Отново ще ръмжат в България: Мотомаршът на "Нощните вълци"!

"Славянски свят" тръгна на 20 юни от Русия, ще е у нас утре
3 юли 2018 13:00,
227
Отново ще ръмжат в България: Мотомаршът на "Нощните вълци"!
Снимка: архив "Булфото"

Международният мото и автомарш "Славянски свят" ще пристигне отново у нас.

Участниците в него ще пристигнат в София утре, а преминаването им през страната ни ще бъде съпроводено с традиционната пресконференция на представители на "Нощните вълци" от Русия, София и Македония, става ясно от съобщение на руското посолство у нас до медиите.

"Нощните вълци" е един от най-големите руски рокерски клубове, който поддържа тесни връзки с властта в Кремъл.

Мотомаршът "Славянски свят" тази година се провежда от 20 юни до 14 юли и преминава по пътищата на Русия, Беларус, страните от Балканския полуостров и Източна Европа.

Още по темата

Утре по обяд участниците в марша ще посетят Руската църква в София и катедралата "Св.Александър Невски".

Ще се състои и тържествена церемония по полагане на цветя и венци пред паметника на Цар Освободител, паметника на Неизвестния воин и пред монумента на Съветската армия.

След това участниците в мотошествието ще дадат пресконференция, на която ще разкажат за целите и задачите на пробега. Пред медиите ще застанат ръководителят на руския байк клуб "Нощните вълци" Евгений Строгов, Денчо Златанов, президент на клуба "Нощни вълци"- София, Светослав Николов, член на софийските "Нощни вълци" и представители на мотоклуба от Република Македония.

Вечерта се предвижда концерт пред монумента на Съветската армия.

"Сериите мотоциклетни и автомобилни маршове "Славянски свят" се провеждат вече над 10 години и са насочени към обединението на славянските народи, развитието на институтите на обществената дипломация, популяризацията на славянската култура, пропагандата на християнските и общочовешките ценности на Славянския свят. Проектът включва симетрични многокилометрови пробези и поклонничество в Русия и славянските страни: Русия, Сърбия, Беларус, Словакия, Словения, Македония, Република Сръбска, Черна Гора, България и други. Пробезите имат за цел развитието на добросъседски отношения между гражданите на страните от Европа", припомнят от руското посолство.

От там уточняват, че в планирането и организацията на мероприятията на мотомарша оказват подкрепа Министерството на външните работи на Русия, посолствата на Русия в чужбина, представителствата на Россътрудничество, правителството на Москва. Маршрутите на проекта се планират в тясно сътрудничество с Поклонническия център на Московския Патриархат и братята от Свято-Троицката Сергиева Лавра, както и с подкрепата на голям брой обществени организации от страните на Славянския свят. "Проектът се осъществява благодарение на грант от Президента на Руската Федерация за развитие на гражданското общество, предоставен от Фондацията за президентски грантове", допълват от мисията на Москва.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


227
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
192
0
 
1
 
! Отговори
Le Chat Noir преди 5 години
До ssМай аз се сещам за един такъв. Казва се Шорош, вие го знаета като Сорос.
191
0
 
3
 
! Отговори
Да ми го ядеш не мит преди 5 години
До 8===оДа, а само в България имаме Мафия спонсорирана от Държавата. Ако не е била Русия - сега щеше да си *** читак долен. Не че сега не си долен.
190
2
 
1
 
! Отговори
месара преди 5 години
значи съветски мото марш може, а гей парад не? :)
189
3
 
5
 
! Отговори
До 196 Pycoмраз преди 5 години
От далече си личи дже ндар ското со ро сои дна наркозависимост....
188
2
 
0
 
! Отговори
Fck преди 5 години
Някой знае ли дали ще минават през Шипка?
187
7
 
5
 
! Отговори
Кико преди 5 години
Руските онанисти обикалят с американските си мотори за да си търсят боя. Трябва да им се спукат гумите като минимум.
186
2
 
5
 
! Отговори
ss преди 5 години
Комунист - рокер звучи като евреин - нацист...
185
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вън русофилските мекерета от България! Пфу! Безродни *** продажни!
184
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да минат през украйна да ги обединят
183
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Преди в България произвеждахме мотопеди и мотоциклети Балкан , а сега всички мотори са внос. В България не се проозвежда мотоциклети за съжаление!
182
0
 
3
 
! Отговори
House M.D. преди 5 години
Верче, кой е паметникът на неизвестния воин?
181
0
 
3
 
! Отговори
House M.D. преди 5 години
Вече, кой е паметникът на неизвестния воин?
180
10
 
16
 
! Отговори
8===о преди 5 години
До ТHE ПатриотБългарските патрЕоти имат топки по-малки от глава на карфица и гръбнак по-мек от разтопено масло. За съжаление.А тия "вълци с нощници" иронична и жалка пародия.Единственото по което приличат на оригиналните рокерски банди е ,че са сбирток от престъпници.Но пък им липсва свободният дух. Рокерска банда спонсорирана от държавата???Само в русия може да съществува такова извращение.
179
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До anonкато са такива патриоти защо не пътешестват с урали или други руски мотоциклетни марки?на този въпрос *** не могат да ти отговорят :)))Нямат го написано в листчетата на руското посолство., а акъла им стига колкото да си обуят гащите :)
178
4
 
7
 
! Отговори
МЕТЕОР преди 5 години
Какво значи "отново ще ръмжат" г-жо Александровна Вера ,тъй говореше баба ми на село ,да от село можеш да избягаш ................... !)
177
13
 
10
 
! Отговори
ТHE Патриот преди 5 години
евроатлантическите предателски *** трябва много да се страуватъ от българските патриоти защото като ги набараме няма да ги пощядим за разлика от руснаците!Срещу натовския *** само на нож и с изключителна агресия и омраза!
176
17
 
8
 
! Отговори
СЛАВА преди 5 години
НА РУСИЯ,СЛАВА НА ПУТИН--ЕВРОГЕЙТЕ СА ПОЛУДЕЛИ--КЪДЕ ЛИ ЩЕ СЕ ЗАВРЪТ ПЪК АКО ДОЙДЕ РУСНАКА..МАЛЕ--НЕ МИ СЕ МИСЛИ..ЩЕ СТАНАТ ПЪРВИ ***--БЕХА ***,СЕГА СА ЕВРОГЕЙЧЕТА...ХАХАХАХАХ
175
1
 
2
 
! Отговори
до просото преди 5 години
ключовата дума тука е "ракети". ако трябваше да стигат с коли или камиони или други приятни за пътуване превозни средства - нямаше да са руски ... ми беше мисълта.
174
22
 
9
 
! Отговори
ТHE Патриот преди 5 години
ако дойдат и с руската армия да ни освободят от атлантическото робство!
173
23
 
11
 
! Отговори
ТHE Патриот преди 5 години
Добре дошли руски братя!