Социалисти с митинг на Братската могила в София

Червените проведоха и шествие за 9 септември
Обновена: 9 сеп 2018 21:46 | 9 сеп 2018 21:25, Веселина Йорданова
187

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Десетки социалисти отбелязаха 9 септември на Братската могила в София.
Още по темата

Събитието бе организирано от Градския съвет на БСП – София и Българския антифашистки съюз, предаде "Фокус".

Кулминация на тържествата по повод 9 септември в столицата бе митингът на Братската могила, където са положени костите на дейци на Българската комунистическа партия и Работническия младежки съюз, живели и работили в София и загинали в борбата против фашизма.

Цветя бяха положени на могилата от името на Националния съвет на БСП и ПГ на "БСП за България", както и от десетки социалисти.

Братската могила бе и крайната точка на Деветосептемврийското шествие, което тръгна от Борисовата градина.

Преди това социалистите поднесоха цветя и на паметника на Незнайния воин, на паметника на Съветската армия и на възстановената паметна плоча на Марин Боев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


187
Още по темата: БСПшествие9 септември
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
90
5
 
6
 
! Отговори
Шопо преди 5 години
Другарю Алекси,през 1967 г като юноша работих през лятото в една мандра. Всеки месец идваха гърци и товарехме сирене и кашкавал .Те бяха част от репарациите,които плащахме на Гърция за щетите от войските пратени там от Сакскобурготските! Нищо не можа да изтрие гадоститд на монархо-фашизма власт !!!
89
2
 
5
 
! Отговори
Iceblast88 преди 5 години
До рускиня до 111това, че ти си *** не означава, че останалите хора са такива! Ако не знаеш ние българите сме българи, а не както червената зараза искаше да ни изкара, славяни.Освен това - всеки национален предател които е ходил под стой да се кланя пред паметника на съветския окупатор, поробител и предателите служили на този унищожителен строй трябва да бъде застрелян в тъпата червена кратуна. 2 пъти за да сме сигурни, че заразата ще бъде унищожена.
88
5
 
3
 
! Отговори
рускиня до 111 преди 5 години
"....Ако национал-социалистите са трепали комунисти, то добре са правили" Само не прави илюзии,че ти би бил победител в този случай. Българите, съвсем не се вписвали в рамките на "истински ариец" Твое място би било в най-добрия случай като слуга на арийската раса, а в лошия - в концлагера. Но нали си роб от много векове и не ти е пречка да лижеш пореден ботуш.
87
2
 
8
 
! Отговори
тези са опасни преди 5 години
Комунистите трябва да поемат историческата вина и да спрат да извърщават истината. Времето минава и предвид очевидните им извръщения, част от младите може да помислят че фашизма е нещо хубаво. Или може би те точно това искат. Да докарат фашизъм в България.
86
2
 
6
 
! Отговори
До Др.Алекси преди 5 години
Докторе ли си Другар ли си не зная но зад титлата прозира липса на интелигентност.Ако някой беше признал "принос" нямаше да плащаме репарации.Тези български синове бяха изпратени да влизат в атака срещу по-многоброен противник за да може да умрат колкото се може повече български синове за да може после да заграбят земята на техните бащи и деди.
85
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако национал-социалистите са трепали комунисти, то добре са правили.
84
19
 
7
 
! Отговори
Др.Алекси преди 5 години
9 септември е символ на народната победа в която БКП и партиите от ОФ и Българската армия свалиха фашзма и англо-американската агентура от власт . Отечествената война на която после бе изпратена Българската армия е символ на приноса ни в разгрома на хитлеро-фашизма , в която войа рамо до рамо с братската съветска армия българската армия смаза фашизма окончателно при Страцин ,Стражин ,Ниш ,Драва, Мурската операция , Австрия . Паметни ще останат имената на всички воини от армията и партизани .
83
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Жалка комунистическа картинка!
82
3
 
13
 
! Отговори
Оредяваме бавно преди 5 години
ОРЕДЯВАМЕ БАВНО, неусетно почти,Днес сме 40, утре 26...
81
5
 
23
 
! Отговори
Бобчо преди 5 години
Гледам вчера репортаж по някаква телевизия тия изветрялници ми се понесли с портрети на Сталин и на ГД Тарабата! Колко кух трябва да си да издигаш в култ личността на един от най-свирепите кръволоци в историята и на един доказан национален предател?
80
9
 
25
 
! Отговори
читател преди 5 години
Снимките са с много ниско качество и не дават възможност да разпознаем и запомним лицата на престъпниците.
79
11
 
26
 
! Отговори
Гoшу преди 5 години
Разгледах всички снимки и останах много доволен от броя на хората, участвали в това измислено шествие. Не могат и една дискотека да напълнят :) За цвят са хванали и две млади и яки мацки, сигурно кариеристки и активистки на БСП, целещи се за места в Парламента и кариера в политиката, всичко друго е дърта леш :) Браво!
78
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 100Да падат сите що е БКП! Абе вие какво си мислите, че някои от тези старци са гласували само за БСП ли! Аз лично познавам комунисти гласували и за Герб и ми викат "и те са наши"! И аз викам "па ваши са си"! То има ли член у парламента от която и да е била партия който да не е пряко или косвено обвързан с БКП???? Свидетел бях когато в една фабрика издигнаха втори директор! Оле Боже, единия човек на Кувадински а другия - Гриша Филипов! Егаму и държавате сме били и си останахме!
77
8
 
0
 
! Отговори
77, червеят преди 5 години
Безсмъртния Вапцаров пише: "...разстрел и след разстрела червей...".Не си чел внимателно безсмъртния Вапцаров, прочети пак какво е написал.
76
14
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
С русофилството преживяхме едни 45 години и то добре, с герберастията и метастазите и шорошоидите БГ скоро ще я закрием. Само за последния мандат на Слънцето България намаля с 500 000.
75
11
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Русофилството е като вируса на СПИН за България, съветските символи пръснати по цялата страна са метастазите му !
74
14
 
7
 
! Отговори
АЛО, АЛО, преди 5 години
господа активни антикомунисти, русофоби, демократи, евроатлантици, капиталисти и прочие, няма ли да ходите на работа утре? Време е за сън да градите просперитет. Или ще спите на работното място?
73
7
 
3
 
! Отговори
до Анонимен преди 5 години
С глупостта си помагаш на ГЕРБ да падне от власт.
72
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 87Само че в друго измерение!
71
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 96Тъй ще е! Переш ли червено често порозовява, избледнява!