Симона е будна, диша сама! Медиците се въздържат от прогнози

Преди няколко часа е била изведено от медикаментозната кома
Обновена: 7 юни 2018 13:47 | 7 юни 2018 11:23, Веселина Йорданова
160
Симона е будна, диша сама! Медиците се въздържат от прогнози
Снимка: Facebook

22-годишната Симона Тодорова от Дряново, която бе простреляна в Слънчев бряг, вече диша самостоятелно, съобщи "24 часа".

Още по темата

Преди няколко часа момичето е било изведено от медикаментозната кома и е в съзнание, има и двигателна активност, обясниха от УМБАЛ-Бургас.

Въпреки това обаче, все още е рано да се каже дали Симона ще се възстанови, тъй като куршумът е поразил важни центрове в мозъка.

Това, че има двигателна активност, все още не значи, че тя ще бъде пълноценен човек. Предстои дълъг и тежък период, в който ще стане ясно дали ще може да разбира, чува и вижда, споделиха медици.

Лекари от отделението по реанимация правят всичко възможно да върнат Симона към живота. Състоянието й е стабилизирано, но остава много тежко.

Родителите на красавицата от Дряново, която е дъщеря на полицейския шеф Тони Тодоров, са неотлъчно до нея в този труден за цялото семейство момент.

Симона бе простреляна от 37-годишния Михаил Станков, който в пристъп на ревност застреля хазартния бос Коста Николов-Миджурина и рани тежко любимата си.

54-годишният Коста бе застрелян с 4 куршума в главата, докато изчаквал Симона в "Мерцедес"-а си, спрян до комплекс "Сън вилидж". Двамата трябвало да ходят на вечеря.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


160
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
91
1
 
12
 
! Отговори
Самостоятелен преди 5 години
Lina това даже и мода не е. Това е нормално явление. Сега едно ново поколение девойчета искат да приличат на Сузанита и Гери Никол. Джовани Фалконе беше казал следното: мафията е човешко явление и като всяко такова ще има своя еволюция и край. Аз казвам друго: "Мутренизма" е човешко явление и като всяко такова ще има своя еволюция и край.Рано или късно ще стане голяма чистка.Много маймуни накацаха на клона. Сега всеки втори е татуиран, мускулест, наркодилър, гледащ лошо. Всичко това ще приключи
90
3
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
не работя в съмнително казино, нямам любовник мутра, не спа с тъмнооранжевия си шеф (също мутра), не излизам по чалгарски ресторанти с парите на собственика и не се возя в колите им. и не си държа главата с устните в кошер за пчели, нито си складирам пластмаса в гърдите. та, какво точно от същото можело да ми се случи, или на другите обикновени, нормални, работещи български жени, които не заработват с краката си?
89
0
 
10
 
! Отговори
123 преди 5 години
Представете си колко щеше да намалее престъпността, ако такива кано нея наказваха от обществото! Не затвор или някакви грубости, а просто никой да не и обръща внимание. Нереалистично е, но със сисрност полицаите щяха да останат почти без работа.
88
1
 
15
 
! Отговори
боооооо преди 5 години
ДО ПОЛИЦАЯ С РОГАТА.Ако си беше вършил работата , сега дъщеря ти нямаше да те изложи пред цяла БЪЛГАРИЯ!!! Нали?
87
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До BurzumМоже и от "патриотите" да е...?
86
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До LinaУчете и станете медсестри и лекари - да спасявате човешки животи срещу 600 лева месечно!
85
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
съжалявам за грубия език, но кой твърди, че и преди това е била 'пълноценен човек'? защото едно нещо са функциите на организма, съвсем друга история са моралът и ценностните качества.
84
2
 
17
 
! Отговори
Lina преди 5 години
Не знам дали ще се оправи,в Бургаската болница и здрави хора поразяват. Не става въпрос зя това,а за модата 14 г. деца дя си зашиват с.илико.ни и усти и на никой да не му прави впечатление това,вкл. на социалните (случая сузанита). А такива "работнички ", като симона в Слънчев бряг са навсякъде. Научихме за случката, зяради стрелбата. Ама така е - както и останалите са написали -мутренски живот -мутренски край. Учете, скъпи деца и ще имате най -ценното-свободен избор и себе си.
83
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не че нещо, ама защо си е сложила органа на лицето.Или така тарифата е двойна.
82
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ку.....те са кораво племе
81
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ОтслужилЕ добре де, и за убиеца пишем - точно това, което и ти си написал!Е, и?Доволен сега?
80
18
 
6
 
! Отговори
Отслужил преди 5 години
Чета коментари и не мога да се начудя на логиката на огромната част пишещи тук. Единия бил дърт козел с парички и мерцедес: Абе хора, спечелете си парички, купете си Мерцедес и тогава си лягайте с когото си искате, ако щете и са бабички, щом не искате със силиконки. Другата била мутреса: Еми дибре, мутреса е, животът си е неин, как ще го живее- неин проблем. Никой от вас не пише нищо за убиеца обаче, този жалък комплексар, дето се запознал с това момиче само преди месец и решил, че е "любовта на
79
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Будна тя, ама това нищо не значи.Ей така може и години да си стоиБез да разбира, като момичето което блъсна Стависки
78
7
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако четат близки още по добре.Да ги питам мама и тате каква дъщеря са отгледали.Гордеете ли се че отгледахте жена без ценности и мозък.Излиза с вероятно женен или разведен който може да и е дядо .И вижте на какво се е обезобразила.И вижте резултата от това което отгледахте.Не ревете- каквото поискахте получихте го.
77
2
 
10
 
! Отговори
maaa преди 5 години
кофти, работа! Горкия полицай!Каквато майката такава и дъщерята.Горкия полицай, роги до небето има.
76
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много повехнала тази 22 годишна мома
75
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ТАПА КОФРА! ДА МРЕ
74
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Стеф 8Животът е непредсказуем, но аз съм стара и дебела и едва ли някой ще ме покани на вечеря да ме е...ът и гърмят. Слава на Бога!
73
3
 
3
 
! Отговори
до без думи преди 5 години
"проектил"? неам думи. или всъщност имам - ти да си чувал за "куршум" или "парче от куршум"? или "осколка" ако става въпрос за някакви парчетии от нещо? аман.за момичето- глупава ***. да се оправя обаче защото иначе тъпо.
72
4
 
12
 
! Отговори
Гунчо преди 5 години
Очаквам да съобщите кога ще пикае и сеуе без катетър. И кога ще започне да води полов живот отново