5000 паунда, за да приберат тялото на Христо Ангелов

48-годишният бургазлия бе покосен от инфаркт в Лондон
17 май 2018 15:30,
81
5000 паунда, за да приберат тялото на Христо Ангелов
Снимка: Facebook

Медиците на Острова близо час реанимирали бургазлията Христо Ангелов, който пътувал за Лондон, но без успех. Българинът беше покосен от масиран инфаркт на 12 май, а близките и семейството му научиха за смъртта му едва три дни по-късно.

48-годишният Христо внезапно се почувствал зле в автобуса на път за Лондон. Веднага е извикана Бърза помощ, бургазлията е откаран в болница, но починал след час.

До фаталния инцидент той не е имал сърдечно заболяване, нито някакви симптоми, че нещо не е наред. Не е приемал и лекарства, но при последното си връщане в България, изглеждал малко по-уморен от обичайното, разказват негови близки пред "24 часа".

Още по темата

Синът му, който живее във Великобритания, както и други близки на починалия всъщност алармираха в социалните мрежи, че е в неизвестност, след като пристигнал на летище Лутън на 12 май. От там следите му се изгубили.

Едва три дни по-късно синът му Ростислав публикува във Facebook съобщение, че за жалост баща му е починал от инфаркт. Момчето благодари на десетките познати и непознати, които бяха изразили готовност да помогнат.

Синът на Христо научил трагичната новина от приятел на баща си, който му се обадил по телефона. С него пък се свързали от полицията в Лондон. В момента тялото на българина е в лондонска болница, предстои извършване на аутопсия, за да се установи със сигурност причината за смъртта.

Едва след приключване на всички процесуални действия семейството ще може да извади смъртен акт и да наеме британска агенция, която да транспортира тялото. За това обаче ще са нужни поне 5000 паунда, които са непосилни за семейството.

Близките на трагично загиналия бургазлия, който е женен и има още един син, се надяват на помощ от свои сънародници, за да могат да погребат Христо на родна земя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари