ВМРО настояват: Да се закрият центровете за мигранти в София!

Според тях така ще се реши проблемът със сигурността в столицата
Обновена: 9 юли 2018 14:13 | 9 юли 2018 14:05,
38
ВМРО настояват: Да се закрият центровете за мигранти в София!
Снимка: архив, Булфото

Българският представител в Европейския парламент и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки и столичният общински съветник от ВМРО и председател на "Патриоти за София" Карлос Контрера внесоха писмо до Министерския съвет с искане да бъдат закрити центровете за настаняване на мигранти на територията на София. Става дума за Регистрационно-приемателен център–София към Държавна агенция за бежанците, находящ се в столичен район "Овча купел", бул. "Монтевидео" 21А, и съответните му поделения в кв. "Военна рампа" и кв. "Враждебна". Министерският съвет е органът, който съгласно чл. 47, ал. 3 от Закона за убежището и бежанците може да вземе такова решение. Това съобщиха от ВМРО.

Според Джамбазки и Контрера, със закриването им ще се реши един от основните въпроси, свързани със сигурността в столицата.

Патриотите от ВМРО настояват и правителството да заеме позиция с искане да бъдат преразгледани Дъблинските регламенти.

Кварталите "Овча купел", "Враждебна", "Военна рампа", "Толстой" и районът около "Лъвов мост" се превърнаха в опасни за преминаване места. Развихри се незаконна дейност с уреждане на документи в Дирекция "Миграция" на бул. "Княгиня Мария Луиза", посочват те в писмото.

Те определят като груба политическа грешка допускането за разкриване на регистрационно-приемателни центрове в София и посочват, че гражданите на столицата са платили висока цена за уникалната управленска глупост, която бе сътворена тогава.

"Тази ситуация подложи на сериозно изпитание както системата за сигурност, така и живота и здравето на столичани", казват Ангел Джамбазки и Карлос Контрера.

Те са категорични, че въпросните три регистрационно-приемателни центъра нямат място на територията на Столична община, както и че центрове у нас не трябва да бъдат от открит, а от затворен тип.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
17
 
8
 
! Отговори
1 преди 5 години
този контрера,от кубинските ***,ли е останал в България.
8
10
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И като ги махнете от софето на нас ли ще ги натресете бе?Зер малко аборигени си имаме ние на село!Да си стоят там в софето...Тиквата ги напуска в българия!
7
5
 
31
 
! Отговори
БАЙ ХОЙ преди 5 години
За едни самолети става дума , дето по тъмна доба разтоварвали " клети брадати майки" ! Даже и името на едно бивше военно летище споменават , и една бройка , и една сума !
6
4
 
27
 
! Отговори
БАЙ ХОЙ преди 5 години
Чешката телевизия е дала репортаж от България !???
5
4
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само в София ли? Или провинцията не е България?
4
3
 
45
 
! Отговори
бай Ристо преди 5 години
Какви агенции за бежанци, хем държавата дава големи заплати на служителите на тая агенция, защото са държавни служители, хем "храни куче да те лае" после, престъпление след престъпление правят тези дошли от майка си от *** сволачи :( Прав е Джамбазки, никакви центрове, никакви бежанци и мигранти, ама да им счупи човек главата тез дето се надупиха на ЕС и по специално на оная склерозирала Меркел! :(
3
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Точно там им е мястото, до вас, УПРАВЛЕНЦИТЕ!!!
2
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нафта заля плажът в КитенУелкъм то Бълхерия
1
9
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ВМРО по-добре да кажат за техния човек - Султаннка Далавераджийката, заради алчността на която вчера загина едно младо българско момче.