"Тенджерата" на недоволството ври, действа ли нервно властта?

Социолог: Подадената оставка е край и не се обсъжда!
Обновена: 22 юни 2018 08:30 | 18 юни 2018 12:15, Екип на Bulgaria On Air
91

БСП обяви, че ще внесе втори вот на недоверие към правителството. Мотивът е провал на кабинета в сектор "Сигурност" и несправяне на МВР с престъпността.

Опозицията смята, че времето на "Борисов 3" вече е отминало и няма какво да направи повече за държавата. БСП атакува и решението на премиера да не приеме оставката на социалния министър.

Още по темата
Според социолога Кънчо Стойчев със своите действия в последно време Бойко Борисов подрива устоите на политиката в България.

"Подадената оставка е край и тя не се обсъжда. Така е прието в света на дипломацията. Какво означава, че първо ще подаде оставка, после ще се върне. Влиза се в един свят, в който всичко може да се случи", категоричен бе социологът в студиото на "България сутрин" по Bulgaria ON AIR.

По думите му гафовете на правителството започват да излизат извън нормалното.

"Случиха се поредица тежки гафове. Междувременно тенджерата на общественото недоволство ври, но задържането на капака е опасно. Умният политик и държавник ще разчисти с голямата лопата. Проблемът е, че не се правят реформи в страната. Огромни пари се наливат в продънени системи. Гафовете ще продължават и ще бъдат по-мащабни", смята Стойчев.

Журналистката Кристина Кръстева смята, че политиката не е игра и правителството действа нервно и издава сигнали на нестабилност.

"Няма българин, който да е доволен от МВР, а в същото време там се наливат огромни пари. Борисов няма да се даде на БСП - ще се запъне и няма да играе по тяхната свирка. Длъжен е да отпуши напрежението и да махне Валентин Радев от поста вътрешен министър", коментира журналистката.

Според нея колкото и пари да има в една система, ако няма адекватна политика и управление, тя няма как да се развива.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


91
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
4
 
10
 
! Отговори
Гробокопач преди 5 години
Много добро отиграване на подаденият от мен пас. "Борисов 3" е Пътник. Тряб аме слушате, ако искате победа, поне за престиж,з ащото идва Сър ГЕЙ, а те с Бойко много се либят! Евреи са!
36
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
33- ДРУЖЕ ДО 1988 Г АБОРТА БЕШЕ ЗАБРАНЕН, ТАКЪВ МОЖЕШЕ ДА НАПРАВИШ САМО ПО МЕДИЦИНСКИ ПОКАЗАТЕЛИ. ТОГАВА ИМАШЕ САМО ГУМИЧКИ АМА СЕ КЪСАХА, ИМАШЕ И ПРОТИЧОЗАЧАТЪЧНИ, АМА БЕЗ РЕЦЕПТА НЕ СТАВАШЕ, А НИКОЙ НЕ ТИЯ ДАВА АКО НЯМАШ ДВЕ ДЕЦА- ТАКА ЧЕ НЕ МИ ДАВАЙ ТИЯ ЦИФРИ. ЖИВЯЛА СЪМ ГО ОНОВА ВРЕМЕ, НЯМА ДА МЕ УБЕДИШ КОЛКО ГОТИНО Е БИЛО, ТОГАВАШНИТЕ И СЕГАШНИ КОМУНИСТИ СТАНАХА НЕЗНАЙНО КАК МИЛИОНЕРИ.
35
11
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ЕС е прекрасно място за живот - даже малките деца носят смартфони и са облечени от моловете. Във всеки дом има компютър или лаптоп, задължително кабелна, по хипермаркетите хората бутат пълни колички, във всеки двор по две коли макар и втора ръка, във всяка стая телевизор, на всеки етаж хладилник, на всеки празник границите се задръстват западни коли а пенсионерите меткат хилядарки през балконите.
34
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ГЕРБ и ОП се присмиват на недоволните и стачките и се страхуват реално само от постоянна антифашистка съпротива или народно въстание.
33
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз съм на четри хилки при демокрацията!
32
10
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Никой никога не е бутал Боки от власт! Той самият като усети, че е в безизходица се спасява по този начин. Идва някакво временно правителство и той след това всичките неуспехи ги препише на тях, като едва ли не всичкото направено от него е разрушено и така се почва втора, трета серия и т.н.
31
16
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Когато бяхме с Москва пенсионерите в Бъглария не ровеха в кофите за огризки.
30
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
29, ЕХ АМА И ТИ- АМИ ДО СКОРО БЕШЕ ОПОРНА ТОЧКА ПОЛИЦЕЙЩИНА- СЕГА НЯМА ПОЛИЦИЯ, ДО СКОРО АСФАЛТ НЕ ЯДЕМ, СЕГА НЯМА ПЪТИЩА, АДИ ПО СКРОМНО И СИ УТОЧНЕТЕ ОПОРНИТЕ ТОЧКИ, ЧЕРВЕН КЪНЧО ВИ ГИ ЗАДАВА, АМА ВИЙ..........
29
7
 
32
 
! Отговори
ЕвроатлантизЪма преди 5 години
1945 България 5.9 милиона1989 България 8.9 милиона2017 България 5.4 милиона
28
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нито Москва нито Вашингтон ще ни разрешат проблемите в страната. Престанете да си мислите, че великите сили едва ли не само България с население 7 000 000 ги интересува. Много сме малки за да си мислите, че можем да сме гео играчи в световен мащаб. Проблемите са си наши и за тях са виновни кратуните дето избираме.
27
7
 
10
 
! Отговори
Жоре Стъкмисто преди 5 години
Щом двамата Кънчовци изпълзяха от дупките, значи ще има жега скоро. Така беше когато бутаха Боки през 2013 и сега нещата удивително започват да си приличат. Друг важен момент е посещението на Корни в посолството на САЩ....само с преводач и никой друг от партията. Май май на Боки му кроят шапката ама да видим...чичо Сам не е доволен от заигравката с Масква..
26
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
29, НАПРОТИВ ИСКАМЕ ГИ ВСЕКИ ДЕН ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА- ПРОПУСНАЛ СИ БАРЕКА И ДЮДИКОФ, НЕКА ГОВОРЯТ- ТАКА ОТВРАЩАВАТ И ОТБЛЪСКВАТ ХОРАТА ОТ СЕБЕ СИ.
25
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Трябва да сме слепи, че да не видим, че страната ни не се развива както трябва. Тук не е нужно да се плюе против ГЕРБ, а само да се изисква от тях да правят реформи и да взимат адекватни решение, които ще доведат до видими и трайни резултати. Като гилотина ни висът проблемите в здравоопазване, МВР, инфраструктура, икономика, доходи, работна ръка, образование, корупция и т.н. Къде сме добре се питам? Защо една Румъния може, а ние не?
24
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
УжасТ!
23
8
 
26
 
! Отговори
Обез Верен преди 5 години
Тенджерата ври, ама недоволството тихо къкре. Защо:1.Краднинова не е алтернатива!2.Държавата е опоскана и политиците са изчерпани;3.За сега още има дребни и средни честни данъкоплатци,като всеки издържа 5 неработещи;4."Бизнеса" е собственост на банки и вече не е коректив на властта;5.Тотална липса на кадри-всеки иска да е вожд(или шаман);6.Все още децата пращат пари от чужбина;7.Корекция в чипа не се очаква;8.ЕС спря парите;9.За ортак никой не ни ще;10.Мързи ни даже да недоволстваме!
22
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кънчо Социолога....Хахахахахахахахахахааааааа!
21
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тенджерата може да си ври,но акъла на червеното недоволство още не е уврял. Подсетете да го проверим след 300 години,за да видим дали е същия *** или е поразмекнал малко.
20
3
 
11
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
гробищата навсякьде са препьлнени вече не достигат трябва да се строяткрематориуми и хората да си получават урните докато решат кьде да ги сложатняма здравеопазване няма образование
19
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пак ли тоя Кънчо? То не бяха голф игрища, трюфели, европроекти и т н и той все е представян като социолог и анализатор. Този човек е бизнесмен.
18
6
 
21
 
! Отговори
АЗ преди 5 години
Кънчо, тенджерата може да ври, ама ако не кипне нищо няма да стане! Щото сега мутрата се е взела на сериозно и си въобразява че е фактор от значение. Докато няма "окървавена София" отново, тоя ще се репчи и ще ни натяква за герберските си "успехи".