Купон с млади футболисти и един полицай: Псува, налита на бой...

Шефовете на униформения от Велико Търново го погнаха
428
Купон с млади футболисти и един полицай: Псува, налита на бой...
Снимка: Facebook

Разследват служител на Районното управление на полицията във Велико Търново, за който има данни, че е псувал и обиждал грозно юноши от футболните отбори "Етър" и "Локо" Дряново.

Видеоклипът с блюстителя на реда взриви социалните мрежи. Скандалното видео е публикувано във Facebook.

Инцидентът се случва преди няколко дни в квартира във Велико Търново.

Полицейски екип пристига в жилището, обитавано от двама футболисти, родом от Белене от юношеската школа на ФК "Етър" и "Локомотив" (Дряново), и в която очевидно е имало купон, който е обезпокоил съседите.

Във въпросната вечер в квартирата са били четирима млади футболисти.

Видеоклипът показва как единият от униформените е особено агресивен и рита, псува, и обижда непълнолетните момчета.

Въпросният полицай е Цветомир Цонев от Горна Оряховица, който е служител на РУ- Велико Търново.

По случая е назначена дисциплинарна проверка, съобщи Христо Христов – заместник -директор на ОДМВР.

"Ще бъдат разпитани всички лица, присъствали на проверката на полицаите в жилището и самите полицаи", каза той.

"Веднага се самосезирахме от публикациите в социалните мрежи и предприехме необходимите действия. Разпоредена е проверка по случая, която все още не е приключила", обясни пред "Труд" инспектор Веселин Райков, който в момента ръководи Полицейското управление в старата столица. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


428
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
263
17
 
9
 
! Отговори
Хулиган преди 5 години
Кофти кука, кофти. Загуби си ранната пенсия и мангизите при пенсиониране. Щото ще те уволнят дисциплинарно. И това е най малкото. Защото пък, едни родители, ама с пари, май са ти вдигнали мерника. Та на кого ще викаш "***" , а ?! Малко се направи на мъж. Е, толкова ти беше.
262
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нарушението на тези разпоредби води до глоби от 300 до 5000 лв. в различни случаи.
261
2
 
9
 
! Отговори
къде са родителите преди 5 години
Ако детето е на възраст между 14 и 18 години, вечерният час за него е 22 часа
260
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Чл. 28. Административно-наказателно отговорни са и непълнолетните лица, навършили шестнадесетгодишна възраст, когато са били в състояние да разбират същността и значението на извършеното и да ръководят постъпките си.
259
1
 
5
 
! Отговори
Дидо преди 5 години
Когато има данни за чобанин, какво прави в полицията. Поставете го там кьде то ще е най добьр
258
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На нарушителите на тази наредба се налага административно наказание глоба - в размер от 100 лв. до 2 500 лв.
257
7
 
3
 
! Отговори
NoName преди 5 години
Значи имате гугъл - ако се поровите ще разберете. Както в България, така и във всяка бяла държава закона се тълкува по един и същ начин. Полицая е навлязъл в частен имот и го снимат докато изпълнява задълженията си. Нямат право да те следят, снимат, подсушват и прочие с ЦЕЛ да ти навредят или друга цел, която ще ти навреди. НО когато си на обществено място и има други хора не може да се докаже, че снимания си ти. Се едно да си правя селфи и човека на фона ми да ме съди че съм го снимал... WTF
256
11
 
8
 
! Отговори
Хайде, хайде преди 5 години
От краткото видео е ясно, че полицайчето скоро ще рови по кофите от глад. Не се прави така! Ранната пенсия и всички придобивки си имат изискване! И едно от тях е емоционална устойчивост. Дисциплинарното уволнение е гарантирано!
255
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е вие още малко ще поискате полицая и балет да им играе на тия лапета.Тотално сте зле.Респект трябва
254
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Чл. 3. (1) Освен забраните по предходния член, в жилищните сгради се забраняват шумни увеселения, извършването на производствени дейности и ремонтни работи, които нарушават спокойствието на останалите обитатели.(2) За задоволяване на битови потребности, дейностите по предходната алинея могат да се извършват само от 8 до 14 часа и от 16 до 20 часа в дните, обявени за работни, а със съгласието на засегнатите обитатели и в почивни дни.
253
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Глава втораОсигуряване и опазване на обществения редЧл. 2. (1) Забранява се викането, пеенето и шумния говор и използването на озвучителни системи
252
2
 
23
 
! Отговори
Марго преди 5 години
С простака не можеш да се разбереш цивилизовано. Могат да подлудят целия блок, а после реват, че чичко полицай им се скарал. Само си представете как 2 часа разиграват полицията. В цивилизованите държави щяха да спят в ареста с дилърите и пияниците, да платят солена глоба и да чистят улиците докато им дойде ума в главата. Полицаите се разправят с най-голямата ***, там възпитания ии деликатен език не работи. И тея ***, ако не влязат в пътя до там ще стигнат.
251
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
* Да подам жалба до: 1. Комисията за защита на лични данни в едногодишен срок от узнаване на нарушението, но не по-късно от пет години от извършването му. 2. административен съд, като наред с това имам право да претендирам обезщетение, в случай че съм претърпял вреди.* Да подам иск срещу нарушителя, когато в резултат на неговите действия съм претърпял вреди.
250
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако не съм дал съгласието си за публикуването на такава снимка и не са налице разгледаните по-горе условия, при които могат да ме снимат без позволението ми, е засегната неприкосновеността на личните ми данни и аз имам следните възможности:
249
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
.Ако тя ще бъде публикувана, необходимо е писмено съгласие, с което да може да се докаже, че не са нарушени ничии интереси.
248
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Снимката е лични данни. Разпространението на снимка в печатно издание е обработване на лични данни.
247
10
 
7
 
! Отговори
Ddd преди 5 години
Интересно ми е ако беше ромски купон, дали рамбовеца щеше да е толкова смел, момчетата си мълчат, не се заяждат и бабаита се дърви. Един ром им трябва на тия и са се оакали.
246
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Най-после един българин да си върши работата!
245
13
 
4
 
! Отговори
NoName преди 5 години
До НеаГлупости!!! Той е в частен имот (който не е негова собственост) и никой не го записва... Записват как изглежда апартамента - той просто случайно влиза в кадър... почти постоянно хахахахахахах МОЛЯ ВИ СЛОЖЕТЕ СУБТИТРИ НА ПОЛИЦАЯ!!!
244
1
 
3
 
! Отговори
държавен вестник преди 5 години
До до 214закона за защита на личните данни!!Европейски закон!