Каква е истината? Шофьор бие жена, мъжът й с инсулт...

Грозен инцидент на пътя на кръстовище в Пловдив
Обновена: 7 сеп 2018 15:58 | 7 сеп 2018 15:56, Александър Попов
175
Каква е истината? Шофьор бие жена, мъжът й с инсулт...
Снимка: Лазар Станев/Facebook

Грозни сцени сцени са се разиграли на кръстовище в Пловдив, при която шофьор е ударил жена, която следвала линейка. В нея превозвали съпруга, който бил с инсулт. Той се опитал да защити жена си, но също бил нападнат и припаднал. Това твърди в разказа си мъж, близък на дъщерята на пострадалото семейство. Ето неговият разказ без съкращения във Facebook: 

"Свързвам се с вас с надеждата, че някой буден гражданин ще се отзове и помогне да намерим въпросният господин от грозната случка която стигна до мен. Става въпрос за моя близка приятелка и нейните родители. Ако някой е видял, чул или знае нещо повече, което би било от полза, моля да се свърже с мен на лично съобщение. Благодаря!

Историята, която ще споделя е изключително грозна. На 01.09.2018 баща ми получава инсулт във Велинград. По лекарски нареждания, на 05.09.2018, с линейка наета с лични средства, е транспортиран от Велинград до Пловдив - изключително внимателно, с бавна скорост, отново по лекарски препоръки. Транспортира се човек в безпомощно състояние все пак.

Майка ми, както можете да си представите ситуацията, е в изключителен дистрес и кара личния си автомобил плътно след линейката. Отново повтарям- по инструкции на невролог, линейката се движи бавно и внимателно; разбираемо, че може би за някои шофьори това би било изнервящо, но за последвалото няма извинение.

Вече в Пловдив, на кръстовището на Захарна фабрика, към 11:30 сутринта, джип BMW с регистрация РВ 0215 ТС засича автомобила на майка ми и застава между нея и линейката. С маневри, тя успява отново да заеме мястото си зад спешната помощ, което явно не се харесва на въпросния господин. Той я засича, прекъсвайки пътя й след линейката, излиза от автомобила си, доближава се до колата на майка ми, сама жена, която е видимо разстроена, и я удря ПО ЛИЦЕТО С ЮМРУК. Навира се през прозореца, в момента в който майка ми се опитва да обясни случая, и я удря. Не го интересували нито инсулти, нито спешни случаи. Баща ми, в полулегнало положение на носилката, вижда всичко. Въпреки слабото си физическо състояние, той отваря вратите и защитава майка ми, при което господинът с BMW-то напада и него. Човек с инсулт, видимо в недобро състояние. От рязкото ставане и шок, баща ми припада. Разбира се, господинът пали колата и бяга.

Последвалите часове на стрес и ужас не могат да се опишат. Това, което ще помоля вас като читатели е да разгласим случая и ако е възможно някой, който е присъствал на въпросното кръстовище-на Захарна фабрика, на 05.09.2018, в 11:30-11:34 сутринта и има желание да съдейства, да се свърже с полицаите на 3то РПУ Пловдив или с редакцията Ви като свидетел.

Прилагам снимки на колата на въпросния "джентълмен". Да се знае. Може пък и да го накараме да се срамува".

Под неговия пост обаче има и мнение на жена, която познава шофьора. Тя пък твърди, че жената не е удряна и историята не отговаря на истината.

"Дано наистина да има камери и въпросните свидетели да се появят, за да стане ясно, че въпросната госпожа лъже, че е удряна и че тя е тази, която засича пътя. И че никъде не пише, че не може да се застава зад линейка, а и човек няма как да знае коя кола се движи с причина зад линейката, та да не застава между тях... Благодарение на маневрите на въпросната госпожа и нейното старание да се навре отново зад линейката, засичайки на два пъти пътя на шафьора, който плюете тук, без изобщо да познавате и знаете ситуацията, са пострадали хората, които са се возили вътре - възрастна жена и детето му. И за ваша информация случая вече се разследва. Тези, които сте били там, излезте и кажете каква в действителност е ситуацията и покажете, че сте хора, а не част от общото стадо".

Друга жена обаче твърди, че е видяла с очите си как бузата на пострадалата е била подута от удара, а по време на изследванията в болницата е повръщала.

Остава органите на реда наистина да изяснят случая. Шофьорът вече е открит и се води следствие.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


175
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
102
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
бмв? джип?- две в едно,прекрасна комбинация(означава семеен хулиган-поне според колата),останал съм с впечатление,че всички шофьори на бмв са агресивни и безпардонни,а тези дето карат джипове(не за офроуд)се имат за бизнесмени и са семейни
101
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не е ясно дали я е ошамарил или не. Пише го в новината.Не пише, че тя го е засякла опасно, но явно това е станало според нейните думи.
100
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ахаа ... ок, тя го "засякла", а той излзал от колата, ама не я ударил. Мене, ако ме засече някого, просто продължавам и толкова. В смисъл на моменти ми иде да извадя пистолета със сменената цев, да изпразня 15те патрона и да си тръгна, но не го правя, нали ?
99
8
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И знаете ли какво е жалкото - там се е правил на мъж да бие шамари, а сега по телевизията ще мига като мишок и ше вика миии мииии мииии ъъъъ аззз не съм, тя мене мъ удари. И ще кара жена си да реве и да се оплаква как с аим очернили семейството.
98
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя ако не го натикат в затвора, късам си паспорта и адиос смучачос ...
97
16
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И защо трябва да шофира плътно зад линейката и така да създава предпоставки за ПТП?!
96
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не съм била на място, но из БГ се кара като в Бейрут и вярвам, че я е нашамарил. На тези, които го поощряват ще напомня, че закононарушението на един не дава право на друг. Така че ако е бил супер съвестен гражданик и е имал забележки по ЗДвП, да беше звъннал на 112, а не да го раздава като нацепена батка.
95
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 91И какъв е проблема, че е карала зад линекйата. Да, състоянието и е било лошо, но именно поради това е било добре, да е зад линейката, че да е спокойна. А е била с колата, защото ... Как ще се прибере после ?
94
6
 
21
 
! Отговори
РВ преди 5 години
Сеуанина като види че жената се пъне да кара след линейката,защо не попита нещо, къв му е зора точно той да кара след линейката? Не може да слизаш и да удряш ей така,щото някой иска да мине пред теб с колата. Много искам да се опита да ме удари мен. Даже и ще гледам за варела му докато карам из Пловдив,и видя ли го,нарочно ще го засичам и спирам пред него. Нека да видим дали ще ми скочи.
93
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
вчера в Поморие ул Яворов спряла кола и си говори с хора зад него спряла една женица с мижева кола и го чака да се наговори до благоволи да тръгне -нация от *** е тази страна
92
9
 
8
 
! Отговори
до 91 преди 5 години
в линейката се вози само пациента като тръгва дори и шофьорът не знае в коя болница отива това да не ви е Габрово или Търново абе откъде ви събират
91
27
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Линейката е втомобил със специален статут зад такива автомобили се пази дистанция, тая кобила е била в нарушение през цялото време не може ли да кара на 15 метра от линейката де6илка.
90
4
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много хора с психични откловения карат по нашите пътища. Не е нормално да слезеш от кола и да биеш другия човек, независимо жена или мъж. Бъдете толерантни бе ,хора. Що за диваци.
89
14
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А защо е трябвало да кара плътно зад линейката, не е ли знаела в коя болница отива, защо в такова нестабилно психическо състояние изопщо е шофирала, защо не се е качила в линейката??? А пък за другия неандерталец дето е ударил жената направо нямам думи, голям "мъж" като ла.йн.о на дъжд, не може да говори, може само да маха с юмруци. Луди хора!
88
5
 
15
 
! Отговори
Нормално мислещ преди 5 години
В днешно време тези, които карат тези черни луксозни к,е,н,е,ф,и правят каквото си искат по пътищата и си мислят, че всички останали са им длъжни. Като няма държава така се получава. Не приемам отношението на този ***, шофьора де. За това деяние този ***, шофьора де, трябва да *** камъни поне три месеца и в затвора да го побийват редовно, че видиш ли ходи близко до предния затворник и не пуснал друг пред него. Този от горе гледа. Тези с луксозните к,е,н,е,ф,и не доживяват новите модели.
87
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пътищата и колите са за да си вършат хората всекидневната работа. Който иска да доказва някакви специални шофьорски умения да стане състезател. Кога най-после ще го проумеят тези питекантропи? По пътищата шофират всякакви хора, инвалиди, новаци, възрастни. Това се налга от действителността, част от гражданските права на хората е, и в една нормална държава на никой не му би минало през ума да се нерви и да бие.
86
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
линейката не е карала бързо и няма начин без засичане и изблъскване друга кола да застане между тях ,вчера следвах кола при това на линейка се прави път и единствено умишлено може да искаш да си след нея та да ти прокарва път -да не съм будала не на мен тия
85
6
 
34
 
! Отговори
адекватен човек преди 5 години
До +++Много ми е интересно тарикат такъв, ти ако беше на мястото на жената и половинката ти е с инсулт, как ще караш... Акт... движение по пътищата... Какво е нарушила, че се е опитвала да стои в ГРАДСКИ условия с ниска скорост, зад линейка?! Не говорим за засичане, което създава предпоставки за ПТП.. Е това е тъжната българска действителност. Заради хора като теб, такива като тоя се толерират...
84
27
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тази сама си признава, че е шофирала по много опасен начин и не схваща защо се разправят с нея. Дали са я удряли не е ясно - има свидетелка, която казва, че не е удряна.
83
23
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Колко ли изервяща маневра е предприела тази "шофьорка", за да се набута пред предната кола? Повечето шофьори биха слязли да се разправят с такава. На всеко му е мил живота, а тази явно е застрашила живота и здравето на хората в джипа.