Шефът на МВР-София и заместника му аут – не се справят!

Решението да освободи подчинените си е на вътрешния министър
Обновена: 13 юни 2018 16:15 | 13 юни 2018 16:07,
57
Шефът на МВР-София и заместника му аут – не се справят!
Снимка: Bulfoto, архив

Престрелката в Ботевград накара ръкъводството на МВР да вземе крайни мерки.

Още по темата

"Решихме да освободим директора на ОДМВР - София и неговия заместник", обяви министърът на вътрешните работи Валентин Радев пред журналисти.

"В Ботевград направихме на място анализ. Чухме всички, чухме кметовете. Реших, че трябва да освободя ръководството на областната дирекция. Те не се справиха.

"Има някакъв дисбаланс, има нещо, което не е направено в цялата област и отговорност за това носят областните дирекции".

По думите на вътрешния министър решението на професионалното ръководство на МВР е да освободи ръководството на областната дирекция.

Валентин Радев поясни, че ръководството се състои от директора на областната дирекция София - област и неговия заместник.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
28
 
! Отговори
кокала преди 5 години
морковите свършиха да почваме с тоягата така каза г-жа съпругата на 1 министър и после доуточни че има не само привилегии но има и задължения....та в тоя ред на мисли се питам дали и морковите за богоизбраните не са към края си?
31
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
олигархията си има държава и си реши и малкия проблем с кмет Иванчева.
30
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Шефът и заместникЪТ му,бе пишман журналисти,а не шефът и заместникА му,че така излагате вестника си.
29
11
 
1
 
! Отговори
Отговор преди 5 години
До Анонимен 26 Ааа, не се прав . При Цв.Цв. полицията заработи здраво. За 2 м. изловиха най големите банди , а по малките се скриха в миша дупка.Съдебната система , там са за голямата тояга. А ония доктори с абортирания плод се измъкнаха , а беше истина.
28
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Я па ти...гОЛЯМ ЛЮБИМЕЦ Е НА НАРОДА, ЗАПОЧВАМ ДА ИЗБРОЯВАМ ПОИМЕННО, НА ПЕЕВСКИ И ЦЕЛИЯ МУ РОД, НА ПРО КО ПИ ЕВ И ЦЕЛИЯ МУ РОД, НА ВАКЛИН И ЦЕЛИЯ МУ РОД...
27
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Понеже няма аналитични и обективни журналисти а сводкаджии, които не знаят употребата на пълния член, да кажа:ГЕРБ прави така с оставките:1. Чисти професионалното ръководство на МВР безпардонно.2. ПАРТИЙЦИТЕ ПОДАВАТ ОСТАВКИ, ЗА ДА НЯМА ПРОТЕСТИ, А ПОСЛЕ ОСТАВКИТЕ ТИХОМЪЛКОМ СЕ ОТМЕНЯТ.извод: ПОЛИТИЧЕСКАТА ОТГОВОРНОСТ НЕ НОСЯТ ПОЛИТИЦИТЕ, А ПРОФЕСИОНАЛИСТИТЕ. НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА
26
16
 
2
 
! Отговори
Я па ти... преди 5 години
До Анонимен 22 Според теб най добре е Бойко да подаде оставка. Тогава ще се изкефиш максимално , но няма как да стане.Бойко е любимец на народа.
25
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Уважаеми писачи, рибата мирише от към главата, нали? Като социоложката дето я туриха преди време или Цв Цв преди нея.Докато неграмотни министри кадруват тъй ще е. Ама на времето милиционер без школа нямаше. Имаше вицове и за тях, но всеки си знаеше кварталния а и той хората. Сега е пълна галимация.
24
2
 
10
 
! Отговори
Така е преди 5 години
При Бойко е така , само че тия двамата гладни няма да останат.Ще ги издигнат на по висока позиция.
23
7
 
4
 
! Отговори
Българин преди 5 години
Изкупителни жертви на Бойко и ракиите в кабинетчето с три мандата!Учителски заплати вдигат от догодина обаче!
22
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В.Радев-завършил Висше Артилерийско училище-иженер по боеприпаси и химия на взривните в-ва,аспирантура по аеродинамика и балистика,Магистър по икономика на УНСС.130 публикации,17 изделия с военно предназначение-внедрени,6 патента,2 промишлени дизайна,1 марка и т.н.Значи добър теоретик в областта на военното дело,ама за чий го начукаха на главата на МВр-то,не ми е ясно!
21
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вместо министъра да подаде оставка, той уволнява някакви бушони. ГЕРБ винаги така правят.
20
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Поредното замитане под чергата за пред простоватите гласоподаватели. Какво значение имат някакви си началници на областни дирекции? На тяхно място ще застанат техните заместници но в работата на МВР нищо няма да се промени без реформи.
19
0
 
22
 
! Отговори
там преди 5 години
Нужни са бързи и драстични реформи и истински уволнения а не шоу като това.....
18
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ръководствата на МВР в по-голяма част от ОД,се състои от бивши старшини едва изкретали средно образование,но завършили великите свободни "университети",верни на всяка власт и партия,която вземе властта,но за сметка на това със самочувствие на завършили поне Сорбоната! Обаче за сметка на това,много се гордеят,че като хванат някоя кръстословица,я решават поне на 80 %!
17
2
 
27
 
! Отговори
цирк мвр преди 5 години
И какво е това наказание?те се пенсионират с всички привилегии и 20 заплати?!тези търтей защо ни правят на луди и играят театър!!!
16
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Повод да се кадрува и да се понаместят още от техните аверчета!Изказали мнение "професионалното ръководство на МВР", ами в МВР няма нищо професионално като се започне от ръководството. Лошото е, че са си повярвали, станаха за смях , а дори не се засрамиха, разхождат костюмите и давата пръста чело и хич не им пука!
15
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Я авторът на това творение да обясни защо в заглавието единият подлог е с пълен член, а другият с непълен!
14
1
 
6
 
! Отговори
Пабло Ескобар преди 5 години
Има още около 340 на първо четене за освобождаване ....
13
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бушоните горят и се сменят, но май цялото табло е за смяна!