Социалисти с митинг на Братската могила в София

Червените проведоха и шествие за 9 септември
Обновена: 9 сеп 2018 21:46 | 9 сеп 2018 21:25, Веселина Йорданова
187

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Десетки социалисти отбелязаха 9 септември на Братската могила в София.
Още по темата

Събитието бе организирано от Градския съвет на БСП – София и Българския антифашистки съюз, предаде "Фокус".

Кулминация на тържествата по повод 9 септември в столицата бе митингът на Братската могила, където са положени костите на дейци на Българската комунистическа партия и Работническия младежки съюз, живели и работили в София и загинали в борбата против фашизма.

Цветя бяха положени на могилата от името на Националния съвет на БСП и ПГ на "БСП за България", както и от десетки социалисти.

Братската могила бе и крайната точка на Деветосептемврийското шествие, което тръгна от Борисовата градина.

Преди това социалистите поднесоха цветя и на паметника на Незнайния воин, на паметника на Съветската армия и на възстановената паметна плоча на Марин Боев.


187
Още по темата: БСПшествие9 септември
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
134
0
 
2
 
! Отговори
Пенсионер преди 4 месеца
Но снимка №2 са четиримата пенсионери от предаването Комиците.Ха, ха..!
133
0
 
2
 
! Отговори
дядо Соци преди 4 месеца
Думата ДЕСЕТКИ много ме кефи. Така трябва.
132
0
 
2
 
! Отговори
Те имат повод преди 4 месеца
Старите от цървулани станаха софиянци и министри

Младите станаха милионери на наш гръб


Сами ние, Бългсрите нямаме повод да се включим в празника Им....
131
0
 
6
 
! Отговори
До 130 преди 4 месеца
Тя и самата партия и републиката и бяха противоконституционни.
130
0
 
2
 
! Отговори
House M.D. преди 4 месеца
А кой е Марин Боев?
129
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До Анонимен

Тоя закон за престъпния комунизъм е противоконституционен. Не може да се обяви нещо за престъпление, което не е било инкриминирано по време на извършването му. Десните не са в ред със законността и затова гласуват такива закони.
128
0
 
2
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 4 месеца
"Братската могила бе и крайната точка на Деветосептемврийското шествие, което тръгна от Борисовата градина."

Т.нар. Братска могила се намира в Борисовата градина.
127
1
 
13
 
! Отговори
Iceblast88 преди 4 месеца
До комунистите:
Когато устата ви е пълна с хляб от направен от жито, отгледано на земя върната ни от така наречения от вас "престъпен монархо-националал социалистически режим" не ви чуваме да ревете против цар Борис 3! Когато заграбвахте земя и имущество от Добруджа, пак не ви чувахме да ревете против цар Борис 3. Сладко ли ви беше да ядете национал социалистически хляб? Бъдете истински комунисти и умрете от глад!
126
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Комунистическият режим официално е признат за престъпен...
Та за тез дето носят такива символи и правят тези сбирки питам, някакви последствия нещо?
125
1
 
9
 
! Отговори
кой преди 4 месеца
Уточнете кои социалисти национал социалисти или комун социалисти ?
124
1
 
16
 
! Отговори
Iceblast88 преди 4 месеца
До 121
Монархията може да е била всякаква, но поне за разлика от робството си имал право на имущество, имал си право да се замогнеш с труд или ум. А по време на робството, за да са щастливи робите и да не осъзнават какви роби са, всички еднакви. Разбира се за местните предатели и родоотстъпници малко повече благини, за да може да налагат деспотичното робство на СССР на местно ниво. Затова и от 1989г. насам неможем да се оправим, защото всички по умни от комунистите са застреляни 1944г.
123
2
 
19
 
! Отговори
Комунисть преди 4 месеца
Шепа пенсии и някакъв умопомрачен с тениска ссср,това им е митинга! Всички нормални хора разглеждат комунистическия режим като престъпен,а акупацията от червената армия като военно престъпление и посегателство към страната ни! Не знам да има нормален човек,който да се радва,че чужда армия ни е окупирала,сложила марионетно управление и е преиначила цялата ни история и икономика!
122
1
 
10
 
! Отговори
Iceblast88 преди 4 месеца
До 120
Как да има девиз за Живков и Отечество, след като той е просто марионетно правителство на поробителя. Затова и след 1944 се насажда култ към поробителя. България - майната и, важно е СССР да е в устата на раята. Комунизма постигна това което Османското робство не можа - Заличи българската идентичност и превърна масата от хора в безволеви *** с промити мозъци и щастливи от това, че са роби. След 1944 няма България. Има само една поробена територия с едно робско население.
121
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До Iceblast88
Не са правели грешки а престъпни безумия - като например да не сме в съюз с Гърция и Сърбия а с Турция и Германия. Може ли нормален човек да обяви война на довчерашните си съюзници вместо да си урегулира отношенията с тях на масата за преговори?
120
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До Iceblast88

В периода 1878 - 1944 година всички избори са фалшиви, и ВИНАГИ, без изключение са печелени от управляващата партия. Смяната на властта е ставала от царя или с държавен преврат - пет преврата! Па и днес изборите се печелят все от управляващата сила, айде да върнем чл. 1 от Конституцията. Защо са ни предизвестени избори.
119
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Тия двамата с минус, все пак ви съветвам о десни тролове, ако можете да четете, вижте, прочетете списание Ловец. Култът към личността на Борис е десетократно по-силен от тоя към Живков.
Девиза за царя и отечеството е показателен. Най-важен е кривоносия немски натрапник, дошъл на власт без референдум.
Не знам да има девиз за Живков и отечеството, нали?
118
1
 
8
 
! Отговори
Iceblast88 преди 4 месеца
До 116
Стига с това фашисти! НАЦИОНАЛ СОЦИАЛИСТИ бе безмозъчни комунистически предатели! НАЦИОНАЛ СОЦИАЛИСТИ, НАЦИОНАЛ СОЦИАЛИСТИ!!! - Фашизъм има само и единствено при Мусолини в ИТАЛИЯ!!! научете се най накрая. Да знаем, че социализма в национал социализма ви бърка в безмозъчните тикви и ви боде очите, но това е!
117
2
 
10
 
! Отговори
Iceblast88 преди 4 месеца
До 112
Как да направим реален референдум като ние нормални избори неможем да направим?
Комунистическия поробител не е пускал кокала от 1944 насам. А както всички знаем, вие сте отличници в манипулации и фалшифициране на избори. Това е основния проблем на България - че след като мина комунистическата ч*ма през земите ни - вече няма Българофили - има само Русофили и ЕСфили. Преди 1944 хората са мислели само за родината (да правили са грешки, но поне са имали родината за идеал), а след 1944 - мор
116
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До 1
Капиталстически не е сигурно, повечето са произведени в Китай, икономика №1 в света по БВП.
115
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
От комунистите и фашистите далеч по-симпатични са комунистите. Неслучайно Англия и САЩ се съюзяват с тях срещу фашистите.
Между другото лошия според днешната пропаганда Сталин е ограничил бомбенето на България от англоамериканците, чиито планове са били да избият 250 000 цивилно население в България, та са избили само 5000. Това е заслуга на лошия Сталин - 245000 спасени човешки живота в България. Така че можеше ако предшествениците ви са жертва на бомби да няма как да ви произведат днес да плю