За киното и мечтите: Млада българка е приета да учи в САЩ

Ана трябва да събере над $40 000, за да стартира обучението си
6 юни 2018 13:07,
40

Млада българка е приета в един от най-престижните университети за кино в САЩ.

Сред стотици кандидати от цял свят, Ана Дамаскова попада в списъка на одобрените 24 студенти тази година и е първата българка, която ще учи по продуцентската програма, информира Bulgaria ON AIR.

За да започне образованието ѝ там обаче са нужни средства, за които тя има малко време да събере.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
9
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
То нека просиш, но само ако няма други варианти. А то варианти много има. Мой приятел учише в Германия и чистеше тоалетни. Не е искал пари от никой!
14
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да вземе пример от младата жена, която тегли 20000 лв кредит, половината за нови цици, другата половина за да свали някой арабин...не е много прилично, но се оправя сама...
13
9
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Голям праз. Каква новина е това?
12
9
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Считам, че исканията на това момиче е ВРЪХ на НАГЛОСТТА! Да работи и да живее скромно, да продадат жилището си, да се хареса на някой застаряващ или стар богаташ...Варианти много, но не и да скимтиш и да просиш пари!!!
11
9
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Висшето образованието в САЩ е скъпо...............освен това не е задължително!Ако е много талантлива, може да се реализира и с БГ-университет!
10
9
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мои приятели от детинство, заминаха да учат там със стипендия. Не бяха от богати семейства, нито са просили цинично. Но имаха много акъл и си спечелиха стипендия. Имаха бурно кариерно развитие и днес са милионери. Така се прави! Кажете го на момата!
9
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И какво сега става.................да и събираме помощи за да следва ли?Или взема кредит, след като завърши го изплаща................или се отказва!В България също има университети!!
8
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това вече е връх на наглостта! Съберете ми и на мен парички, че искам и аз да запиша още едно виШУ без да се налага да работя! Има много кадърни деца, обаче не са толкова цинични, че да чакат някой да им даде пари, за да учат. Или бачкат и си събират или работят по време на следването или теглят студентски заем. В САЩ особено, много хора (повечето) теглят заеми. Тя като е българка и тук дават такива заеми. Ама от статията, така е написана тая наглост, че все едно е единствената българка там!
7
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Момичето казва, че се е обърнало към държавните институции за подкрепа, но няма отговор. А за Марсело ли беше, оня от маалата, как се намериха пари да учи в Оскфорд и то дивотията "моден дизайн"?!
6
10
 
19
 
! Отговори
Да бе,как ли не!!! преди 5 години
Тая срама няма ли? Толкова болни българчета има,които нямат пари за лечение,а тази решила в америка да учи! В Европа бол училища,ама тя не Холивуд я чака! За тази стотинка не бих дал,страшна наглост!!!!
5
6
 
15
 
! Отговори
Циник преди 5 години
Дадохме даренията за Шиша Пангма!Паре нема - бегайте
4
5
 
20
 
! Отговори
заем преди 5 години
ТЕГЛИ ЗАЕМ И ПОСЛЕ ГО ИЗПЛАЩА! КАТО Е ТОЛКОВА КАДЪРНА ЩОМ ЗАВЪРШИ БИ ТРЯБВАЛО ДА СЕ БИЯТ КОЙ ДА Я НАЗНАЧИ, НАЛИ? КАТО НЯМА МЪНИТА, ЩЕ СИ УЧИ ТУК, ЗАЩОТО С НАШИТЕ ПАРИ НИЕ ИЗДЪРЖАМЕ ДЕЦАТА СИ И РАЗНИ ОТ ГЕТАТА, ДЕТО ЦЕЛОКУПНИЯ НАРОД ИМ ПЛАЩА СМЕТКИТЕ!
3
6
 
25
 
! Отговори
стига искане за пари преди 5 години
ПИСНА НИ ОТ ВСЕКАКВИ, ДЕТО ПЪРВО СЕ ЗАПИСВАТ , А ПОСЛЕ СЕ СЕЩАТ ЧЕ СЕ ПЛАЩА И ПОЧВАТ ДА НИ ПРИЗОВАВАТ ДА ИМ ПЛАТИМ СМЕТКАТА! НАШИТЕ ДЕЦА РАБОТЯТ ПРЕЗ НОЩТА ЗА ДА СИ ПЛАЩАТ СЕМЕСТРИТЕ В ЧУЖБИНА - ЩЕ РАБОТИ И ТАЯ ГОСПОЖИЦА! И СТИГА С ТАЯ УНИКАЛНОСТ - ИМАМЕ ХИЛЯДИ УНИКАЛНИ ДЕЦА, КОИТО СЕ БОРЯТ САМИ!
2
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
КОГАТО ПОЕМАШ ПОДОБНА СТЪПКА Е ЯСНО ЧЕ ЩЕ ТРЯБВАТ ПАРИ ЗА ОБУЧЕНИЕ! НА ВСИЧКИ ЛИ ЩЕ ПОЕМАМЕ РАЗХОДИТЕ ЗА ОБУЧЕНИЕ ? МИСЛЕТЕ ПЪРВО ИМАТЕ ЛИ ВЪЗМОЖНОСТ , ВСЕКИ ИСКА НО НИКОЙ НЕ МУ Е ДЛЪЖЕН !!!!!!!
1
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нека се обърне към Нинова- тя обича да финансира обучението в Америка.