Мъж ще е! Няма да се казва Росен, но пък ще е Плевнелиев

Деси Банова е в петия месец: Първите ми месеци бяха ужасни!
4 юни 2018 13:45,
208
Мъж ще е! Няма да се казва Росен, но пък ще е Плевнелиев
Кадър: Нова тв

Деси Банова разкри, че очаква син, който обаче няма да носи името на баща си – президентът Росен Плевнелиев (2012 - 2017).

"Избрахме име на детето ни", разказа тя, но отказа да го назове – от суеверие.

"Напълняла съм, но не смея да се кача на кантара. По дрехите съдя, че съм качила килограми. За разлика от предишната бременност наблягам на тестените неща. Не се ограничавам, но все пак се придържам към здравословното хранене", сподели тя пред Нова тв.

Още по темата

Бременността й вече напредва. Тя е в петия месец, но разкри, че първите месеци са били ужасни.

"Беше ми много лошо, и то не само сутрин, а през целия ден. Имаше дни, в които не можех да стана от леглото. Сега е най-сладкият период", каза тя и се пошегува: "Този младеж ме мъчи още от сега".

Деси се похвали, че дъщеричката й Йоана много добре приела новината за бременността й.

"Йоана ми каза: "Мамо, само кажи какво да направя за теб и ще го направя. Ако можех да карам кола, бих шофирала, за да си почиваш повече", разказа Деси Банова и добави, че дъщеря й вече е дала заявка тя да бута количката при разходките в парка, но памперсите няма да сменя", каза през смях Деси Банова.

Екс синоптичката сподели, че Росен Плевнелиев е изявил желание да присъства на раждането на сина си.

Що се отнася до възможността на идната им сватба да смени фамилията си с Плевнелиева, тя отсече, че ще носи и двете си фалимии - Деси Банова - Плевнелиева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


208
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
114
0
 
11
 
! Отговори
До 84 преди 5 години
"не бе аз се чуда ня Плевнелиев. Жена ти те остави (и аз да съм и аз ще те оставя),..." И аз се чудя защо на Радев жена му го изостави (красива жена) - ами, защото 2 години беше с любовницата си Десислава, която даже назначи с връзки на работа. Зорлем го ожениха, за да може да се кандидатира за президент. За това нищо не пишете, но всички го знаят. Неморално е от негова страна изобщо да говори за морал...
113
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пожелавам на Деси Банова здраве , щастие и да роди безпроблемно здраво бебе. Щастие на Росен Плевнелиев и Деси Банова.
112
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не харесвам Росен Плевнелиев като Български Президент, но му желая здраве и щастие с Десислава Банова. Дано новата му съпруга Деси да му роди здраво бебе.
111
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 37 Да не си подложен на радиационно облъчване ? То бива любов , ама е малко странно...... не мислиш ли ?
110
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Деска я е страх да не се изметне президенто и затова ходи като луда из телевизията да набива на зрителя всепоглъщащото им щастие. Пък днес в Париж , утре в Рим . Нищо , че й е толкова лошо от бременността.
109
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Бау 45 Ами няма да е президентско чедо , но баща му е достоен човек. Защо да не пишат и за него? Каква е разликата? Нямам нищо против Плевнелиев и Банова , но прекаляват с медиините изяви. Не мисля , че някой се интересува от креватните им подвизи.
108
5
 
5
 
! Отговори
Fck преди 5 години
На Плевнята никак не му е добре още две гърла за хранене и поене. Не му ли станаха много? :) Ама поне се е научил тръгнал е към по младо хахахаха. А тая си е златотърсачка от класа по муцунката си личи
107
0
 
1
 
! Отговори
до 106 преди 5 години
Само трябва да уточним коя страна .
106
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ДеситуС дърти гръци ли се не евах, та с с Пастирката ли ще *** е страх.
105
10
 
6
 
! Отговори
М, да ... преди 5 години
До До 106Роско го обичат най-вече бившите му съпруги, който да далеч но интелигентни от Златотърсачката на снимката! :))
104
6
 
12
 
! Отговори
РККА преди 5 години
Тез вдигнаа повече пушек и от свадбарите на ингилизина.......сякаш таз кат роди и ще оправи прираста на нацията.....ми ко не мяза на тейко си ко прайм......ще душим за поредния руски комлот тъй че умната и тихата да не става беля..
103
6
 
7
 
! Отговори
Ристе преди 5 години
Не са се свършили, тя такъв като тебе е търси с години но не успя да намери. Батка с два грама за баланс, каращ гоуф и с два лева в джоба. Сутрин да ти прави шкембе чорба а ти да почваш с ракиите от обед.
102
9
 
7
 
! Отговори
Кьорсуфра преди 5 години
Da ne sa se svar6ili majete v ,BG ta si se hvanala s tosi pumiar koito zialata strana go mrasi.
101
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
първо ще се казва Бойко с фамилия Банов.
100
7
 
29
 
! Отговори
Сценарист преди 5 години
Ами..не мога да се сдържа,и плача,плача...от умиление!!Дали ще пуснат в тубата раждането...с 36 камери,3D-като матрицата!Малиии,ко яко!
99
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До хъМи направете една остросюжетна сапунка от 1 000 000 серии най-малко и да бъдем спокойни всички!
98
2
 
18
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
м/у другото,само за забавление../а дали?/..:Лицето на Златотърсачката с тая квадратна челюст,изпъкнала остра брадичка и остри краища на устата говорят за изключителен инат и коварство.Така че без да съм пророк мога да кажа,че Нашио го чакат УНИЗИТЕЛНИ дни.....Нооо,както се пее в песента:..-"А аз сам си избрах тая съдба-вечната черна овца"..Гор-чи-во!!!!!!..Да живеят щастливите "младоженци",..."Три пъти в манджа турани"../мамка му,нужни са емотикони тук!/
97
3
 
26
 
! Отговори
Поручик Ржевски преди 5 години
Eeee Банова, къде са ти европейските ценности.Как така говориш, че ще имаш син?Децата се раждат безполови, полът е социално явление и се избира на 16 години.Дайте да бъдем истински европейци.
96
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен"... Лигав и досаден. Скрийте се в Гърция и без това мразите България.!"---Не в Гърция, не в Гърция; в АНАДОЛА!
95
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Коментари???"... защото всички обичат президента Плевнелиев."---Вярно е, на всички им се иска да го "обичат. Не е ходил в Анадола, да види на каква масова обич ще се радва. Така ще го обичат, така ще му се радват, така ще го уважават, че няма да му се иска да се върне.