"София прайд" – парад на любовта или плен на джендър-идеологията?

Патриоти за София питат защо общината "се е поддала на гей лобито"
21 май 2018 12:15,
167

Седмици преди провеждането на поредния гей парад в София започнаха да валят позиции на крайно отричане и защита на събитието.

Светият Синод призова хората да не участват в тази "демонстрация на греха". А общински съветници от групата на "Патриоти за София - ВМРО и АТАКА" попитаха местната власт защо се харчат общински средства за този "парад на лудостта".

От своя страна столичният кмет Йорданка Фандъкова обеща 11-то издание на прайда да премине мирно и безпроблемно и поощри действията по преодоляване на агресията в обществото.

"Гей парадът е парад на любовта. На него хората се събират, за да празнуват. Много хетеросексуални двойки, заедно със своите деца го посещават, в това няма нищо срамно, нито пък странно. Всеки, който се обявява срещу това събитие мога само да го съжалявам, тъй като то е много добре прието в развитите държави", коментира в студиото на "България сутрин" продуцентът Джийсън Брад Люис.

Общинският съветник от ВМРО и председател на групата в СОС "Патриоти за София“ Карлос Контрера реагира остро на официалната подкрепа от Столичната община за тазгодишния "София прайд".

"Общината е паднала в плен на джендър-идеологията. Ако някой е решил да прави циркове, нека си наеме една зала и да ги провежда в нея. Обяснението, че това е шествие на любовта, категорично не е вярно. Този парад има политически искания, свързани с узаконяването на гей браковете, осиновяване на деца от хомосексуални двойки и т.н.", отсече Контрера.

София Прайд 2018 ще се проведе на 9 юни пред Паметника на съветската армия. Гей парадът тази година ще започне от 16:00 часа, когато ще стартира и музикалната програма на прайда.

За първи път множество организации и бизнеси ще се включат със свои тематични щандове на място.

В своя декларация до СО, групата "Патриоти за София - ВМРО и АТАКА" в Столичния общински съвет, попитаха кой позволява политически лупинг на СО.

Повод за тях стана "изненадващата подкрепа за гей маратона, който се проведе на 19 май и последващите го тематични хепънинги, и София прайд", обясняват те.

Патриоти за София се интересуват и "кому е нужен този парад на лудостта и защо общинарите се поддадоха на гей лобито", настояват и за незабавното публично оттегляне на подкрепата на общината.

Пред Bulgaria ON AIR Карлос Контрера попита защо джендър-идеологията се допуска през парадния вход на Столичната община.

Според него именно тя и опитите да бъде внедрена в образователната и правната система на страната, консолидира цялото общество.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


167
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
130
3
 
0
 
! Отговори
дидката преди 5 години
ама какво се тюхкате вие, които се мислите за мъже тука?... вместо да направите контрашествие, взели сте да се оплаквате и плачете с крокодилски сълзи, нека ви направят *** тогава с вашето овчедушие, това ви се пада!!!
129
2
 
0
 
! Отговори
дидката преди 5 години
ама какво се тюхкате вие, които се мислите за мъже тука?... вместо да направите контрашествие, взели сте да се оплаквате и плачете с крокодилски сълзи, нека ви направят *** тогава с вашето овчедушие, това ви се пада!!!
128
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Невероятна логика... развитите държави са окей с това на нас какво ни липсва и ние сме окей пък. Демокрацията е хубаво нещо, но ето че неминуемо се стига до предел, след който няма как да е демокрация, а нещо друго... нещо страшно.
127
3
 
7
 
! Отговори
Възмутен преди 5 години
Това е парад на ***!!!
126
5
 
4
 
! Отговори
Зозо преди 5 години
Поне на правилното място ще се проведе гейсборището :))))))))))))))))))пред паметника на червения окупатор.
125
12
 
2
 
! Отговори
Чичо преди 5 години
Няма лошо - нека го проведат. И те са хора.
124
9
 
1
 
! Отговори
Гергинчо преди 5 години
Уффф хора нека бъдем нежни един към друг.
123
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По минусите на коментарите,неодобряващи този парад и самите коментари разбрах колко да пед***лите в сайта!
122
2
 
11
 
! Отговори
Владислав преди 5 години
До:132Незнаеш колко си прав, подкрепям те с две ръце и два крака.Не после детето ми да ме пита "Тате, тия двама мъже защо се целуват"?Има си клубове, наемат се зали и т.н.Никой не е длъжен да ги гледа, да си,живеят както искат, аз по-либерални от нас българите не съм виждал.Нито ги тормозим нито гоним нито нищо,но тяхното вече е наглост.Чудя се дали да не спретнем един парад на ловците на същия ден!? Няма да ги гърмим,само ще си развяваме двуцевките, ще си разменяме патрони,историй,ракийка.
121
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не бе, що занимавате хората с глупости и им се натрапвате? Същата напаст като веганите. Бъдете си там каквито си искате, ама не ни занимавайте. Аз занимавам ли ви с парад на риболова, да речем? Не - седя си кротко, ловя си и на никой не преча. Кому е нужна цялата тая показност? Който мрази обратните, ще ги намрази още повече. Даже има голям шанс, който е неутрален, да ги намрази...Сега, вие си навивайте кротко резбите накъдето искате и не ми пречете и на мене... иначе няма да се разберем!
120
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вижте сега, хората са такива, каквито са.Крайно време е да не им се обръща внимание.Обръщайте внимание на хората, които са част от живота ви.Както е казал поета:"Если рядом с тобой чужой,ть его не брани, гони".
119
7
 
5
 
! Отговори
Морски преди 5 години
Само пед,ераси има в тая пропад,нала София.
118
6
 
12
 
! Отговори
iceblast88 преди 5 години
До ЛъчоИ как точно като се съвукупляване по улиците и си развявате гениталиите ни показвате, че сте равноправни с всички други? И как си го представяш това?Дадоха ви в пъти повече права от колкото трябва! *** пример, ако те съкратя от работа и ти си обратен може да оспориш в съда, че съм те съкратил заради сексуалната ти ориентация. Нещо което за хетеросексуалните го няма, нали? Искате равноправие? Сядайте си на задниците, работете и не си навирайте простотите в лицата на хората.
117
25
 
8
 
! Отговори
Лъчо преди 5 години
Кво ви пречи парада,хората се забавляват и на никой не пречат!Парада е да се покаже че гей хората са равноправни с всички други и всеки може да се присъедини защото за разлика от хетерото ние не делим и не отхвърляме никой заради неговия личен избор и живот!
116
3
 
10
 
! Отговори
Fallschirmspringer преди 5 години
До Анонимен"""Цялата работа е да сме модерни, да сме западни. Само че Западът ще ни излезе през носа! """"През носа???Имам основателни предположения,че ще е друго място от анатомията
115
18
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На колко от вас, ***, и децата ви са такива, кой го знае, кой не, все още; и всъщност плюете с омраза и по децата си ...
114
5
 
12
 
! Отговори
Fallschirmspringer преди 5 години
"""Светият Синод призова хората да не участват в тази "демонстрация на греха".""Не съм сигурен ,че принадлежат към човешкия род
113
7
 
18
 
! Отговори
Мишо преди 5 години
Парите на общините и държавите трябва да се влагат във смислени и обществено полезни каузи. Плевелите да се издържат сами.
112
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цялата работа е да сме модерни, да сме западни. Само че Западът ще ни излезе през носа!
111
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това е шоу и се забавляват младежите- всъщност истинските гейове са незначителна бройка. Ако това е изискване към държавата, значи трябва и този цирк да го има