
0
 
42
 
! Отговори
Сега пък в София, преди 5 години
заради забележка по адрес на хрантутени с наши пари малки ромчета, които са замърсявали обществения транспорт, пътувайки гратис, беше ранен друг млад спортист и не се знае дали в бъдеще ще може да се занимава със спорт - това го пише в други сайтове.ДОКОГА ЩЕ ТЪРПИМ?Докога ще чакаме туткавите ни законотворци да получат разрешение от чуждестранен господар,за да можем законно да защитаваме живота и здравето си?И не на последно място, докога ще хрантутим тези?Гратис ли да останат помощите? НЕ!
22
1
 
39
 
! Отговори
Сега си припомнете преди 5 години
случая в Асеновград. Вилнеещите роми така осакатиха един от юношите-спортисти, че той вече няма да може да се занимава със спорт! Положил е усилия, за да постигне нещо и е имало надежда да пожъне спортна слава. Но ромите-безделници, хрантутени с парите от нашите данъци, го лишиха от това. Помните ли какъв беше поводът за инцидента? Мързелуващите роми се бяха вбесили затова, че им бе направена забележка заради неприличното им държание спрямо малолетни момичета!
21
1
 
16
 
! Отговори
Символът на слънцето преди 5 години
До СатаНАТОПредполагам, че говориш за онзи, който си е позволил да извади нож?Но ако имаш предвид пострадалия младеж, значи ще трябва да издирим и теб. Списъкът не е малък, но ще те прибавим.