Прайдът като психопатия! Контрера контрира гей средите

Този парад трябва да бъде забранен, настоя воеводата
259
Прайдът като психопатия! Контрера контрира гей средите
Снимка: Булфото, архив

Поредният гей парад, който ще се проведе в София на 9 юни, ядоса общинските съветници от ВМРО и "Атака".

Според лидера на групата им в местния парламент Карлос Контрера "София прайд" е в резултат от лошата държавна политика в сферата на психическото здраве, а  организаторите на гей парада спекулират и изнудват обществото с техните отклонения.

Още по темата

Общинските съветници от "Патриоти за София" в Столичния общински съвет не приемат съвети за демокрация от отявлени тоталитаристи", заяви председателят на групата Карлос Контрера, цитиран от пресцентъра на ВМРО.

Според общинаря ставаме свидетели на поредна, до болка втръснала порция от смешен плач от страна на различни маргинални типове, които осмисляли иначе сивото си битие с проповядване на хомосексуализъм.

Общинският съветник от ВМРО посочва, че не са организаторите на гей парада тези, които ще преподават на българското общество уроци по демокрация.

Техните спекулации са до болка познати и не се основават на факти, а на твърдения в стил "една жена казала на съседката пред блока".

"Не съм учуден от тези врясъци на гей активистите. Както много пъти сме подчертавали ние - патриотите, тези хора (организаторите на гей парада) правят политика от креватните си изпълнения в спалнята. Непрекъснато от тези хора слушаме общи приказки и дрънкане как им били нарушени и нарушавани правата, как някой ги бил тормозел, дискриминирал. Всъщност, никой не се интересува от тях, освен когато манифестират ексцентричните си отклонения", посочва още Контрера.

Той категорично отрича твърденията на НПО-тата, че патриотичните организации били недемократични и отвръща на удара, че точно организаторите на гей парада са хората, които най-малко търпят чуждото мнение.

"Това са типове, които си позволяват публично да обиждат с епитети и квалификации опонентите си и те ще ми говорят за демократичност е нелепо изказване от нелепи хорица", коментира още общинският съветник.

Контрера настоява организаторите на парада да платят сметката за охраната за десет години назад.

"За техния кеф държавата изкарва по 1500-1600 полицаи и харчи стотици хиляди левове на година. Дали е справедливо?Този парад трябва да бъде забранен, другата седмица официално ще го поискаме от МВР с аргументи, мотиви и разчети", завършва председателят на "Патриоти за София – ВМРО и АТАКА" Карлос Контрера.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


259
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен50Ми що ми правят паради бе, смешнико? Освен, ако не искат да си покажат обратната резба, че и да ме задължават да ги харесвам. Утре и пенсии ще искат, защото са обратни.Като са толкова умни и кадърни - на първа линия окопи, като се наложи!!! И да не кажат, че няма да идат, щото са обратни!
31
6
 
25
 
! Отговори
Бате Гойко преди 5 години
Забранете гейпарадите! За доброто на парадиращите е. Ако не парадират, на никой няма да му пука за тях, никой няма да ги мрази и ще са си съвсем интегрирани в обществото. Струва ми се, че правят паради само за да провокират обществото, да изядат пердаха от някой по- нетърпелив и после цяла година да реват, че са тормозени и онеправдани. Но най- лошото е, че малки деца гледат "мъже" по прашки и голи *** в центъра на столицата. Какво да им обясняваме после на тези деца?
30
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До София прайдДай пример. Може и със себе си :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
29
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Колкото повече прайдове, толкова повече отвращение предизвикват. Накрая на някого от тях ще му се случи нещо и ще почнат да реват, че не са виновни, а другите ги мразели.
28
6
 
11
 
! Отговори
София прайд преди 5 години
Историята показва- най големите алфа-хетеро-неандреталци излизат най-големите хомосексуалисти. ФАКТ!мирси :)
27
4
 
3
 
! Отговори
Ludoto Lenche преди 5 години
До бай х...moda i zapadni tsennosti !!!...
26
2
 
25
 
! Отговори
Страхил преди 5 години
" Сигурен и показателен признак за латентна(скрита) педеpacтия е яростните и публично заклеймяване на всякакви хомоизяви."==================================================Искаш да кажеш, че който е хетеро трябва да възхвалява гейовете и да вика - браво ? Така ли ? По тази логика трябва да възхваляваме ислямистите, щото иначе сме латентни ислямисти - терористи. Или да викаме, че Факултето е Монте Карло ? Голяма логика имате активистите на Български Хелзинкски Комитет.
25
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ВасилевПак не си си пил хапчетата! Бегом до аптечката и... умната! И да не ги изпиеш всичките, че после ще напишеш кой знае още какви глупости.
24
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 30Никой не заклеймява . Само не искаме да се натрапват. Писна ми от гей-изпълнения! Но да ми правят цирк, че и деца да искат да осиновяват... Питат ли децата дали искат да са при обратни?
23
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз не мога да разбера, кой всъщност им пречи на тия хора или им забранява да са такива, та всяка година ни се натрапва тоя "прайд". Да си се обичат по техния си начин тихо и кротко и да не ни занимават. Сами се бутат между шамарите.
22
23
 
16
 
! Отговори
Италянеца преди 5 години
Подкрепям всички гейове, лесбийки, бисексуални, транссексуални, травестити, обратни, гейове, лейдибой, шимейл, трансджендъри, кросдресъри и т.н. Тези паради ги има във всички по-големи градове по света. На мен не ми харесва тази показност но не ми и пречи. Има си и такива заведения и такива партита по клубовете. Тук в Италия на никой не прави впечатление че примерно двама мъже се държат за ръце и се разхождат свободно но те не го правят със прайд а си ходят така. Просто манталитет и поведение.
21
27
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Леле, леле, колко плюнки, заради няколко гея с шарени знаменца :D Човек (и Фройд) би казал, че някой от плюещите не се чувстват сигурни в сексуалната си ориентация и това ги ужасява :D
20
11
 
14
 
! Отговори
1 преди 5 години
Аз май ще гласувам за ВМРО.Ако стегнат армията е сигурно !
19
7
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Въпросът е, че се взимат много насериозно тези от парада. Ррална случка - преди години се орегръшаме с мъжа ми на една пейка на Витошка, някъде към 1-2 часа. Минават два младежа и момиче. Единият младеж - ууу отврат, мъж и жена. Момичето - остави ги, и те са хора. Колкото и да оценявам хумора някои неща ми идват в повече и на мен
18
4
 
41
 
! Отговори
Andreshko преди 5 години
Нямам нищо против никого,но да си обратна резба и да парадираш с това не го разбирам. Тяхното е наглост до безобразие. Ние като сме хетеросексуални трябва ли и ние да правим паради,за да знаят обратните ние какви сме? Бъди какъвто си искаш,но не натяквай на нормалните хора,че си ненормален...
17
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тия от сектата на содомитите от седмия ден ли са или на педeраса дето държеше сектата на муун и правеха някакви сексуални органи със животни и кървави жертвоприношения към двуполовия си бог ?
16
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 17 Аз пък се сещам за ,,мъжкаря от Банкя и Червеното котило ГЕйРБ! Закрилници на со домитите и Стамбулската конвенция . ГЕйРБ МИСЛИ ЗА ВАС !
15
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бойко и Цветан ще ходят ли ? .Подписват Истанбулската конвенция, а пък не ходят на парадите ,срамота бе другари.
14
1
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абсурдна е ситуацията с този парад наистина. По-абсурно е само това, че на него има в пъти повече хора от протестите за подкрепа на деца с увреждания или против застрояването на детски площадки. В обобщение - за деца има 50-100 заинтересовани, а обратни - хиляди. Не върви на добре тази държава
13
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз пък предлагам да си организираме парад на хетеросексуалните.