Купон с млади футболисти и един полицай: Псува, налита на бой...

Шефовете на униформения от Велико Търново го погнаха
428
Купон с млади футболисти и един полицай: Псува, налита на бой...
Снимка: Facebook

Разследват служител на Районното управление на полицията във Велико Търново, за който има данни, че е псувал и обиждал грозно юноши от футболните отбори "Етър" и "Локо" Дряново.

Видеоклипът с блюстителя на реда взриви социалните мрежи. Скандалното видео е публикувано във Facebook.

Инцидентът се случва преди няколко дни в квартира във Велико Търново.

Полицейски екип пристига в жилището, обитавано от двама футболисти, родом от Белене от юношеската школа на ФК "Етър" и "Локомотив" (Дряново), и в която очевидно е имало купон, който е обезпокоил съседите.

Във въпросната вечер в квартирата са били четирима млади футболисти.

Видеоклипът показва как единият от униформените е особено агресивен и рита, псува, и обижда непълнолетните момчета.

Въпросният полицай е Цветомир Цонев от Горна Оряховица, който е служител на РУ- Велико Търново.

По случая е назначена дисциплинарна проверка, съобщи Христо Христов – заместник -директор на ОДМВР.

"Ще бъдат разпитани всички лица, присъствали на проверката на полицаите в жилището и самите полицаи", каза той.

"Веднага се самосезирахме от публикациите в социалните мрежи и предприехме необходимите действия. Разпоредена е проверка по случая, която все още не е приключила", обясни пред "Труд" инспектор Веселин Райков, който в момента ръководи Полицейското управление в старата столица. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


428
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
283
11
 
22
 
! Отговори
@Бургазлия преди 5 години
Дали е маловажно нарушение не си ти този, който определя, а законът. Ако това не те устройва - Свят широк, пробвай другаде. Не знаеш каква е била ситуацията и колко са се гаврили с полицаите тия интелектуалци преди да им се явят на вратата.
282
8
 
18
 
! Отговори
Бургазлия преди 5 години
Като бивш охранител, съм правил много повече от това при необходимост от респектиране на разни типове, но в този случай този превъзбудения е ченге, а не пъдар, и трябва да се държи на положение! Ако са за арестуване, да ги арестува, без излишни обиди, а не да ги псува като хамалин!
281
5
 
44
 
! Отговори
Не че нещо ама преди 5 години
Значи, когато *** вдигат шум с кючеци по сватби и рождени дни - нямало държава, нямало ред, тормозели хората. Един път да дойде някой да си свърши работата и сега пък бил агресивен, видиш ли, псувал невинните деца... Ами какъв да е? Гледаш 5 *** те правят на *** и ти им висиш под прозореца, а си полицай. Накрая не могат да кажат и кой е наемател. В коя нормална държава това би се толерирало?!?! Всички знаем, че в Щатите тия щаха да са на земята. Малко ред бе, деца, малко ред.
280
6
 
7
 
! Отговори
Бургазлия преди 5 години
ако имаше нарушение, с изваден патлак ли щеше да ме страхува! Другия пък мнителен за двама, тея бяха от пето рпу, видимо бяха от село и им личеше!
279
20
 
10
 
! Отговори
Бургазлия преди 5 години
Тоя превъзбудения униформен ***, ако ми влезе в къщата за подобно маловажно нарушение като вдигане на шум и от тоя сорт, и се държи така, пред семейството ми....със сигурност след това ще пусне жалба срещу мен за насилие над полицай! В Бургас преди няколко вечери ме спират ченгета, и един с походка на каубоец - с корема напред, ръцете настрани, и заповеден тон, чак помислих че някакво нарушение съм направил, а то само за проверка, ами ако имаше
278
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По принцип не чета и пиша в подобни форуми ,където всеки малко или много е пристрастен или некомпетентен ,но за сметка на това свободен да коментира каквото му скимне! Та по случая е най добре да се попитат съседите на въпросните млади веселяци бъдещи футболни звезди от някой селски отбор -дали те удобряват или не поведението на полицая!? Иначе ,като не сте потърпевши само можете да си чешете езиците ,което и правете!
277
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Днешната *** е за пребиване.По трамваите викат и крещят, пияни дрогирани. Никой не смее нищо да им каже, защото са тумба пропаднали наркомани може да те убият заради една забележка.Дайте повече власт на полицаите да ги вкарат в правия път щом родителите са ги изпуснали.
276
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като ги гледам тия *** хубаво са направили , че са им теглили тупаника. Двеста пъти ги пита кой е наемателя на жилището, длъжни са да представят веднага координати, а не да разиграват полицаите. И аз да съм - и на мен ще ми писне разни келемета да ми се подхилкват и да ме занимават в два през нощта с подобни глупости.В квартала ги има същите, денонощен тормоз е. И без полиция съм си мислел някой път да сляза и да им размажа физиономиите. До 4 сутринта от кючеци и Криско не може да се спи...
275
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
заради такива к е ле ш и като тезинар команидържавата е на това състояниеи затова сте толкова тъъпи, че да не знаете че има право да направи проверка на жилищетоно затова се четат книгиа не се черпи информация от фейса
274
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако живеете в съседство с такива келемета ,които в два през нощта дънят кючеци и надават викове -не само няма да осъждате полицая ,ами ще го прегръщате като спасител !! Много е лесно от страни да осъждате ,но нито сте били на място ,нито този който е снимал е показал предисторията и фактите . А и представям си ,какви " футболисти" са въпросните келешчета !
273
4
 
4
 
! Отговори
Уличен ММI преди 5 години
Аре стига глупости. Дори срещу двама, в реална улична битка е проблем. Филмите са друга история. Младите дихатели ако нямаше униформа срещу тях, щяха да го смелят!
272
17
 
10
 
! Отговори
Ко? Не! преди 5 години
Така, хайде да видим какво предстои. Ако съм на място на хлапетата - жесток съд до дупка. Граждански искове за колосални пари за нанесени неимуществени вреди. Да бе, ще ходя на психолог още 30 години заради психологическите травми, обидите и заплахите от полицая! На този полицай, ще му взема всяка керемидка която притежава! И когато вече е клошар, ще го поканя в клетка със рефер, пък да видим дали е чак такъв мъж !!!
271
11
 
8
 
! Отговори
Ами....как да кажа преди 5 години
Голяма излагация този униформения.То не бяха обиди, цинични изрази,то не бяха заплахи....Прави се на мъж пред младежите,не казвам,че те не са виновни,но така ли се действа? Смятам ,че потенциалът му е толкова и много си е повярвал.Е, сега той ще дава обяснения,може и безработен да се окаже в един момент.Възможно е да е нарушил протокола в такъв случай,тъй като момчетата с нищо не го провокираха в момента.Това, неговото се нарича вербална агресия.
270
3
 
18
 
! Отговори
страничен преди 5 години
90% от футболистчетата, които тренират в друг град от родния си, са трвомани. 50% минават и на твърда дрога. Те никога не могат да станат добри футболисти.На такива "звезди" с нормален тон не може да им обясиш какво става. Те разбират от бой и нищо друго. Много добре ги знам. Носа го ползват за прахосмукачка. Такива са младежите ни днес. Мама да му дава пари, той да се прави на звезда у градо.
269
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Ко? Не!Много си смело зад монитора бе ***
268
7
 
5
 
! Отговори
Търновец преди 5 години
Срам ме е. Много ме е срам. Този не е от Търново! От някакви съседни села е. В Търново не се говори така!
267
18
 
6
 
! Отговори
Ко? Не! преди 5 години
Това полицайче, с епилираните ръчички щеше да е в кома ако нахлуе в мой имат без съдебно решение.
266
12
 
7
 
! Отговори
Втрещен преди 5 години
Е, не! Това вече е гротеска! Има си НК, има си НПК, има си разписани правила и закони! В нито един от тях няма оправдание за това грозно нещо, което сътвори български полицай. Ако са нарушили закон, арест, съд, адвокати. Но това безумие трябва да бъде наказано свирепо! Не може да нахлуваш, обиждаш, заплашваш!
265
6
 
15
 
! Отговори
Крум преди 5 години
Заради такива идиотчета дето вдигат силна музика хората немогат да спят по цели нощи.Трябва ред и дисциплина трябва дървото да играе затова в държавата цари анархия и живеем в благото с ***
264
7
 
11
 
! Отговори
софиянец преди 5 години
Аз пък изобщо не разбирам какво говори. Баси диалекта така ли говорят в Търново?