Фалшиви новини: Военни самолети с мигранти, заселват ги в Странджа!?

Каракачанов иска службите да му отговорят: Кой организира тази кампания?
Обновена: 18 юли 2018 17:08 | 18 юли 2018 16:00,
135
Фалшиви новини: Военни самолети с мигранти, заселват ги в Странджа!?
Деца на мигранти от центъра в Харманли. Снимка: архив, Булфото

На българските военни летища кацат само самолети на нашите ВВС и на съюзни държави. Самолетите изпълняват военни задачи, а не се използват за нелегално вкарване на имигранти, както пише в редица сайтове, каза на заседанието на кабинета Красимир Каракачанов, вицепремиер и министър на отбраната.

Още по темата

"Това е абсолютно невъзможно и без мое разрешение не може да се случи", посочи вицепремиерът, цитиран от БТА.

"Срещу България се води кампания с фалшиви новини", подчерта той.

"Последната "сглобка" е че овцете и козите в Странджа се избиват, за да може там да се настаняват нелегалните имигранти. Необходимо е правителството да разпореди на компетентните органи да разберат кой организира подобна кампания, защото с нея се всява смут и се създава напрежение в обществото, а това не може да остане ненаказано", посочи Каракачанов.

Капацитетът на лагерите за имигранти е изпълнен на 11%, а нови хора не са постъпвали, за разлика от 2016 година, когато капацитетът на лагерите беше изпълнен на 103 процента, каза още Каракачанов.

"Не искам да коментирам фалшивите новини, защото след това моите думи се ретранслират по толкова начини, че излизат чудовищни новини и действително си играят със страховете на хората", каза премиерът Борисов.

"България не е поемала ангажимент за приемане на нелегални емигранти "нито за пари, нито без пари", допълни той.

"Гранична полиция хвана каналджии, които превозваха с два джипа 26 души. Граничарите денонощно дебнеха каналджиите десет дена. При преследването един от джиповете се обърна, но сериозно пострадали няма", каза още Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


135
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
98
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да живее БКП.Слава на БКП.
97
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Шкембе Воеводо, много агнета изяде откакто стана министър на отбраната.Личи си по шкембето което си пуснал и как заглади косъма.Нали щеше да връщаш родната казарма.Ще я върнеш на куков ден.
96
2
 
6
 
! Отговори
КОК преди 5 години
тия мигранти не ядат прасета а агнета не ги трепете а ги конфискувайте и ги правете на дюнер
95
6
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Разбира се,че новините са "фалшиви" - тези които трябва си вършат всичко това явно,добре планирано и координирано!Нима никой не е чул потупването по рамото на бащицата от фюрерМеркел и звъна на трите милиарда евро от това потупване?!!!Стадо,стадо-о!Какава кланица ти готвят а ти не просто спиш,ами и посмъртно похъркваш!Кой каквото прави,за себе си го прави!Особено,когато нищо не прави!!А не прави,защото не мисли!
94
24
 
12
 
! Отговори
Ха,ха,хаа..СМЕШНИЦИ преди 5 години
ЯВНО ОТ ***-20 , СИ МИСЛЯТ ,ЧЕ ТЕХНИТЕ ПАРТЕНКИ И КОМУНИСТИЧЕСКИ ПРОСТОТИЙ , СЕ ВЪЗПРИЕМАТА ЗА "ЧИСТА МОНЕТА"!!!!СЕЛСКИ КОМУНИСТИЧЕСКИ НОМЕРА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
93
4
 
6
 
! Отговори
Да БЕ, ДАА преди 5 години
И КЪДЕ В КОШАРИТЕ ЛИ ЩЕ ГИ СЛАГАМЕ ИЛИ В КОЛИБИТЕ НА ХОРАТА?!? ТО ПРИ ТАКИВА УСЛОВИЯ И "УДОБСТВА" АРАБЕЛИТЕ ПЪРВИ ЩЕ СЕ РАЗБЯГАТ. ДОРИ И ОТ ТАМ, ОТ КЪДЕТО СА ДОШЛИ. СМЕШНО Е НЯКОЙ ДА ПРЕБРОДИ ЕВРОПА И ДА ВИДИ СОЦИАЛА НА ЗАПАД, А Е ЛИ ДА ГО ВЪРНАТ В ДИВОТИЯ, КОЯТО Е НЕПОДХОДЯЩА ЗА ЖИВОТНИ, КАМО ЛИ ЗА ЧОВЕЦИ. ТО АКО СТАВАШЕ И ИМАШЕ КЕЛЕПИР ПЪРВО НАШ БАЙ *** ЩЕ Е ПЛЪЗНАЛ ДА БЕРЕ Я ЖЕЛЯЗО, Я ДРУГИ БЛАГИНКИ ДЕТО НЯКОЙ Е ОТГЛЕДАЛ С ПОР И ТРУД, НО НЕ БИ.
92
9
 
37
 
! Отговори
Некъф преди 5 години
На края да не стане, че всичко е било истина!
91
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 6 А къде е "***"-ът? Нещо не се вижда преди теб, що ли?
90
18
 
11
 
! Отговори
ЧЕРВЕНАТА ЧУМА преди 5 години
НАС ЧЕРВЕНОТО ЗНАМЕ РОДИ НИ....ДА СЕ РАЗСЛЕДВАТ ДРУГАРИТЕ, ОПОРНИТЕ ТОЧКИ ИЗТИЧАТ ОТ ТЯХНАТА ЦЕНТРАЛА.
89
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименА ония, 26-те, дето преди няколко дни ги хванаха едва на границата ни със Сърбия, те да не са прелетели до там в безвъздушното пространство, а? Ти така ли, с лъжи си заработваш доларите? Той, Тръмп е малко стиснат, но по инерция все още ти бутат нещо за чистата ти информативна дейност.
88
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 24И със заплахи за разследвания и наказания, за "кампания"-та, с която "...се всява смут и се създава напрежение в обществото, а това не може да остане ненаказано", посочи Каракачанов." Бабите правят кампания, помагат козичките, ох...На страха очите са големи, казва народната мъдрост, а песничката, че "... комунизмът си отива ..." изобщо не е вярна. Същите "тайни", същите лъжи, същите заплахи ...Даааа, комунизмът не е идеология, той е характер, манталитет, вродено качество.
87
16
 
8
 
! Отговори
корнелий преди 5 години
Нас червеното знаме роди.Ние сме на всеки километър.
86
13
 
5
 
! Отговори
Активист на БКП преди 5 години
Добре дошли на нашите азиатски и африкански братя-бежанците ! Да бъдем човечни и да ги приемемщом идват със самолети ! Щом не е с танкове...
85
17
 
10
 
! Отговори
Откъде идва истерият преди 5 години
От неуморния отдел"Подривна политика "към БСП:сценарии, идеи, варианти.Последното е днешния истеричен митинг и злобата корнелска.Няма изказване на Президента: той трябва да озапти тези жени. Не е "воля на народа', а ПОДСТРЕКАТЕЛСТВО, което противоречи на логиката, да не говорим за "милеенето' за напредъка на РБЪЛГАРИЯ.Напротив; искат да няма мерки, да пламне България.И сега злобеят ЗАЩО се вземат мерки. Човек се пита: КОЙ има полза да пламне България?ОНЗИ,който УМИШЛЕНО е пуснал заразата.КОЙ?
84
10
 
32
 
! Отговори
мнение преди 5 години
Логично е да повярвам на тези новини, като знам ГЕРБ колко пъти е лъгала народа си. Като знам, че ГЕРБ е антинародна партия и е в услуга на чужди интереси. Спирането на Южен поток в наш интерес ли беше, а спирането на АЕЦ Белене, а безбройните концесии дадени от ГЕРБ. А хрантутенето на ***, а гей-парадите - всичко е във вреда на нашите традиции и ценности. ГЕРБ се очертаха по-лъжлива партия от БСП и от всички други. А костинбродската печатница не беше ли за да излъжат народа с изборните рез
83
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Обаче сме станали големи плачковци..."Къде са 9000 бежанеца??? Къде са???!!!"Дядо ти е превземал Одрин, дето са го бранели хиляди, че и въоръжени, ти си се сгърчил от шубе.
82
16
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
КГБ и БСП ги разпространяват фалшивите новини. Който има полза от тях разбира се.
81
1
 
13
 
! Отговори
Медиина техника преди 5 години
Това са тн контра дезинформационни новости целящи прикриване на нагли престъпници на власт в София..и отвличане на вниманието на прокуратура и спец служби от опасни терористи ..
80
3
 
14
 
! Отговори
История даге преди 5 години
Абе къде остана Слави нови хитове ли прави ,че не използва енерцията на темата коза-бежанец-Босия.....
79
2
 
27
 
! Отговори
Социолог преди 5 години
Ако Каракачанов ,Волен и Симеонов не бяха в управлението щаха всеки ден да се снимат с кози,ярета,овце,кочове,агнета,шилета и баби .....