Борисов на инспекция, проверява оградата с Турция

Съоръжението по границата е обект от националната сигурност
Обновена: 4 авг 2018 13:20 | 4 авг 2018 13:15, Веселина Йорданова
89
Борисов на инспекция, проверява оградата с Турция
Снимка: Правителствена пресслужба

Премиерът Бойко Борисов инспектира преградното съоръжение по границата ни с Турция.

То бе изградено като мярка срещу нелегалното влизане на бежанци у нас.

Още по темата
Борисов вече пристигна в граничния полицейски участък в Малко Търново, където шефът на Главна дирекция "Гранична полиция" главен комисар Светлан Кичиков го запозна със състоянието на оградата.

Предстои посещение на самото съоръжение на място, съобщиха от правителствената пресслужба.

"На най-тежкото място сме в Европа – имаме огромна сухопътна и морска граница с Турция. Имаме преградно съоръжение, харчим не малко пари, но гарантираме външната граница на ЕС", каза наскоро премиерът през евродипломати.

Строителството на съоръжението бе редовен повод за дрязги между управляващи и опозиция. Филм на социалистката Елена Йончева даже показа как бежанци преминават границата ни.

МВР обаче вече официално забрани снимки и свободни разходки край оградата.

Временното възпрепятстващо съоръжение е в списъка на стратегическите обекти и дейности от значение за националната сигурност, припомниха тогава от вътрешното ведомство.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


89
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Преди 10 години нямаше ограда, нямаше и нарушения! Какво направиха тези магарета с този свят!???
11
1
 
7
 
! Отговори
бау преди 5 години
Ами този от дясно на Борисов разбира.Сигурно има поне още един, но обикновено обясняват тези, които не знаят за какво става въпрос.
10
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами тя цената идва от това, че вие от БСП не благоволихте да я започнете, когато беше по евтино, както и всичко останало в държавата. Не поддържате инфраструктурата навреме после ГЕРБ да вия оправят, когато съвсем се скапе. Много ясно, че тогава става много скъпо!
9
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Свободни разходки покрай държавна граница няма никъде в света, моето момче. Сега България просто не е разграденият двор на Орешарски, когато 50 000 мигранта просто минаха на наша територия и никой не се помъчи да ги спре!
8
3
 
14
 
! Отговори
Брей преди 5 години
До АнонименДобре че ме светна кой бил виновен за неудачите с оградата-Е.Йончева!Сигурно и за баснословната цена е виновна?Щото всяка вечер ходи да реже тела с клещичките...Е нема по-нагли от Суджуците и феновете им!Преди си мислех,че бесепарите и особено депесарите са върхът на наглостта,ама гербаджиите ги подминаха и то с обиколки!
7
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До бау пък тези дето показват да не би да разбират. Половината са даскали, вифаджии , миньори, и пр.
6
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
МВР обаче вече официално забрани снимки и свободни разходки край оградата. Ами това даже не е било при Тодор Живков- хората сега там си обработват нивите които демокрасията върна за да станем богати.Освен тва вече е ясно че тази ограда глътна много пара на нашите, като скъсани *** е - Йончева я показа и веднага я направиха секретна . Сакън некой друг да не я снима и покаже щото не била да се знае. Само каналджиете да я знаят.
5
1
 
14
 
! Отговори
Леле преди 5 години
"На най-тежкото място сме в Европа-имаме огромна сухопътна и морска граница с Турция"Огромна,огромна-колко да е огромна?Има-няма 260 километра!За сравнение румънската е 510км(общо).Виж,краденето от тая граница действително е с огромни размери,достойни за само за Суджуците.....
4
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"На най-тежкото място сме в Европа имаме огромна сухопътна и морска граница с Турция", каза наскоро премиерът през евродипломати.''---------------------------------------------------------------------А какво да кажат Гърция, Италия и Испания? Преди 5 години като тръгна вълната се изплаши и захвърли властта друг да си блъска главата. Като се успокоиха нещата мафията ги върна пак да усвояват председателство!
3
16
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Добре, че са забранили снимки и хора да се мотаят около оградата, защото Елена Йончева ходеше и заедно с местни хора от БСП умишлено и я късаха, събаряха коловете и после правеше репортажи уж, че съоръжението било некачествено.Само че това не е 2004 г, когато като любовница на Станишев дръпна хиляди левове от БНТ за ненужни никому репортажи в Ирак!
2
3
 
19
 
! Отговори
бау преди 5 години
Гледа сякаш разбира какво му показват!
1
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Идва ти края септември месец тиквочааа, ще скачаш от прозореца на министерски съвет