Симона е будна, диша сама! Медиците се въздържат от прогнози

Преди няколко часа е била изведено от медикаментозната кома
Обновена: 7 юни 2018 13:47 | 7 юни 2018 11:23, Веселина Йорданова
160
Симона е будна, диша сама! Медиците се въздържат от прогнози
Снимка: Facebook

22-годишната Симона Тодорова от Дряново, която бе простреляна в Слънчев бряг, вече диша самостоятелно, съобщи "24 часа".

Още по темата

Преди няколко часа момичето е било изведено от медикаментозната кома и е в съзнание, има и двигателна активност, обясниха от УМБАЛ-Бургас.

Въпреки това обаче, все още е рано да се каже дали Симона ще се възстанови, тъй като куршумът е поразил важни центрове в мозъка.

Това, че има двигателна активност, все още не значи, че тя ще бъде пълноценен човек. Предстои дълъг и тежък период, в който ще стане ясно дали ще може да разбира, чува и вижда, споделиха медици.

Лекари от отделението по реанимация правят всичко възможно да върнат Симона към живота. Състоянието й е стабилизирано, но остава много тежко.

Родителите на красавицата от Дряново, която е дъщеря на полицейския шеф Тони Тодоров, са неотлъчно до нея в този труден за цялото семейство момент.

Симона бе простреляна от 37-годишния Михаил Станков, който в пристъп на ревност застреля хазартния бос Коста Николов-Миджурина и рани тежко любимата си.

54-годишният Коста бе застрелян с 4 куршума в главата, докато изчаквал Симона в "Мерцедес"-а си, спрян до комплекс "Сън вилидж". Двамата трябвало да ходят на вечеря.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


160
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
3
 
10
 
! Отговори
Ами преди 5 години
Че не е е красавица е очевадно, сигурно ги е съблазнявала със силиконовите си джуки.
70
2
 
31
 
! Отговори
Самостоятелен преди 5 години
Скъпи дами. Вземете си поука от случая със Симона. Не си продавайте красотата за жълти стотинки. Тя е безценен актив даден ви от майката природа. Прочете баснята за вълка и кучето. Истината е, че тези дърти похотливци и хиляди левове да ви дадат за импланти, устни, операции и т,н пак са по напред от вас!! Стремете се към независимост, учете и опитайте сами със собствени усилия да направите нещо с живота си. Не си заслужава да губите душата и достойнството си за няколко десетки хиляди лева.
69
0
 
25
 
! Отговори
Парадоксът преди 5 години
Дъщеря на полицейски шеф - жертва на саморазправа между гангстери.
68
2
 
21
 
! Отговори
Гачо от Гачево преди 5 години
Бре много сте интересни тия, които пишете "Не знаете какво може да се случи на вас!". Е па разбира се, че не знаем, ама ние си живеем нормален живот. Сношаваме се с хора, дето не са заети, ако са заети - оставяме нещата на страна, защото не са ни нужни излишни драми. Не търсим огледално лъскави скъпи коли. Не търсим и големи ц.ц. с големи джуки. Ние сме си обикновени хора сме си. И като ни се случи нещо е поради случайно стечение на обстоятелствата, а не предизвикани от глупостта ни такива.
67
2
 
24
 
! Отговори
журналистика преди 5 години
"Родителите на красавицата от Дряново...." !?!?!За коя точно красавица става въпрос, че на снимките не се вижда? Работата на журналиста не е да лепи етикети, епитети и прочие, а да отрази новината. Читателите трябва само да си направят изводите от написаното и видяното на снимките.
66
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До IstinataСакън по-добре да не си намира добро момче, че ще му отрови живота ;)
65
4
 
8
 
! Отговори
От тази хаир няма преди 5 години
Ще е поредният донор на органи след няколко месеца на системи.
64
6
 
5
 
! Отговори
Istinata преди 5 години
Dano momata da se opravi i tova da i e za pouka! Da si nameri edno svqstno momche s normalna profesia i rabota i taka. Tiq chichki s mercedesi izkarani po vtoriq nachin vinagi se radvat na cvetqta otkym korenishtata. Za syjalenie tova e veroiuto na nasheto obshtestvo: myrzel, tarikatlyk, lesno zabigatqvane i lesen jivot s pesen na sqnka.....i myjete i jenite ni v toq hor peqt. Vzemaite si pouka ot toq sluchai. Nishto ne idva i ne se dava lesno i darom na toq svqt!!!
63
0
 
10
 
! Отговори
секс маниака преди 5 години
Горката! Май е пътник, какъв е смисълът да живее на апарати?
62
8
 
39
 
! Отговори
Мишо преди 5 години
Дано се оправи момичето. И аз не съм фен на обезобразяването на усти, гърди и т.н. но не смеятате ли, че е малко прекалено да се коментира това в момента? Момичето се бори за живота си, това че си е направила джуки не я прави негодна да живее... покажете малко човещина. Вярно, че в нет-а е много лесно да се хейтва за анонимните никове, но близки и приятели четат тези постове и повярвайте ми не искате да сме на тяхно място.
61
2
 
14
 
! Отговори
Без думи преди 5 години
До Анонимен Не мислех да пиша за тази статия но това което си написал ме ангажира: Наистина само на Бог може да се уповават близките на момичето. Наистина трябва да стана чудо след като има попадение на проектил в главата и мозъка. Та какво се случи с убиеца на Емануела Горсова ? Това със сигурност не е държава. Вижте този от Ботевград убил 4 човека и избяга от затвора ... това е ужасно и невероятно. А дали не са му позволили за да бъде ликвидиран от някой като него. Цялата история мирише ...
60
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Боже, колко е "красива". Поне да оздравее.
59
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Текстът на статията не се връзва със снимката:"...тъй като куршумът е поразил важни центрове в мозъка"
58
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цецито Красимирова оживя...така че каквото е драснато, това ще стане....
57
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонименто се възстановяване нещо, което имаш;)
56
2
 
7
 
! Отговори
69 преди 5 години
Веселиноооо, ако един човек не може да разбира, чува или вижда, в съзнание ли е?
55
5
 
22
 
! Отговори
Teo преди 5 години
Това е трагедия за всички - един егоист е прикючил живота на един и почти е успял да го направи и на друг. Дано момичето се възстанови доколкото е възможно.Гнус..но е да се разкриват такива истории около личния живот на хората,но дано поне мъже и жени с подобно поведение разберат, че рисковете са големи, не си струва.Нека бъдем малко по-добри, нека не се отнасяме към другите като към вещи и да се надяваме момичето да се оправи. Всички участници Господ ще ги съди, на съдебната система не вярвам.
54
8
 
21
 
! Отговори
Пепи преди 5 години
Късмет Симона. Само късмет ти желая да се възстановиш и да имаш още време сред близките си. Дано няма последствия за теб.
53
18
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Колко много жалки миши душички имало у нас, които анонимно се крият зад мониторите си и изливат злобата и омразата си към това беззащитно в момента момиче. Като лешояди.
52
10
 
24
 
! Отговори
Ноа преди 5 години
Горкото момиче, не стига че се бори за живота си, ами и стана храна за гнусните жълти медии. Дано да се възстанови, понякога стават чудеса.