Почина малкият Мартин, блъснат на тротоар в Сандански

Детето беше прието в болница в тежко състояние
88
Почина малкият Мартин, блъснат на тротоар в Сандански
Снимка: архив, БулФото

Шестодишното дете, което беше блъснато от кола в Сандански, е починало, въпреки усилията на лекарите. Това съобщиха от пресцентъра на "Пирогов" за "Фокус".

Още по темата
Детето бе прието в лечебното заведение на 25 юли в тежко състояние и с опасност за живота.

Малкият Мартин беше блъснат на тротоар от автомобил, управляван от 73-годишен мъж.

Шофьорът беше задържан за 24 часа, след което освободен под парична гаранция заради влошено здравословно състояние.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
5
 
15
 
! Отговори
Гошо преди 5 години
Вместо да щракате по клавиатурата, дайте да организираме един масов протест! Народе, събуди се, стига толкова! Сами се избиваме, децата ни ги газят по улицата и мълчим! Това е наше дете, не е на някоя си майка от Сандански! Стига сме търпяли това, всеки се надява, че няма да е на мястото на тази нещастна женица, загубила детето си. Само "съболезнования на близките" - това ли можем????
61
2
 
13
 
! Отговори
ни са знай преди 5 години
Да отидат утре журналистките рано сутринта да питат близките на това детенце как се чувстват!
60
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
онзи ден някакъв милионер - не е българин, много ясно - си помислил (!!!), че сгазил дете и получил инфаркт, а тук всеки излишен за света чичак или дъртак, който няма дори елементарни обноски, го играе силният на деня! никаква съвест, никаква!!! ако имаше, ТОЙ щеше да настоява да влезе в затвора.
59
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Никой не спазва и малкото *** закони, които са измислили онези 240 ***. Такива убийци трябва да бъдат съдени и наказвани от народа както той прецени.
58
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Така е колите не само ни троват но и газят
57
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Малкият вече е при Бог! Той е невинна душа и е спасен! Събеолезнования на родителите!!!! Ужас!!!!!
56
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Милото дете, живота беше пред него. Все тая каква присъда ще получи този убиец, той си е изживял живота. Но вярвам, че има Господ и той ще го съди. Само да него накаже чрез най милото деца и внуци те нямат вина.
55
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да почива в мир. Бог да го прости. А старите хора трябва да им се прави цялостен медицински преглед за книжка.
54
2
 
17
 
! Отговори
Fallschirmspringer преди 5 години
Крайно време е да се въведе задължителен образователен ценз за придобиване на свидетелство за право-управление на моторно средство.Долния праг да е минимум средно специално образование.По принцип простаците и лум-***-ни-те и необразованите предизвикват над 95% от катастрофите.Няма как,някой да е от посочените категории и да не предизвика катастрофа
53
0
 
28
 
! Отговори
. преди 5 години
Светла памет на малката душичка и съболезнования на родителите!
52
1
 
14
 
! Отговори
Fallschirmspringer преди 5 години
Ученик без книжка е хванат да кара с 2.26 промила алкохол..Автомобила е собственос на 28-годишен младеж от Кирково
51
0
 
16
 
! Отговори
Fallschirmspringer преди 5 години
Припомняме, че тази нощ младеж, който е карал колата си с висока скорост, е убил шестима пешеходци в Симеоновград тази нощ.Според данните на полицията 23-годишният Даниел Георгиев е карал с висока скорост, изгубил е контрол над колата си и се ударил в стълб.Автомобилът "Опел Вектра" се е преобърнал и връхлетял върху разхождащите се по тротоара пешеходци - едно момиче и пет момчета на възраст между 17 и 19 години.
50
0
 
12
 
! Отговори
Fallschirmspringer преди 5 години
Някъде ми попадна статистика,в която се посочваше бройката катастрофи и такива с летален изход на някой от участвуващите в нея.Най-много катастрофи със смъртен изход на 10000 водача се оказва в групата 20-30години,след това в групата 30-40а най-малко в групата 60-70.Само преди една седмица имаше поредица катастрофи с няколко смъртни изхода на участвуващите ,включително и на деца, а водачите бяха от двете нанай-рискови групи.Преди години един 19-20 годишен точно на великден беше убил 5 момчета
49
3
 
10
 
! Отговори
А преди 5 години
Погледнете улицата.. виждате ли как няма логика от този знак, който дори не се знае кога е поставен.. не трябва ли да е поставен горе? За да не слиза до долу човек някакви 10 метра, за да го върнат? Не е от ярост, а от трудния наклон.. всеки с вината си, но такива лъжи и такава гнусотия за едната сензанция са меко казано подли. Да почива в мир, ангелчето!!
48
8
 
13
 
! Отговори
A преди 5 години
Жал ме е за тая държава, за всички вас, които така лесно бяхте манипулирани от медиите, които саздаваха сензации и шокиращи статийки за четене на гърба на най-невинното същество в цялата история. Мили хора, детенцето не е бутнато на тротоар, забрана не е имало и знак не е имало, не е потеглил яростно, защото е бил ядосан. Няма оправдание за вината на човека, НО мислете.. роля имат и общината и ВиК.
47
13
 
10
 
! Отговори
БГ преди 5 години
Жалко за детенцето. Съболезнования на семейството. Мисля, че е крайно време да се въведе горна граница за шофиране. Никой не е застрахован от такива инциденти, но човек над 65 г. според мен вече не трябва да шофира.
46
11
 
12
 
! Отговори
Хюго Бос преди 5 години
Дано да изгние в затвеора долният убиец.
45
5
 
11
 
! Отговори
Shark преди 5 години
До 41. Да не би да казваш, че е нормално някой да се качи на тротоара с колата? Това ли казваш? Да не говорим че на тази възраст не знам колко може да е вярна преценката и колко са добри реакциите.
44
0
 
20
 
! Отговори
БГ преди 5 години
1800 шофъори в България са хванати да карат дрогирани-без коментар.
43
6
 
27
 
! Отговори
До 41 преди 5 години
Детето е било на ТРОТОАРА а стареца се метнал на тротоара за да преодолее забрана пътя е бил в ремонт аман от невежество