Николай Спасов – новият МВР шеф на Софийска област

Назначението му – след провала с издирването на Пелов
26 юни 2018 17:00,
13
Николай Спасов – новият МВР шеф на Софийска област
Старши комисар Николай Спасов; МВР

Старши комисар Николай Спасов е новият ръководител на дирекцията на МВР в Софийска област.

Назначението му идва, след като преди две седмици цялото предишно ръководство в областната дирекция бе освободено.

Още по темата

Причината - проваленото издирване на избягалия затворник Владимир Пелов, за когото полицията в продължение на повече от месец знаела, че се укрива в Ботевград.

В крайна сметка МВР така и не успя да залови Пелов, който в началото на юни бе убит при престрелка в града.

Николай Спасов е в системата на МВР от 10 години. Бил е директор на областната дирекция на МВР във Варна, а през 2016 бе преместен като директор в Добрич.

През април тази година той бе назначен на новосъздадена длъжност – зам.-началник на "Криминална полиция", а два месеца по-късно вече е началник на МВР-София област.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
0
 
! Отговори
гражданин преди 5 години
Явно за ОДП не търсят човек за директор като се чете от информацията ча човека се търси подходящо място за шеф на дирекция след като за краткото време в системата е обиколил няколко провинциални ОДП като техен шеф .
10
2
 
3
 
! Отговори
ХАХАХАХХААА преди 5 години
ПОРЕДНАТА ГЕРБАВА КАЛИНКА...
9
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Поразен съм от тъпотията на полицейските началници. Безхаберни хора.Мислех,че след гл. секретар Ур-ко няма да видя по -вдлъбнат-УВИ...
8
0
 
9
 
! Отговори
Мен преди 5 години
Цялата полиция на Варна остана озадачена как тоя некадърник ще ръководи като директор Добрич... и Добрич остана на последно място к тоя го вдигнаха в София,
7
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дано този офчи поглед направи нещо смислено в министерството на великите рушветчии. Като например само първата регистрация за извършено престъпление, да е от длъжностно лице. След това се раздават бланки за саморегистрация, като всеки трябва да си ги отчита ежемесечно. Ако не го прави, добре дошло за статистиката, престъпността намалява. Така ще им остава повече време за рушвети, далавери, драпане на макарите и хоп пенсията дошла.
6
0
 
5
 
! Отговори
1 преди 5 години
требваше,онази калинка да назначат,че идилията,да е пълна.
5
0
 
16
 
! Отговори
Роб на влаЗта преди 5 години
Брей човек с стремеж и заложби ....Ха Ха ...Дирекцията на МВР Варна е такъв батак че от директор там не нагоре ами в някоя автомивка да лъска коли -тягова администрация,опоскани патрули ....Но който има чичо владика ще стане поп....
4
0
 
25
 
! Отговори
бивш преди 5 години
Завърших средното полицейско училище с отличен. След това завърших задочно АМВР с отличен. След това придобих степен магистър по право.... След това с отвращение напуснах....Масово "ръководителите" в МВР са със специалност "Нищология". Да специалностите "Начална педагогика" или "Агрономство" са основа за достойни и трудни професии, но...МВР не е нито детска, нито овощна градина.
3
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хората се променят и се развиват.Един дето пазеше колите на СИК стигна много на високо.Не знам чии кадър е старши комисар Спасов,но има нещастието да работи с най-тъпият министър.
2
0
 
18
 
! Отговори
БАЙ ХОЙ преди 5 години
А нещо за шофьора на Мето Илиенски !!! Ааа да той си го назначава този ! Малките тролчета не знаят кой беше Мето ли ? Ами питайте батко Гугъл ?
1
0
 
33
 
! Отговори
zeus преди 5 години
Кадър от 10 години, значи назначен с връзки от ГЕРБ. Чудя се само защо всички шефове в МВР приличат на неандерталци, с конкурс ли ги избират такива?