Борисов: Чакам решение за майките на деца с увреждания

Ангажирани са Валери Симеонов и социалният министър Бисер Петков
25 юни 2018 20:49,
13

Премиерът Борисов очаква решение за майките на деца с увреждания от социалния министър и вицепремиера Валери Симеонов. От Брюксел премиерът уточни, че не е казвал, че иска майките да му "се махат от главата".
Още по темата


В момента Валери Симеонов и министърът на труда и социалната политика Бисер Петков работят по темата за хората с увреждания. Към момента обаче конкретно решение все още няма, предава Bulgaria ON AIR.

Междувременно протестите на майки на деца с увреждания продължават. От днес в безсрочен такъв излязоха и в Хасково. Родителите ще дежурят на смени всеки ден. Хасково е четвъртият град, който се присъединява към акцията "Системата ни убива" след София, Варна и Бургас.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
6
 
! Отговори
БГ чака преди 5 години
Ние чакаме да паднат цените на ток, парно, вода.Не може 50% от шестотин лева пенсия да давам за парно, ток, вода и смет.Борисов с 30% скочиха цените на тези услуги.Непосилни, антибългарски, геноцидни и антисоциални цени.Борисов не е нормално 50% от доходите да отиват за ток, вода и парно.На Ердоган ли ще се кланяш, на Путин ли?смятай 2 милиона пенсионери на митинг.Сваляйте цените, как не ме интересува.Свалихте Орешарски с РБ, а той намали тока с 10%.Ръка ли ще целуваш на Путин, ко прайш
9
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ЧАКАЙТЕ, СКОРО НЯМА ДА СТАНЕ. ВСИЧКИ СА В КОМАНДИРОВКИ В ЧУЖБИНА.
8
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В България така се управлява...чакаме някой да ни даде решение, чакаме някой да ни каже /ч Меркел, я Юнкер.../, чакаме ли си чакаме, я тя държавата потъва ли си потъва...
7
1
 
16
 
! Отговори
Ее преди 5 години
То ако с чакане ставаха нещата..в България всичко да се беше оправило досега.
6
1
 
18
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
айдеееее!...След "Да са разберат с превозвачите",сега бил чакал решение за децата с увреждания!!!!!Възниква въпроса:-След като тоя,от когото зависи всичко в държавата "ЧАКА РЕШЕНИЯ" от другите,то ЗА ЧИЙ ...ВЗЕМА ЗАПЛАТА?!Ако се има за КОКОНА,чието предназначение е да си прави круизи по целия свят за сметка на данъкоплатците,да се кипри на сбирки и да го галят по тиквата,но ДРУГИ да мислят ,просто греши яко!!!!.Впрочем,вината е изцяло НАША,че търпим това НЕ_ДОРАЗУМЕНИЕ на власт!!!!!!!!!!!
5
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
То хубаво чакаш решение /което разбира се не ме учудва/, но като ви гледам всичките там умници в правителството не виждам кой ще ти го даде.
4
0
 
21
 
! Отговори
ЕЙ,БАЙ ХЕЙ,БАЙ, БАЙ преди 5 години
ГОЛЯМ ПОЛИТИК, НЯМА ЩО. ГОЛЕМИЯТ ПОЛИТИК ЧАКАЛ РЕШЕНИЕ. И ТО ОТ ВАЛЕРКАТА И ОНЯ БЕЗДЕЛНИК СОЦИАЛНИЯ НЕКАДЪРНИК. О, СВЕЩЕНА ПРОСТОТА. И ПЕТ ПАПИ ДА ГО ГАЛЯТ ПО БОЛНОТО МЯСТО, ПРАЗНАТА БАНКЯНСКА КРАТУНА, ВСЕ ТАЯ. ДОКАТО ТОЯ КЪРЛЕЖ Е НАЧЕЛО НА ДЪРЖАВАТА, ХОРАТА ЩЕ МИЗЕРСТВАТ, БОЛЕДУВАТ И УМИРАТ. А ТОЙ И ЛЮБИМИЯТ МУ ШИШИ ЩЕ ДЕБЕЛЕЯТ ОТ ПРЕЯЖДАНЕ И ПРЕПЛЮСКВАНЕ С НАРОДНАТА ПАРА.
3
3
 
20
 
! Отговори
Аз преди 5 години
Измислих нов прякор на Боко - ***
2
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бойко вече стана звезда и ще огрее навсякъде.Шегата на страна."Неизвестен" бизнесмен е платил голяма сума,за да нарекат звезда с името Бойко.
1
21
 
6
 
! Отговори
Браво! преди 5 години
Браво!Поредното мъдро и отговорно решение на министър-председателя! Голям политик!Браво!